Share

cover art for 1. Cecilia Ortmark Söder från GLOWiD

Empower Her

1. Cecilia Ortmark Söder från GLOWiD

I det första avsnittet av Empower Her gästas Sanne av entreprenören Cecilia Ortmark Söder som är grundaren till GLOWiD.


3:45 min - Introduktion av Cecilia. Hur är det att vara introvert samtidigt som man är ansiktet utåt för sitt varumärke? Hur ser en vardag ut? Hennes rutiner. Och hur det var att bo i Korea.

33:30 min - Varifrån kom idén till GLOWiD? Balansen mellan jobb och egentid. Hennes stoltaste ögonblick. Och om att vara en kvinnlig entreprenör.


Följ Cecilia & GLOWiD:

https://www.linkedin.com/in/cecilia-ortmark-s%C3%B6der-1a5447189/?originalSubdomain=se 

https://www.instagram.com/ceciliaortmarksoder/ 

https://glowid.se/ 


Här hittar du Sanne:

https://www.linkedin.com/in/sanne-alexandra-josefson-93257294/?originalSubdomain=se 

https://www.instagram.com/sannealexandra/ 

https://sannealexandra.com/ 


Poddens klippare:

https://www.linkedin.com/in/michaela-dorch-6a9a84113/?originalSubdomain=id 


Tack snälla för att ni lyssnar!More episodes

View all episodes

 • 4. Maja Nilsson Lindelöf med Lis Bonne

  01:34:24
  I veckans avsnitt av Empower Her gästas Sanne av influencern och entreprenören Maja Nilsson Lindelöf som är grundare till Lis Bonne.3:45 min - Vem är Maja enligt henne själv? Hennes tankar kring skuld och ansvar man kan känna som mamma. Sitt driv. Och om att hantera sin ångest.  25:00 min - Om att lära sig att sätta gränser. Känslorna kring sitt sommarprat. Och hur det är att ha bott på många olika platser i världen. 42:30 min - Hur startade Majas karriär? Vikten av att vara modig. Hur hon peppar inför en stor dag. Och hur hon bäst återhämtar sig själv. Följ Maja & Lis Bonne:https://www.instagram.com/majanilssonlindelof/?hl=en https://www.instagram.com/lisbonneatelier/?hl=en https://www.lisbonneatelier.com/ Här hittar du Sanne:https://www.linkedin.com/in/sanne-alexandra-josefson-93257294/?originalSubdomain=se https://www.instagram.com/sannealexandra/ https://sannealexandra.com/ Poddens klippare:https://www.linkedin.com/in/michaela-dorch-6a9a84113/?originalSubdomain=id Tack snälla för att ni lyssnar!
 • 3. Zećira Mušović, svenskt fotbollsproffs

  01:01:04
  I veckans avsnitt av Empower Her gästas Sanne av fotbollsproffset Zećira Mušović och pratar om vikten att tro på sig själv.5:00 min - Hur ser hennes professionella liv ut? Hennes rutiner. Hur är det att som par vara mitt uppe i idrottskarriären samtidigt? 16:30 min - Hur var flytten till London? Hur kom fotbollen in i hennes liv? Hur skiljer sig fotbollskulturen i Sverige och i England?Och hur var det att spela i VM?44:15 min - Vad har varit det absolut mest utmanande i karriären? Hur återhämtar hon sig?Följ Zećira Mušović:https://www.instagram.com/zeciramusovic/?hl=en Här hittar du Sanne:https://www.linkedin.com/in/sanne-alexandra-josefson-93257294/?originalSubdomain=sehttps://www.instagram.com/sannealexandra/ https://sannealexandra.com/ Poddens klippare Michaela Dorch:https://www.linkedin.com/in/michaela-dorch-6a9a84113/?originalSubdomain=id Tack snälla för att ni lyssnar!
 • 2. Janni Delér med C'est Normal

  01:31:17
  I veckans avsnitt av Empower Her gästas Sanne av profilen och entreprenören Janni Delér som är en av grundarna till C’est Normal.4 min - Med sina tankar kring moderskap, hennes känslor och inställning till motgångar, livet utomlands, och entreprenörskap får vi lära känna Janni lite mer privat.35:45 min - Drivet som tar henne fram. Och vikten av att kunna lita på sin magkänsla. 47:30 min - Hur startade Jannis karriär? Hur startade C’est Normal? Och hur mycket tid spenderas på de sociala kanalerna?Följ Janni & C’est Normal:https://www.instagram.com/jannid/ https://www.youtube.com/@JanniDeler https://www.cestnormal.co/ Här hittar du Sanne:https://www.linkedin.com/in/sanne-alexandra-josefson-93257294/?originalSubdomain=se https://www.instagram.com/sannealexandra/ https://sannealexandra.com/ Poddens klippare:https://www.linkedin.com/in/michaela-dorch-6a9a84113/?originalSubdomain=id Tack snälla för att ni lyssnar!