Share

cover art for 73: Hundeelsk, amerikanske håndtak og dårlig innsalg

Ergotrip med Siv Iren og Ingunn

73: Hundeelsk, amerikanske håndtak og dårlig innsalg

Season 8, Ep. 3

Dagens episode tar en kort debrif om PRPP (Perceive, Recall, Plan & Perform). Og det var ikke så skummelt som enkelte bokstaver kan være, det var ganske så opplysende og greit egentlig. For vi snakker nemlig egentlig om informasjonsbearbeiding.


Episoden gir deg også tips til TVserier, hvordan du kan få ny kunnskap, historier om kjærlighet og vi braker løs med en stor nyhet!


Kos deg!

More episodes

View all episodes

 • 9. 99: Sommer, sol og sesongavslutning

  24:16
  Takk for sesong 10! Ergotrip tar nå en velfortjent ferie og kommer tilbake med episode 100 over sommeren :)
 • 8. 98: Robotkatt, stafettpinner og eggekoffert

  28:50
  Balkonglivet nytes i Oslo i dagens preikepod. Tråden fra episoden om Almas hus blir tatt opp og det mimres over flere store og små saker. Og hva er egentlig en eggekoffert?
 • 7. 97: Fagspesial - Almas hus med Sigrid Aketun

  35:45
  Velkommen til Almas hus. Ergoterapeut Sigrid Aketun tar deg gjennom historien til Oslo kommunes visnings- og demonstrasjonssenter for velferdsteknologi, hjelpemidler, fysisk utforming og tilrettelegging.
 • 6. 96: Fengsel, vår og krykker

  19:51
  Det er vårstemning i hovedstaden og Siv Iren og Ingunn samles for å preike litt. Forrige fagspesial åpnet forhåpentligvis noen dører slik at enda flere tør å ta den ergoterapeutiske kompetansen vår i bruk på ukjente steder! Hurra for nytenkerne! I dagens episode snakker vi mer om dette.
 • 5. 95: Fagspesial - Ergoterapi i fengsel - bestefar bak murene med Emma Eikefjord

  26:24
  Det er fortsatt påskestemning i Ergotripstudio. Sola skinner i Oslo, men hvordan er været hos vår gjest fra Bergen?Emma Eikefjord er ergoterapeut og jobber bak murene i Bergen fengsel. Hør hvordan hun legger til rette for en mer meningsfull hverdag for de eldre insatte.
 • 4. 94: Hjernetåke, termos og praksis

  21:51
  Håper alle Ergotrippere koser seg med fri og siste påskedag. Ergotrip slipper ny preikepod med store muligheter for god stemning og oppmuntrende ord til oppstart til jobb/skole/praksis i morgen.
 • 3. 93: Fagspesial - Hvorfor velge en profesjonsutdanning som ergoterapi? med Mari Klokkerud

  34:00
  I fjor slapp vi hele 7 episoder i forbindelse med søknadsfrist til bachelor og master. Der snakket vi om hvorfor man bør velge ergoterapi, hva det innebærer å ta både bachelor og master, og emnene man skal gjennom samt praksis. I denne episoden tar vi opp tråden med leder for Institutt for rehabiliteringsvitenskap og helseteknologi, Mari Klokkerud. Hvorfor skal man velge en profesjonsutdanning, som ergoterapi?
 • 2. 92: (U)lykkestallet 4, årets motto og syklade

  23:57
  Hva er Ingunns motto for 2024? Hva er syklade? Og blir det abstract?Hør den første preikepodden i sesong 10!
 • 1. 91: Kraft, kultur og kvalitet med Kjersti Hustoft

  20:02
  Ergotrip sparker i gang 2024 med sin 10. sesong med selveste kongressleder Kjersti Hustoft i studio. Vi får ei lita smakebit på hva som skjer i Bodø høsten 2025 og tips til hvordan du kan være med!