Share

cover art for 014: Rydding med Synnøve Skarbø!

Forenkle

014: Rydding med Synnøve Skarbø!

Synnøve Skarbø har skrevet to bøker om rydding, og har et TV-program som samme tema hvor hun drar rundt og hjelper folk med å bli kvitt saker, "Norske rotehjem". Er det noen som kan å rydde, så er det Synnøve. Derfor var det veldig gøy at ho tok turen innom for en tid tilbake.  

Jeg har også snakket med Oddvar Thorsen på Deichmanske bibliotek, avdeling Tøyen, som i tillegg til utlån av bøker låner ut verktøy, en tjeneste kalt "Tool Pool". Hvor ofte bruker du egentlig en slagdrill? Tenk litt på det før du kjøper en.

Det tok litt lenger tid å få laget denne episoden enn planlagt, men jeg synes temaet er så spennende, at jeg garantert kommer tilbake til dette i neste sesong! Jeg har funnet altfor mye interessant materiale til å la temaet bli med kun én episode.

Dette blir siste episode i 2017. Følg med, jeg har fortsatt et par godbiter igjen fra Arkivet. Så høres vi til neste år!

Skulle du ha behov for litt forenkling på jobben, eller liknende, så ta kontakt, da jeg begynner å få istand et lite live-show som jeg med glede tar med meg rundt til andre.

Gå gjerne også inn på iTunes og gi programmet en rating, dette gjør det lettere for andre å finne frem til meg i alt mylderet av podcasts der ute. 

Send meg også dine beste forenkletips! Kontakt meg på Facebook eller sjekk ut nettsiden min.

Forenkle produseres av Hocus Focus Creative.

More episodes

View all episodes

 • 21. 021: Valentmorsdag

  08:48
  I år er det både morsdag og valentinsdag på samme dag! Midt i blinken for Ødipus ;)
 • 20. Episode 20: Forenkling gjennom historien, del 1

  14:44
  I denne episoden forenkler jeg meg gjennom historien, og starter like så godt med The Big Bang! Dagens gjester er fysiker Anders Hafreager, og zoolog Petter Bøchman.Og om du har mulighet, gi meg gjerne en rating i iTunes. Dette vil hjelpe showet å bli mer synlig på listene :)Som vanlig er Forenkle produsert av hocus focus.
 • 19. Episode 19: Produktivitetsguru DAVID ALLEN, del 2

  17:00
  David Allen (sjekk hans Twitter) snakker om forenkling i denne andre delen av mitt intervju. Sjekk også ut forrige episode for første del av intervjuet mitt.Jeg vil sette stor pris på om du kan gi meg en rating i iTunes! Dette vil hjelpe podcasten å komme lenger frem på topplistene :)Denne episoden er sponset av den nye podcasten til GDT Norge. Sjekk den ut via linken her!Forenkle produseres av hocus focus
 • 18. Episode 18: Produktivitetsguruen David Allen forteller

  23:59
  Produktivitetsguruen David Allen forteller om hvordan han startet hele Getting Things Done! Dette er første del av mitt intervju med David, del 2 kommer snart. Gi meg gjerne en rating på iTunes. Dette vil hjelpe Apples algoritmer til å få frem podcasten, så den blir mer synlig for andre også :) Denne episoden er sponset av GTD Nordic podcast. Sjekk den ut ved å følge linken her.
 • 017: Pust del 2

  17:46
  Her er del 2 av podkasten om pust. I denne episoden får du flere fun facts om pust og noen helt konkrete pusteteknikker som Wim Hof metoden som jeg selv bruker for å forenkle hverdagen. Anette Aarsland Pusteteknikk Hør den på iTunes, Spotify eller på http://forenkle.libsyn.com/016-pust-del-1 Om du har et minutt til overs, så gå gjerne inn i iTunes og gi meg en rating. Jeg vil sette utrolig stor pris på det! Send meg gjerne dine beste forenkletips! Kontakt meg på Facebook, sjekk ut nettsiden min eller følg meg på Instagram.
 • 016: Pust del 1

  17:19
  Hvor ofte tenker du på pusten din? Å bli bevisst på pusten din kan være en fantastisk forenkling for å stresse ned, få overskudd og være mer tilstede i øyeblikket. I denne episoden viser puste ekspert Anette Aarsland oss noen enkle teknikker som gjør stor forskjell. Om du har et minutt til overs, så gå gjerne inn i iTunes og gi meg en rating. Jeg vil sette utrolig stor pris på det! Send meg gjerne dine beste forenkletips! Kontakt meg på Facebook, sjekk ut nettsiden min eller følg meg på Instagram.
 • 015: Distré

  24:09
  Kan du noen ganger glemme eller miste ting? Er du veldig distré eller bare et surrehue? Da kan det hjelpe å vite at vi er ikke alene og at det kan forenkles. I denne episoden har jeg snakket med Johan Rapp som er formann i den internasjonale foreningen «Global Association for Distractive People» og som har skrevet boken «101 distractive stories» . Jeg har pratet med Johan Rapp om det å være distré, den nye boken hans og fått tips for å huske det vi trenger å huske på. Om du har et minutt til overs, så gå gjerne inn i iTunes og gi meg en rating. Jeg vil sette utrolig stor pris på det! Send meg gjerne dine beste forenkletips! Kontakt meg på Facebook, sjekk ut nettsiden min eller følg meg på Instagram. Forenkle produseres av Hocus Focus Creative.
 • Fra arkivet: Christian Holm-Glad

  07:00
  Tusen takk til alle dere som har hørt på podcasten gjennom høsten 2017! Tilbakemeldingene har vært veldig positive, og jeg setter stor pris på alle sammen! Jeg jobber for tiden med å utvikle en "live" versjon, som jeg kan ta med meg rundt på tur. Mer info om dette kommer :) Sesong to er også in the works, selv om den neppe ser dagens lys før etter sommeren. Men den som venter på noe god, osv. I mellomtiden kan dere se/lytte på denne lille godbiten fra arkivet, hvor jeg har intervjuet regissør Christian Holm-Glad.

Comments