Share

cover art for 252. Räddad av tre produkter

Beauty & Bubblor

252. Räddad av tre produkter

Äntligen är säsongen igång och Beauty och Bubblor är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt! Den här veckan pratar Emma och Frida om hur jullovet har har sett ut och med vilka känslor i kroppen som de tagit klivet in i 2024. Emma berättar hur hon skapat sig en rutin när hon bastar, som passar henne perfekt denna vinter. Och vilken sorts hudvård som passar - och inte passar - när det är minusgrader utomhus. Frida, som råkat på en dunderförkylning, har enbart använt tre stycken beautyprodukter under julledigheten. Dessa har dock räddat henne de senaste veckorna. Såklart får vi veta vilka produkterna är, i veckans Beauty och Bubblor!


Klipps av Gabriella Lahti.

En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • 265. Frågelådan öppnas!

  39:35
  Kan en brunett använda silverschampo? Snusar Frida? Bör retinoider och syror pausas under sommaren? Är “Hourglass”-serien värd all hajp? Hur lyckas Frida och Emma bolla jobb med familjeliv med träning? Bästa primern som också har glow? När det kommer till ansiktsbehandlingar - botox, fillers och så den kända rackabajsaren: PRX-T33 i kombination med Dermapen - var ska man börja och hur? Detta är bara ett axplock av alla lyssnarfrågor som Emma och Frida svarar på i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 264. SPF som funkar perfekt under smink

  27:32
  Våren är här, och det är också Emma och Frida! Både som podd, eller om ni föredrar att kolla på detta avsnitt på söndag, på YouTube. Veckans tema kommer att gå i vårens tecken. I och med de starka solstrålarna som vi nu får njuta av, så är det viktigt att satsa på en bra SPF för ansiktet. SPF är din bästa vän om du vill undvika pigmenteringar, ovälkomna rynkor eller till och med allvarliga hudsjukdomar. Därför kommer Frida och Emma i det här avsnittet att gå igenom dagkrämer som även innehåller SPF. Eftersom viss SPF kan bete sig krångligt under smink så ligger veckans fokus på produkter som är sminkvänliga. Det blir en genomgång av nyheter som precis dykt upp, prisvärda produkter som ändå levererar vad de ska och så bjuds det på Emma och Fridas personliga SPF-favoriter.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 263. In bed with Emma och Frida

  34:18
  Här kommer ett avsnitt som - inte bara tar plats i Emmas säng - utan faktiskt spelades in för ett tag sedan, när Frida och Emma var i full gång med att förbereda sin Youtube-kanal. Detta avsnitt är alltså både tillgängligt nu som podd och dessutom kan du se det på Youtube där det släpps på söndag!När detta spelades in så skulle Emma och Frida sticka iväg till London på en kort visit. I avsnittet går de igenom vad som packade ner i necessärerna, och varför just dessa beautyprodukter är perfekta att ha med sig när man är på resande fot. I slutet av avsnittet kommer dessutom ett separat segment, baserat på ett samarbete. Detta avsnitt av Beauty och Bubblor är nämligen sponsrat av Verso Skincare och du får höra när Emma och Frida träffar grundaren till Verso Skincare, Lars Fredriksson.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 262. Primerskola

  21:23
  Är du på jakt efter en primer som ger dig effekten av ett riktigt fuktigt fejs? Eller känner du för ett underbyggt glow som ger ditt ansikte ett skimrande lyster? Kanske till och med ett superglammigt galafejs? Eller så vill du hellre ha en silkesmatta som bas och föredrar en primer som dämpar ner och är täckande? I veckans avsnitt - som på söndag går att se även på Youtube - blir det en ordentlig primerskola! Frida och Emma pratar om vilka produkter som de föredrar, beroende på vilket effekt de vill skapa med sin makeup. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • Quick Fix: Ansiktsglow- och fukt som aldrig förr. En ny trestegsraket för ditt fejs har äntligen landat, i samarbete med Lancôme

  17:12
  Den här Quick Fixen är unik på så vis att Emma och Frida har varit de några av de första att få testa helt ny ögonprodukt i serumformat. I avsnittet tar vi upp allt vi tycker ni behöver veta om hudvårdsserien. Vi pratar dels om beautyprodukten: Renergie H.C.F. Triple Serum från Lancôme. Det här är alltså inte “bara” ett serum utan produkten har tre hål i pipen, så varje gång du pumpar ut flaskans innehåll så har du lyxen att få smörja ditt ansikte med hyaluronsyra, C-vitamin + niacinamid och ferulinsyra i en vårdande kombination. Vi pratar också om H.P.N. 300-Peptide Cream,som är riktigt återfuktande och ger synliga resultat redan efter en vecka! Men det slutar inte där. Vi djupdyker också i den sista överraskningen (som snart finns tillgänglig på marknaden): Lancome Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye. Alltså, en ögonprodukt som också den pumpas ut i tre lager som samverkar. Detta ögonserum innehåller Vitamin F: glowets mamma. Alla detaljer får ni såklart i detta Quick Fix-avsnitt från Beauty och Bubblor. I samarbete med Lancôme.
 • 261. Vi har testat nytt vårsmink och beautyprodukter

  36:03
  Frida och Emma har nyligen tillbringat 24 timmar tillsammans i Köpenhamn på en spännande och lärorik Lancôme-pressresa. Det berättar de lite mer om i veckans avsnitt. Emma, som inte hade hunnit fixa naglarna innan resan, använde sig av ett perfekt beauty back, som hon såklart delar med sig av. Och även Frida har blivit blown away av ett nytt nagellack. Färgen, den perfekta semi-transparenta som ger intrycket av gel på salong, finns nu som ett helt vanligt nagellack! Och såklart avslöjar Frida var dessa lack nu går att få tag i. Men, i veckans avsnitt blir det så mycket mer. Det huvudsakliga fokuset är nytt smink som Frida och Emma har testat och som de känner sig peppade på att möta våren med. Och som vanligt så blir det tips på allt från nya serum-concealers, olje-serums, makeup med en helt ny take från H&M och mer därtill.Klipps av Gabriella Lahti.E podd från Aller Media.
 • 260. Efterlängtad frågelåda om beauty!

  42:05
  Att basta med en sheetmask - hur då? Den perfekta ljusa innerkajalen - vilket märke då? Snabba tips på vilken hudvård att bunkra upp med om man ska hosta en tjejkväll där hudvård ingår. Vart ska man gå om man har några timmar i Stockholm och vill browsa runt bland exlusiva beautyprodukter? Vad köpa som beautytreat till en blivande förälder? Och så en återkommande fråga: vilka är den bästa budget BUS:en? Ja, ni kanske har förstått vid det här laget att Emma och Frida har laddat frågebatteriet. De svarar i veckans avsnitt på dessa - plus andra - lyssnarfrågor. Klipps av Gabriella Lahti.En podia från Aller Media.
 • 259. Self-care under sportlovet

  24:20
  Det är sportlov och Emma och Frida ska båda tillbringa veckan i skidbacken. Oavsett om du som lyssnar kommer att göra detsamma eller inte, så kan du inspireras av veckans beauty-kit som kommer att få följa med till fjällstugorna. För sportlovs self-care behöver väl alla, till och med den som inte har sportlov. Bland annat så kommer Frida och Emma ta med sig ansiktsmasker, ansiktsolja, doftljus, vårdande hårprodukter och barriärkrämer för kroppen. Alla detaljer får du - som alltid - i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 258. Här är årets trendigaste ingrediens

  25:47
  Emma och Frida har nosat på veckans ämne tidigare, men det är nu det slår igenom i skönhetsvärlden med maxad kraft! Det handlar om en viss beautyingrediens som har många användningsområden, nämligen peptider! I veckans avsnitt så går Frida och Emma igenom vad peptider egentligen är och hur de fungerar inom hudvård. Varje peptid är aktiv inom sitt eget område. Därför blir det en liten genomgång där Emma och Frida går igenom några av de vanligaste peptiderna, vad de har för effekt på huden och i vilka produkter dessa går att hitta.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.