Share

cover art for Danmarks største ran 3/3 - Aldri tysta

En Mørk Historie

Danmarks største ran 3/3 - Aldri tysta

Dansk politi er på sporet av ranerne. Dorthe har pengesedler nedgravd i hagen og Tayeb har forsvunnet. Hva skal Dorthe gjøre om hun blir tatt inn til avhør?

More episodes

View all episodes

 • Bonusepisode: Bakenfor historien om Kvinnen med den tunge koffert

  01:27:27
  Redaksjonen sin backstage: Produsentene prater om hvordan serien ble til, om det som ikke kom med, og den neste serien vi jobber med.   
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 9/9 - Et siste nummer

  43:01
  Hvordan levde Kvinnen med den tunge koffert den siste tiden? Og hvorfor er Krister fortsatt obsessed med en kvinne som er død? Selv etter hun har gått bort evner hun å overraske. Illustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 8/9 - Konfrontasjonen

  33:11
  Etter å ha jaktet på Kvinnen med den tunge koffert i et halvt år dukker hun opp i nabolaget til Krister. Klarer han å nå henne igjen?Hør hele serien med en gang på Podimo: ​​https://go.podimo.com/no/kvinnen-med-den-tunge-koffertGå inn på Sky https://www.skyshowtime.com/no/voucher og skriv inn koden EMH for En mørk historie, og få de tre første månedene for kun 159 kroner.Illustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 7/9 - Langt over streken

  29:22
  På begynnelsen av nittitallet forsøker en kirketjener å advare prestene i Oslo om en svindler som forfører prester med seksuelle overtoner. Noen år seinere dukker den første falske voldtektsanklagen opp. Hør hele serien med en gang på Podimo: ​​https://go.podimo.com/no/kvinnen-med-den-tunge-koffertIllustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 6/9 - Sønnene

  32:55
  I 1990 var Kvinnen med den tunge koffert gravid. I historiene hun selv forteller dukker det ofte opp en sønn. Noen ganger har han kjørt avgårde med lommeboken hennes. Andre ganger skriver han eposter og ber de som har blitt svindlet om å la hans mor være i fred. Finnes han? Hør hele serien med en gang på Podimo: ​​https://go.podimo.com/no/kvinnen-med-den-tunge-koffertIllustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 5/9 - Sykepleieren med blomster

  29:20
  På 90-tallet dukket Inger Marie Nerby opp under flere nasjonale katastrofer. Hun utgir seg for å være sykepleier, og har med en bukett med blomster. Har hun en dragning mot store katastrofer?Hør hele serien med en gang på Podimo: ​​https://go.podimo.com/no/kvinnen-med-den-tunge-koffertArkivmateriale fra NRK nyheter, Brennpunkt og SVT. Illustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott.
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 4/9 - Tilbake til barndommen

  36:23
  Det dukker opp nytt arkivmateriale fra Kvinnen med den tunge koffert sin barndom. På overflaten ser alt normalt ut. Men var det egentlig det? Hør hele serien med en gang på Podimo: ​​https://go.podimo.com/no/kvinnen-med-den-tunge-koffertIllustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott.
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 3/9 - Modus operandi

  29:27
  Hvordan klarte Kvinnen med den tunge koffert å komme seg unna hver gang? Hva er fremgangsmåten bak svindlene?Hør hele serien med en gang på Podimo: ​​https://go.podimo.com/no/kvinnen-med-den-tunge-koffertIllustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott.
 • Kvinnen med den tunge koffert kommer hjem 2/9 - Et lukke rom-mysterium

  29:19
  Seint på kvelden kommer en kvinne gjennom skogen i Nordmarka. Hun drar en tung trillekoffert over snøen og legger seg inn på Kikutstua Turisthotell under falsk navn. Hør hele serien med en gang på Podimo: ​​https://go.podimo.com/no/kvinnen-med-den-tunge-koffertIllustrasjoner til coverart er laget av Claudia Bille Scott.