Share

cover art for 218. Den färgade basen som vårdar ditt ansikte

Beauty & Bubblor

218. Den färgade basen som vårdar ditt ansikte

Hudvård möter smink när Emma och Frida, med fräknar på näsan och lätt solkyssta kinder, laddar upp med färgade baser för ansiktet som funkar vår- och sommartid – både med och utan SPF. Med avstamp i favoriten IT Cosmetics CC-cream med vårdande serum spanar de bland annat in fyra svenska hybrid-foundations. Dessutom Emmas go to-bas från Rose inc. samt en glow-olja för både kropp och hår från Dior. Lyx, lyx, lyx!

En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • 236. Återställ hudbarriären med några enkla knep

  38:19
  Många kan uppleva att huden påverkas av hur klimatet förändras och speciellt just nu så kan det kännas som att hyn blir lite känsligare. Kanske det börjar dyka upp plitor, ojämnheter eller yttorrhet. I det här avsnittet får du veta hur du på bästa sätt håller din hy återfuktad, stabil och redo för ännu kallare temperaturer. I veckans Beauty och Bubblor så kommer Frida och Emma fokusera på hur du på bästa sätt ser till att huden hänger med i den här mellanperioden då det varken är riktig sommar, höst eller vinter. Emma och Frida tipsar om produkterna som gör vad de ska och som gör det bra, bland annat blir det en genomgång av essencevatten, dagkrämer och fuktmasker.En podd från Aller Media.
 • 235. Bring on Budgetprodukter!

  36:15
  Nu räcker det med alla dyrgripar till beautyprodukter - bring on the budget! I alla fall till det här avsnittet. Emma och Frida tipsar denna vecka om beauty som innehåller så pass aktiva och verksamma ämnen så att de håller måttet - oavsett vad prislappen säger. Samma sak när det kommer till smink; Frida och Emma går igenom vilken sorts makeup som man kan lita på och som samtidigt är snäll mot plånboken. Och ja, det kommer pratas om den där otroliga paletten som både är prisvärd och med en pigmentering som heter duga.En podd från Aller Media.
 • 234. Vi testar nya foundations på marknaden

  30:25
  Emma har varit på salong för att piffa till ansiktet, inklusive en “lip flip”! Vad det är får vi såklart veta i detta avsnitt av Beauty och Bubblor - som den här veckan huvudsakligen handlar om nyheter inom foundationvärlden. För nu när höstsäsongen är igång så har väldigt många kosmetikamärken släppt nya foundations. Frida och Emma ser det som sin absoluta uppgift att testa så många som möjligt, för att kunna redovisa de olika formuleringarnas för- och nackdelar. En podd från Aller Media.
 • 233. Vi plockar fram det bästa från badrumsskåpen

  48:51
  Hur ser det ut i badrumsskåpen hemma hos Emma och Frida? Det har Emelie Johansson (@hairtalkbyemelie) tagit reda på i sin Youtubeserie. Där kan du nu avnjuta både “I badrumsskåpet med Emma Unckel” och “I badrumsskåpet med Frida Fahrman”. Men även här och nu, i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor, så plockar Frida och Emma ut varsitt gäng favoritprodukter från sina badrumsskåp som de berättar allt om.En podd från Aller Media.
 • 232. Så använder du BUS i ansiktet för bästa effekt, vi har testat de nya sätten

  33:32
  Efter att Emma och Frida medverkade i tv4:s Nyhetsmorgon förra veckan så har det trillat in massvis med frågor från er lyssnare som vill veta mer. Temat var nämligen olika sätt att använda sig av BUS-produkter i ansiktet för att skapa en solkysst look. Men förutom att ge effekten av ett bronzat fejs kan BUS användas för att contoura ansiktet och även fejka fram fräknar. Frida och Emma förklarar vilka formulas som funkar bäst till de olika effekterna och de berättar såklart också vilka märken som de själva föredrar. Dessutom har den nya TikTok-trenden testats: Ombré Concealer.En podd från Aller Media.
 • 231. Behåll solbrännan med höstens beautynyheter

  28:29
  Äntligen är det dags för en ny höstsäsong av Beauy och Bubblor! Nya tag och nya beautyrutiner. Emma och Frida pratar om hur de tänker ta sig an hösten och vad de har för spännande uppdrag som väntar härnäst. Men, mest av allt så pratar de om beautylanseringar som väntar runt hörnet. Bland annat från märken som Prada, Makeup by Mario, Drunk Elephant och Chanel. Många av produkterna är också perfekta för den som vill behålla sitt solkyssta fejs intakt så länge som det bara går. En podd från Aller Media.
 • 230. Ett otippat torrschampo och produkterna som följer med i höst

  34:37
  Emma och Frida är här! Fast på distans. Emma är kvar i Åre några dagar till medan Frida är tillbaka i Stockholm. Eftersom de inte har setts på hela sommaren så blir det dels en liten catch up i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor, men så blir det såklart också beautysnack! Sommarens hudvårdsrutiner har bidragit till att Emma upptäckt fyra nya produkter som hon absolut inte tänker släppa taget om, trots att det snart är höst. Frida utvärderar vad för sorts beauty som hon saknat under sommaren och som hon längtat efter. Dessutom har Frida snubblat över ett torrschampo som otippad nog hamnat väldigt högt upp på listan. En podd från Aller Media.
 • 229. Förbered fejset för foundation

  48:56
  Det är snart höst vilket innebär att Emma och Frida väldigt snart är tillbaka i ditt öra, utvilade och kanske till och med lite lessa på sommaren. Lagom till detta avslutar vi därför Beauty och Bubblors sommarserie med ett sista bonusavsnitt om primer, foundation och setting spray! Så att du i lugn och ro kan förbereda ditt fejs inför höstens makeup och se fram emot en lite svalare tillvaro som inte längre innebär svettpärlor i pannan. Här kommer ett avsnitt som ger dig tips på vilken bas som funkar till vilken foundation och hur du kan tänka när det gäller applikation av din foundation. Dessutom får vi veta betydelsen av en grym setting spray. En podd från Aller Media.
 • 228. Våra senaste hårtips

  31:17
  Tema: hår. Ja, det är vad veckans sommaravsnitt av Beauty och Bubblor bjuder på. Bland annat blir det recaps av den virala trenden att föna håret med hjälp av ett durkslag för att få fina lockar. Emma berättar om en supersnygg hår-look. Så fönar du till till en perfekt mittbena. Tips på produkter mot håravfall i samband med amning och så prat om en glossig produkt som inte får håret att se fett ut. En podd från Aller Media.