Share

cover art for Tast #$%&" for Kundeservice

God Nok

Tast #$%&" for Kundeservice

Season 2, Ep. 7

Du betaler og kortet blir avvist. Du må lære deg å prate tydelig med flere og flere botter. Fristelsen til å taste et annet tall enn tallet for kundeservice... Hva kan du forvente av kundeservice i dag? Skal vi bli bedre kunder? Sommerferien nærmer seg, og selv om junistria fortsatt pågår får vi binga noen serier.


More episodes

View all episodes

 • 10. Lykke og sånn

  01:00:17
  Endelig er vi tilbake. Denne uken var det verdensdagen for lykke. Norge er nede på en 7. plass på årets lykkeindeks. Hege har funnet en liste, 5 punkter å sjekke av på veien mot hverdagsglede. Vi forteller om vår road trip til Oslo, som vi skal leve lenge på. Monica har vært på konferanse, og det har Hege også.
 • 9. The River Of Life

  01:06:23
  Godt nyttår da! Herlig å være i gang med podåret 2023. I dag snakker vi litt om målet om litt sunnere vaner, Walk in The Park og River of Life. Vi gleder oss til vi skal på roadtrip neste uke. Vi skal nemlig på LIVEPOD med Relasjonspodden. Det gledes! Monica har blitt dronning av Finn dott no og snakker litt for mye i denne episoden. Du skal få slippe til mer neste gang, Hege <3
 • 8. Episode 100!!!

  01:04:12
  Episode 100. Tenk det da! Endelig fikk vi satt oss sammen og rigget opp utstyret for å spille inn en ny pod. I dag snakker vi om høstjaget, LinkedIn (sjokk), Monica skal begynne i ny stilling, det nærmer seg jul, noen boktips og så sniker vi oss innom foreldrerollen og hvordan man helst skal naile oppdragelse og karriere "like a pro".
 • 6. Hva er dine verdier?

  01:12:22
  Vi snakker om verdien av verdier, og hvor viktig det er å være bevisst sine egne grunnleggende verdier. Men før det snakker vi om sommerfest, Linkedin (igjen), felles garderober i badeland og matvarekjedene som prøver å lure oss og folk som er goddag mann økseskaft i kommentarfeltene på sosiale medier.
 • 5. Generasjon aspeløv

  01:01:04
  Vi snakker om mestring og kos i pinsen. Er det slik at man må melde seg inn i en menighed for å få et nettverk og innpass hvis du er tilflytter på sørlandet? Vi toucher innom betent tema - reversering av kommunesammenslåing. Og så snakker vi om kronikken til Anja Ninasdotter Abusland, "Generasjon aspeløv". Oppdrar vi barna våre til å bli uselvstendige unge voksne?
 • 4. 5 faktorer for arbeidsglede

  01:15:32
  Velkommen til Junistria! Snakker vi avslutningsbonanza på steroider nå som pandemien er over - eller har vi bare glemt hvordan det var? Vi er også innom hva som gir og tar energi. Positivt fokus og røde og grønne stjerner. 5 arbeidsglede-faktorer: Har du disse på plass i din arbeidshverdag? Hege har gjort hjemmeleksa si - hattebildet er delt - applaus!
 • 3. God nok på LinkedIn?

  01:09:10
  LinkedIn er kanskje den sosiale plattformen vi liker best om dagen. Seriøst, med hyggelig og lette tone. Ingen troll og ingen innlegg med hverdagslige bilder uten lærerike kommentarer.Hva ønsker vi å oppnå der? Bygge relasjoner? Oppmerksomhet? Engasjement? Få svar på spørsmål vi lurer på? Selge - uten å selge. Få informasjon som er viktig for jobb.Tips. Og ikke minst perspektiver. Lese seg til at flere har de samme utfordringen som oss på jobb og i livet. Vi gir deg våre tips basert på vår erfaring.
 • 2. Kampen om de kloke hodene og baksiden

  01:04:34
  Kampen om talentene tilspisser seg. Monica har vært på seminar med KMPG Sørlandet som inviterte til konferanse for å diskutere og vurdere tiltak.Hvordan skal vi tiltrekke oss de kloke hodene til Sørlandet, slik at næringslivet i regionen kan vokse? Hva er definisjonen på kloke hoder? Det prestasjonssamfunnet som vi lever i, det har en bakside, og denne baksiden snakker vi også om.