Share

cover art for Jag drog till Buenos Aires!

Extra med Calle Schulman

Jag drog till Buenos Aires!

Season 1, Ep. 86

Händelserik vecka så jag drog! Till andra sidan världen nästan. 14 timmars kanonflygning och nu är jag...lugn!Jag har ingen Instagram att skriva DM till så lägg till mig på på Bereal! calleschulman heter jag där.

Jag ska podd i morgon också! Kanske lite oftare och mindre pretentiöst i stort? Kanske!

More episodes

View all episodes

 • 111. Pissbomben jag aldrig glömmer

  58:07
  Jag är på Gotland och det ÄR svårt att vara helt skarp men trots det får jag till ett av de allra mest skarpsinniga podcast-avsnittet som någonsin publicerats.
 • 110. Dissa ingen. Utom Expressens total-idiot till krogrecensent Valerie.

  32:47
  Jag är här och mår tarzan men är glad ändå! En restaurang-recensent som säger att "maten är äcklig" - duger det verkligen? Borde det inte krävas LITE mer än så? Jo det borde det. Det tycker både jag och Ulf Brunnberg som är rörande överens om att också Sveriges Radios rapportering är så PK att den blir helt och hållet obegriplig. Vad mer? Jo att gå hand i hand med den lilla versionen av sig själv och... ja nåt mer.
 • 109. Extra-upplaga med anledning av han som snodde ett plan!

  20:44
  Kunde inte hålla mig. Satt i bilen och micken är ju här och ni är där så varför inte? Hörs i morgon igen!
 • 108. Jagad av arg indier

  40:02
  Jag ger er den ultimata ljudfilen att spela upp nästa gång ni känner att det är läskigt i Ubern. Och att inte gå på sin morbrors begravning - vad säger ni? Och...ja ni vet. Det bästa,Tack wolt.se - landets i särklass smidigaste matleverantör.
 • 107. Galna ex och deras (våra) värsta påhitt

  01:20:34
  Listan på vad galna ex hittar på för otroliga hämndåtgärder reser sig som en läskig våg. Missa inte det. Och gubben i Yes-reklamen som pratar om att det är klart att grabben ska diska - är det verkligen så klart? Mitt sociala haveri på middagen i helgen. Hur kan jag VARA så konsekvent fel på allt? Och...Nej ni får faktiskt lyssna bara. Trycka "Följ" glömmer ni inte. Tack Wolt - Sveriges härligaste leverans av mat.Tack Xplora som gör barnens liv utan mobil GÖTT igen.Tack lassie.se som ger ett supererbjudande med mig! Har ni hund eller katt oavsett ålder - klicka HÄR!
 • 106. Vem har värst ex?! Hela listan börjar här!

  49:50
  Jag sitter ensam i bilen och resonerar om det efterblivna i att äta frukt och snygga snubbars sätt att driva tänderna genom ett äpple så hårt att det spricker. Och så ex-special! Listan på saker arga ex gjorde i samband med uppbrottet börjar NU!
 • 105. Extra extra: "Genomlys Tunnelbane-Nettan!"

  49:05
  Calle och Zorbas dansar mild hambo i samtiden. Hur står det till med Vid din sida egentligen? 450 kr för en natt i en säng borde väl kunna upphandlas bättre? Och det här kravet om att vara med i livesändningar om man är fattig? Vad handlar DET om? Allt landar i den eviga frågan: Om välgörenhet inte filmas – finns den då? Och annat.
 • 104. Bögskämtet Håkan Hellström blev arg på

  53:44
  Jag gör det igen! Jag är ert bröst i natten att känna er trygga hos och jag ger er frid. Det är kul! Och lite allvar. Tryck följ tack. Lyssna vid tillfälle. Programmet får delas tre gånger per hushåll och kan inte kombineras med andra poddar.
 • 103. Ge Gotland till Ryssland så är det färdigbråkat sen

  54:42
  Säg EN podd som blandar dumheter med tanklösa idéer som Extra. Säg en!