Share

cover art for 216. Viktigast i necessären och SPF-mist i Marbella!

Beauty & Bubblor

216. Viktigast i necessären och SPF-mist i Marbella!

Frida och Emma är på tjejresa och har frågat sina medresenärer vad de alltid packar ner i necessären inför solsemestern – allt ifrån fuktgivande nattmasker till bröstvårtskräm för läpparna! Självklart får vi även tips från beauty-experterna själva, denna vecka om vattenfasta SPF-produkter som funkar perfekt på svettig hud vid träning i värmen. Dessutom har Frida äntligen hittat en glossig produkt för sitt hår som inte får det att se fett ut.

En podd från Aller Media. 

More episodes

View all episodes

 • 278. Best of Frågelåda - Sommarspecial del 4

  30:00
  I veckans sommarspecial bjuds det på ett ihopplock av några lyssnarfrågor som hunnit ställas till Emma och Frida det här året. I frågelådan hittar vi allt från funderingar om vilka primers som har grymt glow till undringar om botox - och så allt där emellan. Vill du lyssna på de fullständiga avsnitten som dessa frågor är hämtade från så klickar du bara in dig på avsnitt 260 och 265. Låt frågelådan öppnas!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 277. Bronzers som ger finaste glowet - Sommarspecial del 3

  21:21
  Såhär mitt i sommaren är bronzern en kär vän till många av oss som vill boosta upp sin solkyssta look och sätta ett glow på dagen! I veckans Beauty och Bubblor, Sommarspecial, så gästas Emma och Frida av Emelie Johansson, även känd som @hairtalkbyemelie. Här kommer nu en perfekt översikt av bronzers - allt från favoriter som åker fram varje sommar till nylanserade varor. Som alltid blir det en variation av formulas såsom puder, kräm, serum, vatten, balm, olja, palett och glowtion. Och självklart så presenteras både budgetalternativ och exklusivare produkter.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 276. SPF för alla tillfällen och plånböcker - Sommarspecial del 2

  16:06
  I årets andra sommarspecial av Beauty och Bubblor så riktar solen sina strålar mot ett ämne som står oss varmt om hjärtat. Och kanske lite extra just nu. Nämligen, solskydd! Idag får du enkelt reda på vilken sorts SPF som passar bäst när, enligt Emma och Frida. Vi får veta vad de har för individuella favoriter, men också solskydd som båda anser sticker ut från marknaden, som har det lilla extra. Det blir en smidig genomgång av bland annat olika formulas, dofter och användningsområden. Dessutom, vilka förpackningar är Instagram-vänliga och vilka hamnar utanför bild (trots att produkten är grym)? Som alltid presenteras budgetalternativ med SPF som håller alla mått trots den billiga prislappen. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 275. Dags att fixa fötterna - Sommarspecial del 1

  15:13
  Vem vill ha mjuka, glada fötter i sommar? Perfekt, då har du kommit rätt! I det här första sommarspecial-avsnittet av Beauty och Bubblor så pratar Emma och Frida om enkla sätt att bli av med den där döda huden på fötterna som du inte orkat ta tag i sen förra sommaren. Sommarspecial kommer att rulla hela sommaren, med ett tydligt sommarfokus per avsnitt.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 274. Produkterna som vårdar ditt sommarhår, med @hairtalkbyemelie

  36:02
  Det blir ett svallande hårspecial som tar plats i veckans Beauty och Bubblor då Emilie Johansson, även känd som @hairtalkbyemelie med sin populära YouTube-serie “I badrumsskåpet”, gästar. Emilie har tagit med sig massor av återfuktande hårprodukter som vårdar och stärker ditt sommarhår på bästa möjliga sätt. Dessa går hon såklart igenom tillsammans med Emma och Frida i veckans avsnitt. Produkterna är uppdelade i tre segment: appliceras i håret före tvätt, appliceras i håret under tvätt och appliceras i håret efter tvätt. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 273. Vi checkar in nylanserad beauty, bland annat från CAIA!

  33:48
  Nu blir det en riktig uppladdning av Emma och Fridas sommarfavoriter som presenteras, i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor. Bland annat får vi veta mer om nyheter inom SPF-kategorin, sommarens bästa fuktboosters, fetare serum, oljor och krämer som ger skydd både för ansikte och hår samt den perfekta baskrämen som är proppad med vitaminer och dessutom smälter in i ditt ansikte, oavsett hur solbränd du är. Sen så plockar Frida upp en produkt från det omtalade märket Biologique Recherche. Detta får Emma att - i sin tur - plocka fram en anekdot från egen erfarenhet från just denna anrika franska hudvårdsserie. Dessutom har Lancôme släppt nya läppennor som Emma avgudar, och Codage har ett exfolierande balm som Frida bara inte kan sluta älska! Plus, nyheter från CAIA!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 272. Det stora avsnittet om prisvärd beauty som alla väntat på!

  37:52
  Budgetprodukter som inte tummar på kvalitén trots billig prislapp? Ja, detta är precis vad veckans Beauty och Bubblor kommer att handla om - efter att så många lyssnare efterfrågat detta, speciellt inför sommaren. Emma och Frida går bland annat igenom prisvärda mascaror, colour sticks, solpuder, grymma sminkborstar som funkar till fler än ett användningsområde. Det blir även tips på concealers, läppstift, ett setting spray som går bra både före- och efter att smink har applicerats och som dessutom innehåller niacinamid. Men också - ett setting spray som ska få sminket att hålla i 16 timmar och som doftar av ljuvlig gurka. Ett dag- och nattserum som även det innehåller niacinamid, hela 10 procent! Retinol, som kommer i oljeformula och en ansiktsolja som funkar perfekt nu i sommar. En härlig dagkräm som erbjuder både SPF och bakuchii-olja, naturens egna retinol. Dessutom: micellärt vatten, peelings och spot-treatments. Ja, ett riktigt rackarbajsar-budgetavsnitt, som Emma skulle ha sagt!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 271. Nya budgetfavoriter som ger dig perfekt sommarglow

  36:08
  Emma har varit i London på shoppingresa med sin bokklubb och fokuset har legat på just beauty. Givetvis gick hon loss på Victoria Beckham Beauty och i veckans avsnitt berättar hon vad hon köpte för smink - samtidigt som hon applicerar det. Frida har med sig några soliga nyheter som hon upptäckt. Bland annat en vårdande ansiktsolja som innehåller SPF, ett sun-balm som är vattenfast, och så budgetnyheten: Isadoras nya serie med cc-creams som innehåller både färgtoner, fukt och SPF. Dessutom blir det genomgång av nya contour-sticks och flytande bronzers, även dessa inom budgetkategorin.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 270. Sommaröppning av neccessärerna

  43:22
  Det har blivit dags för sommarens beauty att ta plats i neccessärerna! I detta avsnitt blir det en full face-genomgång: vilka sminkprodukter kommer att ligga i Emma och Fridas necessärer i sommar och varför just dessa? Frida och Emma förklarar - samtidigt som de sminkar sig - steg för steg vilka produkter som används för att rengöra ansiktet och vilka primers som gäller (bonustips om hur en primer kan appliceras för att skapa en så bra canvas som möjligt). Sen så kommer vi till basen: vad använder Emma och Frida för kombinationer när de lägger sin foundation denna sommar? Och vilken concealer? Hur gör de sen när de contourar och bronzar och vilka produkter ger den där solkyssta känslan? Detta följs av ögonbrynsfix, ögonsmink, rouge, den sista glowiga finishen och så får vi inte glömma fräknarna. Sist men absolut inte minst: den perfekta nude-färgen för sommarläppen! Klipps av: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.