Share

cover art for #96 - Mastersvibbar eller inte?

Golfpodden

#96 - Mastersvibbar eller inte?

Season 6, Ep. 17

Vi gästas av Birger Kjellstedt och får lite tips och råd kring vinterträning. Vi diskuterar även klädkoder, Masters, kvällsgolf och lite annat...

More episodes

View all episodes

 • 18. #Typ100 - Avslut, cirkeln är sluten

  40:43
  Här är det. Det sista avsnittet av Golfpodden med konstellationen Nilsson/Sandén. Vi tycker det är lämpligt att avsluta detta kapitel så som vi började det. Nämligen med Per Barth som gäst.Det är möjligt att podden lever vidare på något sätt vad det lider, så håll ut....Tills dess... Stort tack för att ni hängt med så långt..
 • 16. #95 - Indoor golf

  34:38
  Vi tar ett snack med Karlstad Indoor Golf som i dagarna öppnar ett nytt center i Karlstad. Och inte bara det.... Det kommer poppa upp på en rad platser i Sverige. Inomhusgolfen är bra, och den är här för att stanna. Hur ser framtiden ut kring detta och vilka möjligheter finns?
 • 15. #94 - Siffror med Pelle Edberg

  54:54
  Äntligen är Pelle tillbaka i podden. Denna gång diskuterar vi fördelar med träningshjälpmedlen Quad och Trackman. Fitzpatrick har tyckt till angående Bryson, och hur bra var det egentligen? Ska Bryson få hålla på, eller bör detta begränsas? Vi diskuterar även anmälningsruschen till KM på Hook, och många andra siffror också....
 • 14. #93 - AimPoint och bollflykt med Niklas Eriksson

  58:04
  Tobbe briefar lite om vårens bästa resa, Nilsson ger sin syn på vad som är tillåtet i spelstil och strategi på US Open. Och vi gästas även av tränaren som tränar tränarna, Niklas Eriksson.
 • 13. #92 - DJ, FedEx och Strokes Gained

  45:53
  Som sig bör så diskuterar vi tävlingsgolfen som spelas i nuläget. Men vi blickar även framåt, mot majors och kommande säsong. Vilka namn kommer det pratas om 2021? Och vad kan du egentligen om Strokes Gained?
 • 12. #91 - Göran Zachrisson

  01:02:33
  Tobbe gästar Karlstad i detta avsnitt som gästas av Göran Zachrisson, som nog alla golfintresserade har en koppling till. Ingo, Mellerud och lite golf också i samtalet. Mannen som gett röst åt golfen i årtionden.
 • 11. #90 - Världsettor och smygare

  50:44
  Vi är tillbaka efter ett oväntat långt sommaruppehåll. Vi stämmer av det som hänt och blickar framåt mot det som kommer hända...
 • 10. #89 Henrik Stenson - "Kostade väl en pallplats kanske"

  59:46
  Svenske majorvinnaren Henrik Stenson får äntligen vara med i ett avsnitt. Vi pratar spoon, uppväxt, smeknamn och vattenballonger.Tobbe sätter även Nilsson på prov med ett lurigt quiz. Varsågoda!