Share

cover art for 276. Cancellerad våldtäktsskunk & Tantsnusk

Gott Snack med Fredrik Söderholm

276. Cancellerad våldtäktsskunk & Tantsnusk

OBS! KLIPPT VERSION!

STÖTTA OSS PÅ PATREON OCH FÅ HELA AVSNITTEN - TOTALT 2H GOTT SNACK VARJE VARDAG!

https://www.patreon.com/gottsnack


Skunkar med problematiska beteenden, STORT grepp på tecknade figurer med tvivelaktiga karaktärsdrag, Allan Svenssons grinighet och vilka delstater har fortfarande dödsstraff?


Myra murvlar om: den skamlösa försäljningen av världens första och dyraste Tweet, rättigheter på internet och skämskudden plockas fram när Myra läser upp Fredrik och Jespers allra första Instagram-inlägg.


Tiktik-torsdag med Casper och Hannes! Gymnasielinjer vi inte visste fanns och varför gymnasiet skulle behöva en REJÄL förändring. Influencer som använder sitt dåliga mående för att sälja produkter och hur många rallare det finns i Borlänge.


Författaren Karl Modig berättar om sin nya bok “Slagsmål”, hans franska aura, sin konflikträdsla, att tjäna 25 kr per sålt ex och kärleken till fotboll.


Lisa från Blanchestories som jobbar med tantsnusk i ljudform listar sina topp 3 drömuppläsare, det svåraste med att skriva en sexnovell och tiden på ZTV och TV4. Jesper läser högt ur ett kapitel och vi listar de kändisar vi INTE vill ha som uppläsare.


Biiiiing bong