Forenkle

Share

014: Rydding med Synnøve Skarbø!

Synnøve Skarbø har skrevet to bøker om rydding, og har et TV-program som samme tema hvor hun drar rundt og hjelper folk med å bli kvitt saker, "Norske rotehjem". Er det noen som kan å rydde, så er det Synnøve. Derfor var det veldig gøy at ho tok turen innom for en tid tilbake.  

Jeg har også snakket med Oddvar Thorsen på Deichmanske bibliotek, avdeling Tøyen, som i tillegg til utlån av bøker låner ut verktøy, en tjeneste kalt "Tool Pool". Hvor ofte bruker du egentlig en slagdrill? Tenk litt på det før du kjøper en.

Det tok litt lenger tid å få laget denne episoden enn planlagt, men jeg synes temaet er så spennende, at jeg garantert kommer tilbake til dette i neste sesong! Jeg har funnet altfor mye interessant materiale til å la temaet bli med kun én episode.

Dette blir siste episode i 2017. Følg med, jeg har fortsatt et par godbiter igjen fra Arkivet. Så høres vi til neste år!

Skulle du ha behov for litt forenkling på jobben, eller liknende, så ta kontakt, da jeg begynner å få istand et lite live-show som jeg med glede tar med meg rundt til andre.

Gå gjerne også inn på iTunes og gi programmet en rating, dette gjør det lettere for andre å finne frem til meg i alt mylderet av podcasts der ute. 

Send meg også dine beste forenkletips! Kontakt meg på Facebook eller sjekk ut nettsiden min.

Forenkle produseres av Hocus Focus Creative.

Comments