ENHED med Noell Elise

Share

49. Logisk, emotionel & spirituel intelligens med Henrik Dilling

Season 1

Hold på hat & briller for ENHED har for første gang en gæst i studiet, som i tæt på fire årtier har arbejdet både med viden omkring kroppen, mineraler & vitaminer men ligeså meget også bevidsthed omkring tankernes kraft, hvordan vi selv kan aktivere vores selvhelbredende kræfter, skyggearbejde & meget mere.


Henrik Dilling arbejder med bevidstheds træning, menneskelig udvikling & komplementær medicin & terapi. Henrik er uddannet både psykoterapeut, biopat, zoneterapeut, tankefelt terapeut, SQ coach, naturtereapeut m.m. Hans bog “Lev sundt med vitaminer og mineraler” er netop udkommet i 4. udgave & han har en enorm holistiske måde at se mennesket & vores ENHED på.


Lyt med til en spændende samtale, som starter ud med en snak om hvilke kompetencer vi som mennesker fra en tidlig alder skal holde ved lige for at fremme et liv uden stagnation, smerter & sygdom. Men som samtalen glider frem, så dykker Noell & Henrik både ned i det evige liv, hvorfor alt det som gror i skyggen vokser, hvordan ønsket om oplysthed også kan være en flugtmekanisme, hvordan vi ældes med værdighed, de tre intelligenser & meget mere.


Husk at begynde at støtte økonomisk op om ENHED med en månedlig mønt, hvis du vil være med til at sikre, at ENHED ikke stopper om nogle måneder. Du kan støtte op via dette link: 

https://noellcrystals.com/vare-kategori/enhed-podcast-support-klub/


Producer: Satie Espersen

More Episodes

11/16/2022

60. Vaner - sådan får du dem du drømmer om & slipper af med de uønskede med Mads Friis

Season 1
Er du klar til at få det ultimative værktøj & indblik i, hvordan du lykkedes med de vaner du ønsker at gøre en del af dit liv - & hvordan du får givet slip på dem der ikke nærer dig?Så skal du lytte til ugens episode af ENHED!Min gæst er Mads Friis, som har studeret psykologi ved Copenhagen Business School & Harvard Universitet & er forfatter til bogen “Winning Habits and Routines - a no-bullshit guide to mastering great habits and getting rid of bad ones”.Lyt med & få indblik i;Den simple model Mads har udviklet, som er det vildeste vane-værktøj, bygget på en masse studier omkring vanerdig selv & psykologien omkring (dine) vanerHvordan du lykkedes med nye vaner & giver slip på dem du ikke vil have længereMange går rundt & tror de vil have en bestemt vane - men egentlig har de slet ikke lyst til at have den vane; derfor lykkedes de aldrig med den; men går alligevel rundt & banker sig selv i hovedet over, at de ikke får det gjort.Mads siger i samtalen; “Vaner påvirker hvordan vi oplever os selv & oplever livet”.Og derfor glæder det mig, at ENHED nu kan skabe rum for, at du kan blive mere realistisk omkring de vaner du gerne vil have, hvordan du får dem skabt & hvordan du får sagt farvel til vaner som er dårlige for dig.Samtalen med Mads fortsætter i Klub ENHED; hvor han svarer på Jeres spørgsmål omkring vaner. Mads giver blandt andet guldkorn omkring hvordan du finder motivationen til at ændre dine vaner, selvom du føler dig modløs eller opgivende & til sidst fortæller Mads sin ultimative yndlings vane, som han på det varmeste også vil anbefale dig! Meld dig ind & få fri adgang til samtalen & en masse andet bonus materiale. Læs mere via link hér.Og så kan du vinde et eksemplar af Mads bog! Følg mig på IG @noell_enhed_podcast, like opslaget for episoden, skriv emoji under - så kan det være du vinder et eksemplar af Mads bestseller bog.TAK fordi du lytter med!Stort kram, Noell
11/9/2022

59. Sådan bringer du bevidsthed ind i jeres parforhold med Jesper Westmark

Season 1
Det er en fornøjelse at byde Jesper Westmark, traumeterapeut & meditationslærer, ind i ENHED rummet igen. I episode #24 gik vi i dybden med traumer & de programmer traumerne har skabt i os - & hvordan vi kan få givet slip på dem, så vores sjæl ligeså stille kan få plads igen.MEN. Et emne jeg synes er så vigtigt, når det gælder rejsen ind i os selv - er vores relationer. For de bliver uundgåelig påvirket. Jeg har derfor inviteret Jesper i studiet igen. Lyt med når vi snakker om:Hvorfor vi tiltrækkes af et menneskeHvordan du bringer bevidsthed ind i dine relationerHvad du kan gøre, hvis din partner ikke vil bringe bevidsthed ind i jeres relation & fælles livHvordan du healer dig selv som mandHvordan du gør dig uafhængig af andre,Begrebet ‘den eneste ene’ & hvorfor du ikke skal have en udefra for at du bliver et helt menneskeOg så dykker vi også ned i hvad betyder, når du bliver i et parforhold der ikke er godt for dig - her handler det ikke (kun) om eksempelvis fysisk eller mental voldelig forhold; men i ALLE parforhold! Hvorfor bliver du i et forhold der dræner dig & ikke nærer dig?Jesper & jeg dykker også ned i det mere seksuelle; både med fantasier & betydningen af at have sex med et andet menneske;Hør blandt andet, hvordan er dine traumer med til at skabe dine seksuelle fantasier. Og hvorfor ændres de, i takt med at du arbejder med dig selv.Og hvad betyder det energetisk, når vi har one night stands - & hvorfor skal du virkelig være bevidst om, hvem du har sex med.Det her er virkelig en anbefalelsesværdig samtale - & jeg håber du vil dele den med venner, familie & kollegaer, så de kan lytte med & opleve værdien af, at få de her indsigter ind i deres liv.Jesper & jeg fortsætter faktisk snakken i yderligere en halv time, som er en ekstra episode du kan lytte til inde i Klub ENHED. Du kan melde dig ind i klubben & få adgang til ekstra episoder, meditationer, solo episoder, tekster mm & derved også automatisk støtte mit arbejde med ENHED.Det er vist dét, man kalder en win-win. Læs mere hér.Tak fordi du træder ind i ENHED rummet med mig, Kærligst, NoellOBS. I samtalen kommer vi ind på tidligere episoder som er gode at lytte til. Hvis du vil vide mere om hvordan tanker bliver omdannet til kemi i kroppen: lyt til episode #7 med Inger Mann Forbes. Misbrug & afhængighed: lyt til episode #35 med Jean Von Baden.Tanker & hormoner: lyt til episode #55 med Caroline Fibæk. 
11/2/2022

58. Regressionsterapi, sjælerejser & hvad din læring i livet er med Melina Rosenkilde

Season 1
Efter episode #54 hvor læge, forsker & reiki healer Tobias Anker Stripp blandt andet fortæller om forskningen indenfor nærdødsoplevelser, så oplevede jeg stor respons fra mange af Jer som lytter med. Liv efter døden, hvad der sker med sjælen etc er tydeligvis noget som interesserer mange af Jer skønne lyttere.Derfor glæder det mig at præsentere ugens gæst Melina Rosenkilde. Udover sin bachelor i sygepleje & kandidat i Afrikastudier, så arbejder Melina også som regressionsterapeut.Lyt med til en interessant episode, med meget nye emner her i podcasten. Vi taler blandt andet om;Hvad regressionsterapi er & hvordan det fungererHvad man kan få ud af at rejse tilbage til tidligere livHvad sjælerejser erHvordan du kan få svar på, hvad meningen med dit liv er & hvem i dit liv du har sjæleaftaler medEn lille time inde i samtalen taler jeg & Melina omkring hvorfor det er så vigtigt, at vi bliver hjemme i os selv, ikke tror vi skal hjælpe andre med deres livslæringer & hvordan kontrol, behovet for at “hjælpe” andre, ofte bruges som distraheringer for ikke at skulle forholde sig til sit eget indre. Vi taler også om grænsesætning & hvorfor det er en befrielse at se & erkende alle de mindre flatterende sider i sig selv.Melina fortæller hvordan hun i mange år havde lukket ned for sider af sig selv & til sidst begyndte at få insisterende & fremtidsforudsigelige drømme. Til slut fortæller Melina, hvordan du forbinder dig med dit højere jeg & kan få budskaber fra noget større.Du skal vide, jeg er så glad for, at du vælger at træde ind i ENHED rummet! Tak fordi du lytter med.