Share

cover art for Har ingen att resa med... đŸ„č

Extra med Calle Schulman

Har ingen att resa med... đŸ„č

Season 1, Ep. 84
‱

Som vanligt - prenumerera gÀrna! AlltsÄ det kostar ju inget men det hjÀlper mig att kunna lÀgga tid pÄ detta. Jag lanserar en riktigt bra idé idag! Och... Nej men den Àr bra. Lyssna sÄ fattar ni.

More episodes

View all episodes

 • 111. Pissbomben jag aldrig glömmer

  58:07
  Jag Ă€r pĂ„ Gotland och det ÄR svĂ„rt att vara helt skarp men trots det fĂ„r jag till ett av de allra mest skarpsinniga podcast-avsnittet som nĂ„gonsin publicerats.
 • 110. Dissa ingen. Utom Expressens total-idiot till krogrecensent Valerie.

  32:47
  Jag Àr hÀr och mÄr tarzan men Àr glad ÀndÄ! En restaurang-recensent som sÀger att "maten Àr Àcklig" - duger det verkligen? Borde det inte krÀvas LITE mer Àn sÄ? Jo det borde det. Det tycker bÄde jag och Ulf Brunnberg som Àr rörande överens om att ocksÄ Sveriges Radios rapportering Àr sÄ PK att den blir helt och hÄllet obegriplig. Vad mer? Jo att gÄ hand i hand med den lilla versionen av sig sjÀlv och... ja nÄt mer.
 • 109. Extra-upplaga med anledning av han som snodde ett plan!

  20:44
  Kunde inte hÄlla mig. Satt i bilen och micken Àr ju hÀr och ni Àr dÀr sÄ varför inte? Hörs i morgon igen!
 • 108. Jagad av arg indier

  40:02
  Jag ger er den ultimata ljudfilen att spela upp nÀsta gÄng ni kÀnner att det Àr lÀskigt i Ubern. Och att inte gÄ pÄ sin morbrors begravning - vad sÀger ni? Och...ja ni vet. Det bÀsta,Tack wolt.se - landets i sÀrklass smidigaste matleverantör.
 • 107. Galna ex och deras (vĂ„ra) vĂ€rsta pĂ„hitt

  01:20:34
  Listan pĂ„ vad galna ex hittar pĂ„ för otroliga hĂ€mndĂ„tgĂ€rder reser sig som en lĂ€skig vĂ„g. Missa inte det. Och gubben i Yes-reklamen som pratar om att det Ă€r klart att grabben ska diska - Ă€r det verkligen sĂ„ klart? Mitt sociala haveri pĂ„ middagen i helgen. Hur kan jag VARA sĂ„ konsekvent fel pĂ„ allt? Och...Nej ni fĂ„r faktiskt lyssna bara. Trycka "Följ" glömmer ni inte. Tack Wolt - Sveriges hĂ€rligaste leverans av mat.Tack Xplora som gör barnens liv utan mobil GÖTT igen.Tack lassie.se som ger ett supererbjudande med mig! Har ni hund eller katt oavsett Ă„lder - klicka HÄR!
 • 106. Vem har vĂ€rst ex?! Hela listan börjar hĂ€r!

  49:50
  Jag sitter ensam i bilen och resonerar om det efterblivna i att Àta frukt och snygga snubbars sÀtt att driva tÀnderna genom ett Àpple sÄ hÄrt att det spricker. Och sÄ ex-special! Listan pÄ saker arga ex gjorde i samband med uppbrottet börjar NU!
 • 105. Extra extra: "Genomlys Tunnelbane-Nettan!"

  49:05
  Calle och Zorbas dansar mild hambo i samtiden. Hur stĂ„r det till med Vid din sida egentligen? 450 kr för en natt i en sĂ€ng borde vĂ€l kunna upphandlas bĂ€ttre? Och det hĂ€r kravet om att vara med i livesĂ€ndningar om man Ă€r fattig? Vad handlar DET om? Allt landar i den eviga frĂ„gan: Om vĂ€lgörenhet inte filmas – finns den dĂ„? Och annat.
 • 104. BögskĂ€mtet HĂ„kan Hellström blev arg pĂ„

  53:44
  Jag gör det igen! Jag Àr ert bröst i natten att kÀnna er trygga hos och jag ger er frid. Det Àr kul! Och lite allvar. Tryck följ tack. Lyssna vid tillfÀlle. Programmet fÄr delas tre gÄnger per hushÄll och kan inte kombineras med andra poddar.
 • 103. Ge Gotland till Ryssland sĂ„ Ă€r det fĂ€rdigbrĂ„kat sen

  54:42
  SÀg EN podd som blandar dumheter med tanklösa idéer som Extra. SÀg en!