Share

cover art for #Typ100 - Avslut, cirkeln är sluten

Golfpodden by Golf Plaisir

#Typ100 - Avslut, cirkeln är sluten

Season 6, Ep. 18

Här är det. Det sista avsnittet av Golfpodden med konstellationen Nilsson/Sandén. Vi tycker det är lämpligt att avsluta detta kapitel så som vi började det. Nämligen med Per Barth som gäst.

Det är möjligt att podden lever vidare på något sätt vad det lider, så håll ut....

Tills dess... Stort tack för att ni hängt med så långt..

More episodes

View all episodes

 • 104. #104 - Utrustning med Ennis & Robban

  01:23:35
  Ett avsnitt fullt av utrustning! Vi pratar om golfbollar med den eminenta Ennis Myndel, till vardags produktspecialist på Titleist. Vi får också glädjen att återigen få snacka nyheter med Karlstad Golfstores Robert Perman. AI står för musikunderhållningen..
 • 103. #103 - Niclas Fasth

  01:06:19
  US Masters står och stampar i farstun. Därför stämmer vi av med Niclas Fasth om Augustas svårigheter och kanske lite annat också.Nilson listar sina bästa klubbköp och Sandén har funderat lite kring puttning.
 • 102. #102 - Jonnie Eriksson

  56:37
  Nilson inleder med ett minst sagt tveksamt skämt. Men sen ordnar det upp sig med en trevlig lista och en ännu trevligare gäst, Jonnie Eriksson.Jonnie lär oss om spelarutveckling på högsta nivån, gröna och röda zoner och om vad som kan hända på Le Golf Nationals 18e hål.Mycket nöje.
 • 101. #101 - Peter Hanson

  56:41
  Golfpodden är tillbaka! Nu under namnet Golfpodden by Golf Plaisir.Välkommen till en ny säsong fylld av härligheter, denna gång i form av Peter Hanson. Vi pratar Ludde, wedgar och TrackMan.Mycket nöje.
 • 17. #96 - Mastersvibbar eller inte?

  01:02:14
  Vi gästas av Birger Kjellstedt och får lite tips och råd kring vinterträning. Vi diskuterar även klädkoder, Masters, kvällsgolf och lite annat...
 • 16. #95 - Indoor golf

  34:38
  Vi tar ett snack med Karlstad Indoor Golf som i dagarna öppnar ett nytt center i Karlstad. Och inte bara det.... Det kommer poppa upp på en rad platser i Sverige. Inomhusgolfen är bra, och den är här för att stanna. Hur ser framtiden ut kring detta och vilka möjligheter finns?
 • 15. #94 - Siffror med Pelle Edberg

  54:54
  Äntligen är Pelle tillbaka i podden. Denna gång diskuterar vi fördelar med träningshjälpmedlen Quad och Trackman. Fitzpatrick har tyckt till angående Bryson, och hur bra var det egentligen? Ska Bryson få hålla på, eller bör detta begränsas? Vi diskuterar även anmälningsruschen till KM på Hook, och många andra siffror också....
 • 14. #93 - AimPoint och bollflykt med Niklas Eriksson

  58:04
  Tobbe briefar lite om vårens bästa resa, Nilsson ger sin syn på vad som är tillåtet i spelstil och strategi på US Open. Och vi gästas även av tränaren som tränar tränarna, Niklas Eriksson.