Share

cover art for 78: Ergoterapimaster - øk sannsynligheten for å kapre drømmejobben med Maren Høgblad Aas

Ergotrip med Siv Iren og Ingunn

78: Ergoterapimaster - øk sannsynligheten for å kapre drømmejobben med Maren Høgblad Aas

Season 8, Ep. 8

Rett fra bachelor til mastergrad?


I episode 5 av miniserien om utdanning i ergoterapi møter Ergotrip Maren Høgblad Aas som gjorde nettopp dette. Hva er fordeler med å gå et langt løp uten avbrekk? Og ga det noen fordeler i jobbsøkerprosessen i ettertid?

More episodes

View all episodes

 • 9. 99: Sommer, sol og sesongavslutning

  24:16
  Takk for sesong 10! Ergotrip tar nå en velfortjent ferie og kommer tilbake med episode 100 over sommeren :)
 • 8. 98: Robotkatt, stafettpinner og eggekoffert

  28:50
  Balkonglivet nytes i Oslo i dagens preikepod. Tråden fra episoden om Almas hus blir tatt opp og det mimres over flere store og små saker. Og hva er egentlig en eggekoffert?
 • 7. 97: Fagspesial - Almas hus med Sigrid Aketun

  35:45
  Velkommen til Almas hus. Ergoterapeut Sigrid Aketun tar deg gjennom historien til Oslo kommunes visnings- og demonstrasjonssenter for velferdsteknologi, hjelpemidler, fysisk utforming og tilrettelegging.
 • 6. 96: Fengsel, vår og krykker

  19:51
  Det er vårstemning i hovedstaden og Siv Iren og Ingunn samles for å preike litt. Forrige fagspesial åpnet forhåpentligvis noen dører slik at enda flere tør å ta den ergoterapeutiske kompetansen vår i bruk på ukjente steder! Hurra for nytenkerne! I dagens episode snakker vi mer om dette.
 • 5. 95: Fagspesial - Ergoterapi i fengsel - bestefar bak murene med Emma Eikefjord

  26:24
  Det er fortsatt påskestemning i Ergotripstudio. Sola skinner i Oslo, men hvordan er været hos vår gjest fra Bergen?Emma Eikefjord er ergoterapeut og jobber bak murene i Bergen fengsel. Hør hvordan hun legger til rette for en mer meningsfull hverdag for de eldre insatte.
 • 4. 94: Hjernetåke, termos og praksis

  21:51
  Håper alle Ergotrippere koser seg med fri og siste påskedag. Ergotrip slipper ny preikepod med store muligheter for god stemning og oppmuntrende ord til oppstart til jobb/skole/praksis i morgen.
 • 3. 93: Fagspesial - Hvorfor velge en profesjonsutdanning som ergoterapi? med Mari Klokkerud

  34:00
  I fjor slapp vi hele 7 episoder i forbindelse med søknadsfrist til bachelor og master. Der snakket vi om hvorfor man bør velge ergoterapi, hva det innebærer å ta både bachelor og master, og emnene man skal gjennom samt praksis. I denne episoden tar vi opp tråden med leder for Institutt for rehabiliteringsvitenskap og helseteknologi, Mari Klokkerud. Hvorfor skal man velge en profesjonsutdanning, som ergoterapi?
 • 2. 92: (U)lykkestallet 4, årets motto og syklade

  23:57
  Hva er Ingunns motto for 2024? Hva er syklade? Og blir det abstract?Hør den første preikepodden i sesong 10!
 • 1. 91: Kraft, kultur og kvalitet med Kjersti Hustoft

  20:02
  Ergotrip sparker i gang 2024 med sin 10. sesong med selveste kongressleder Kjersti Hustoft i studio. Vi får ei lita smakebit på hva som skjer i Bodø høsten 2025 og tips til hvordan du kan være med!