Fotopodden

del

Filmskole og hvordan man starter i bransjen med Maren Ekrheim

Season 2, Ep. 20

Vi er alle så heldige at den legendariske Roger Deakins har startet en podcast som vi alle anbefaler å sjekke ut. Den heter Team Deakins og i første episode snakker de om hvordan man starter, hvordan man kommer seg inn i bransjen, hvordan man lykkes, hvordan man får seg en jobb osv. Og ide jeg trodde den legendariske Roger Deakins skulle gi det fasitsvaret vi alle søker om hvordan man lykkes i denne bransjen, så sa han bare enkelt og greit “Jeg vet ikke. Det er ikke noe fasit. Alle veier er forskjellige. Alle må bare finne ut av det selv.”


Det kan være en vanskelig realitet å akseptere, men selv om det ikke er noe fasitsvar, så hjelper det å høre andre sin vei opp og frem i denne bransjen. Siden alle må finne sin egen vei er det et hav av muligheter. Ingen begrensninger. Og vi kan aldri gå tom som nye, kreative måter å lykkes!


Så i dag skal vi dedikere litt tid til de der ute som søker etter svar på de ubesvarlige spørsmålene om denne underlige bransjen som vi alle ønsker å lykkes i.


Og med oss for å prate om dette har vi med en nyutdannet filmregissør, rett fra filmskolen i Greenwich i London, Maren Ekrheim.


Team Deakins podcast:

http://podcasts.apple.com/us/podcast/team-deakins/id1510638084


Maren Ekrheim:

http://molivies.com


Programleder: Thomas Brun

Musikk: Jakob Terjesønn Rypdal

Flere episoder