Gott Snack med Fredrik Söderholm

Share

660. Lena Nordlund om fladdret i Kingston - faxades det dick pics?

Onsdagen den 25:e och det snackas klarnafakturor i löningens tecken. Ballafjang förlorade sin mojo på studenten. Förtalsbonanza om Ulf Kristerssons sexualitet med mera, med mera.


Love Rönnlund bjuder på livemusik a' la Cornelis om hur den pissiga tillvaron är piss. Vi får också en favoritmacka i Edward Blom-klass.


Lena Nordlund om alla sina ex och om åren hon fladdrade runt på Jamaica med en walesare. Faxade han dick pics?

Lenas På spåret kunskaper sätts på prov och vi går igenom hennes lågintensiva uppvaktande av Iggy Pop innan det till slut blev ett ja.


Inte direkt ont snack om Lenas ösiga 60 årsfest och efterföljande 300 årsfest i hälsomedvetna Danmark. Vi grottar lite i dinosaurierna. Hade de portfölj?

In och lyssna nu!!

More Episodes

3/27/2023

703. STOR Q&A - Redaktionen svarar på era läskigaste frågor!

STOR Q&A - Redaktionen svarar på era läskigaste frågor!  Beskrivning: Idag svarar vi på ERA läskigaste, jobbigaste och svåraste frågor! Frågor som besvaras: Vilka är våra äckligaste ovanor? Hur bestämde sig Tore för sin frisyr? Vad är mickes Fetish? Hur går det med tjejerna för Micke? Hur mycket spenderar vi på skönhgetsprodukter? Finns det en skam över att vi gjort 16 weeks of hell?Hur bör boendekostnader delas upp om man flyttar ihop?Ska räntan ingå? Umgås Fredrik med Filip & Fredrik Vad hände med Henemark? Hur mycket patreon behövs för att få in Jesper på heltid? Ska ni börja köra live på youtube? Vad hände med Janek? Varför slutade Sagah första vändan? Vad gjorde vi mot den där praktikanten som slutade och svartmålade oss på en hel skola? Hur livnär sig Tore som har tid att hänga hos oss hela tiden? Vad hade Fredrik och Jesper för beef? Har Jag och Jesper haft ett snack? Nyfiken på om Fredrik kan ge den ärliga historien om er vänskaps utveckling på senaste! Vad ska man läsa och kolla på om man är nyfiken på svamp?Vad är det sjukaste vi fantiserat om sexuellt? Vad har Tore för utbildning? Om vi var tvungna att börja på universitet vad skulle vi plugga? Tore, det är känt att du gillar latinas vilket specifikt land ska dom helst vara ifrån? Vilket område på Lidingö är vackrast? Förändringar i görningen! Mycket matnyttig info om nya upplägget i dagens avsnitt! Därför kändes det lite dumt att låsa in det! Men från och med NÄSTA vecka släpps måndagar exklusivt för våra patrons! Kom in i värmen på patreon.com/gottsnack!