Share

cover art for 259. Self-care under sportlovet

Beauty & Bubblor

259. Self-care under sportlovet

Det är sportlov och Emma och Frida ska båda tillbringa veckan i skidbacken. Oavsett om du som lyssnar kommer att göra detsamma eller inte, så kan du inspireras av veckans beauty-kit som kommer att få följa med till fjällstugorna. För sportlovs self-care behöver väl alla, till och med den som inte har sportlov. Bland annat så kommer Frida och Emma ta med sig ansiktsmasker, ansiktsolja, doftljus, vårdande hårprodukter och barriärkrämer för kroppen. Alla detaljer får du - som alltid - i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor.


Klipps av Gabriella Lahti.

En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • 270. Sommaröppning av neccessärerna

  43:22
  Det har blivit dags för sommarens beauty att ta plats i neccessärerna! I detta avsnitt blir det en full face-genomgång: vilka sminkprodukter kommer att ligga i Emma och Fridas necessärer i sommar och varför just dessa? Frida och Emma förklarar - samtidigt som de sminkar sig - steg för steg vilka produkter som används för att rengöra ansiktet och vilka primers som gäller (bonustips om hur en primer kan appliceras för att skapa en så bra canvas som möjligt). Sen så kommer vi till basen: vad använder Emma och Frida för kombinationer när de lägger sin foundation denna sommar? Och vilken concealer? Hur gör de sen när de contourar och bronzar och vilka produkter ger den där solkyssta känslan? Detta följs av ögonbrynsfix, ögonsmink, rouge, den sista glowiga finishen och så får vi inte glömma fräknarna. Sist men absolut inte minst: den perfekta nude-färgen för sommarläppen! Klipps av: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 269. Det maxade avsnittet om sommarbeauty

  35:43
  Det har landat nya beautyprodukter i badrumsskåpen, och som Emma och Frida kommer att använda flitigt under hela sommaren. Och det är klart att veckans avsnitt alltså kommer att handla om just dessa produkter. Bland annat blir det recensioner om ett nytt rengörings-balm, ett fluidserum som innehåller niacinamid och som doftar av läskande vattenmelon, en ny primer som kommer i mousse-formula, en oljebaserad lipgloss med hyaluronsyra i, och ett rengörings-stick som har exfolierande effekt. Makeup-nyheter blir det också, med fokus på smink som Frida och Emma kommer att använda på sina sommarfejs. De tipsar också om ett reparerande nagellack som bygger upp nageln och håller den fräsch, Emma hyllar en fantastisk nattmask som verkligen boostar upp ansiktet under natten och Frida har upptäckt en ny budget-SPF som har en grym formula och som funkar under smink. Detta och mycket mer, i veckans maxade sommarbeauty-avsnitt!Klipps av: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 268. Vi testar produkter från Sephora

  36:02
  Glow, som kommer sitta som ett smäck i sommar, eye patches som är återanvändningsbara, skimrigt nagellack, fruktigt serum, läppmask och nattmask, pads mot inåtvuxna hårstrån, färgglada sminkpaletter, SPF och ett nytt sätt att raka benen på. Emma och Frida har varit på Sephora och plockat med sig allt som fångat deras skarpa beautyblickar. I veckans avsnitt får vi vara med när de testar samtliga produkter och delar med sig av sina initiala reaktioner!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 267. Beautyprodukterna som gjorde succé i Marbella

  34:55
  Emma och Frida är nyligen hemkomna från Marbella där de, tillsammans med en grupp vänner, har spelat en massa padel. Förutom kompisarna så fick ett gäng beautyprodukter också följa med på resan. Frida och Emma packade nämligen ner dessa i syfte att skämma bort sina väninnor. Under en av kvällarna anordnade nämligen Emma och Frida en riktig beautysession! Kompisgänget fick, under guidning av Frida och Emma, testa massor med fina ansiktsprodukter. I veckans avsnitt får vi veta vilka produkter som testades och hur Emma och Fridas vänner reagerade när de fick se resultaten. Dessutom hade de med en massa härligt smink. Vilka produkter gjorde störst succé? Avslutningsvis, så har Frida blivit helt besatt av en nattkräm. Vilken då? Svaren får ni såklart i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 266. Allt om vår look på årets ELLE-gala

  38:55
  Årets ELLE-gala tog nyligen plats och Emma och Frida var i vanlig ordning redo för fest! I veckans avsnitt av Beauty och Bubblor så handlar det givetvis därför om vilken look som valdes - från topp till tå. Hur blev makeupen? Vad för sorts frisyrer landade bäst? Vilka kläder satte de på sig? Och - kanske viktigast av allt - vilka produkter användes under processens gång? Som vi vet är Emma och Frida mästare på att smyga in ett och annat beautyhack när det vankas event. Så även denna gång, vilket också avslöjas i veckans avsnitt!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 265. Frågelådan öppnas!

  39:35
  Kan en brunett använda silverschampo? Snusar Frida? Bör retinoider och syror pausas under sommaren? Är “Hourglass”-serien värd all hajp? Hur lyckas Frida och Emma bolla jobb med familjeliv med träning? Bästa primern som också har glow? När det kommer till ansiktsbehandlingar - botox, fillers och så den kända rackabajsaren: PRX-T33 i kombination med Dermapen - var ska man börja och hur? Detta är bara ett axplock av alla lyssnarfrågor som Emma och Frida svarar på i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 264. SPF som funkar perfekt under smink

  27:32
  Våren är här, och det är också Emma och Frida! Både som podd, eller om ni föredrar att kolla på detta avsnitt på söndag, på YouTube. Veckans tema kommer att gå i vårens tecken. I och med de starka solstrålarna som vi nu får njuta av, så är det viktigt att satsa på en bra SPF för ansiktet. SPF är din bästa vän om du vill undvika pigmenteringar, ovälkomna rynkor eller till och med allvarliga hudsjukdomar. Därför kommer Frida och Emma i det här avsnittet att gå igenom dagkrämer som även innehåller SPF. Eftersom viss SPF kan bete sig krångligt under smink så ligger veckans fokus på produkter som är sminkvänliga. Det blir en genomgång av nyheter som precis dykt upp, prisvärda produkter som ändå levererar vad de ska och så bjuds det på Emma och Fridas personliga SPF-favoriter.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 263. In bed with Emma och Frida

  34:18
  Här kommer ett avsnitt som - inte bara tar plats i Emmas säng - utan faktiskt spelades in för ett tag sedan, när Frida och Emma var i full gång med att förbereda sin Youtube-kanal. Detta avsnitt är alltså både tillgängligt nu som podd och dessutom kan du se det på Youtube där det släpps på söndag!När detta spelades in så skulle Emma och Frida sticka iväg till London på en kort visit. I avsnittet går de igenom vad som packade ner i necessärerna, och varför just dessa beautyprodukter är perfekta att ha med sig när man är på resande fot. I slutet av avsnittet kommer dessutom ett separat segment, baserat på ett samarbete. Detta avsnitt av Beauty och Bubblor är nämligen sponsrat av Verso Skincare och du får höra när Emma och Frida träffar grundaren till Verso Skincare, Lars Fredriksson.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 262. Primerskola

  21:23
  Är du på jakt efter en primer som ger dig effekten av ett riktigt fuktigt fejs? Eller känner du för ett underbyggt glow som ger ditt ansikte ett skimrande lyster? Kanske till och med ett superglammigt galafejs? Eller så vill du hellre ha en silkesmatta som bas och föredrar en primer som dämpar ner och är täckande? I veckans avsnitt - som på söndag går att se även på Youtube - blir det en ordentlig primerskola! Frida och Emma pratar om vilka produkter som de föredrar, beroende på vilket effekt de vill skapa med sin makeup. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.