Share

cover art for 209. Den perfekta vårmanikyren!

Beauty & Bubblor

209. Den perfekta vårmanikyren!

Emma och Frida har vårstädat hyn och hämtat sig efter helgens padeltävling. Dags för livets bästa quickfix – nagellack! Om fördelen med att grunda med gellack, den nya miljötrenden och såklart vårens vackraste färger – kalla nyanser, fräscha pasteller, glossy finish och skimrande aura nails. Dessutom en närstudie av Loreens fantastiska Mello-naglar!

En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • 258. Här är årets trendigaste ingrediens

  25:47
  Emma och Frida har nosat på veckans ämne tidigare, men det är nu det slår igenom i skönhetsvärlden med maxad kraft! Det handlar om en viss beautyingrediens som har många användningsområden, nämligen peptider! I veckans avsnitt så går Frida och Emma igenom vad peptider egentligen är och hur de fungerar inom hudvård. Varje peptid är aktiv inom sitt eget område. Därför blir det en liten genomgång där Emma och Frida går igenom några av de vanligaste peptiderna, vad de har för effekt på huden och i vilka produkter dessa går att hitta.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 257. Hudvård för både varma och kalla klimat

  41:47
  Frida är tillbaka från Maldiverna där hon varit med sin familj på en riktigt drömmig semester. Hon berättar i veckans avsnitt hur hon tänkte när hon packade ner olika SPF:s inför resan till paradiset. Vilka produkter visade sig funka bäst och vid vilka tillfällen? Vidare berättar Frida vad hon använt för ansiktsprodukter under solresan, för att bevara fukten. Det blir också tips på en beautyupplevelse, baserad på naturliga ingredienser, som inspirerade Frida under resan. Från tropikerna hamnar vi sen i fjället. Emma har nämligen varit i Åre. Även hon har varit en flitig användare av fukt och fett och berättar i veckans avsnitt vilka ingredienser och beautyprodukter som hon har satsat på att använda.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 256. Fixa dig fräsch i februari

  30:32
  Vad sägs om lite skrubb och peel från topp till tå, för att påminnas om de varmare och ljusare tiderna som komma skall? Frida och Emma pratar i veckans avsnitt om hur du på ett enkelt sätt kan bli av med vinterns torra och bleka hy för att istället få uppleva lyster och glow. Som alltid delar Emma och Frida med sig av sina personliga favoriter, både för ansiktet och kroppen. Varför vänta med att ta hand om synliga porer, trist hudton, glåmighet, döda hudceller eller den allmänna februarideppen? Använd den här tiden till att ge dig själv lite unn i vardagen istället!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 255. Är Mob wife det nya 2024?

  43:19
  I samband med att 2024 har kickat igång så gör även årets nya trender entré. I veckans Beauty och Bubblor pratar Emma och Frida bland annat om den omtalade Mob wife-trenden. Vad tycker de själva om looken? Vi får också veta vilka färger som ser ut att bli dominerande inom makeup, hur man sminkar läpparna enligt den populära Cherry cola lips-stilen, vilken sorts highlighter som är på tapeten just nu och så får vi svar på den stora hårfrågan; vad trendar inom hår i år?Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 254. Fem steg för ett fejs med fukt

  32:04
  Energin är tillbaka, bubblorna bubblar och Emma och Frida presenterar denna vecka räddningen för torr vinterhy! Eftersom det är ett så pass hett ämne, det här med kyla, så får vi idag ta del av en lista med produkter som håller hyn återfuktad - även i de kallaste klimat. Via fem steg i en hudvårdsrutin- rengöring, essence, serum, ansiktskräm och ansiktsolja - så tipsar Frida och Emma om produkter som ger dig ett fejs fyllt med med fukt, trots frosten!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 253. Vi avslöjar Best of Beauty 2023 - alla kategorier!

  46:43
  Det har blivit dags för Emma och Frida att äntligen plocka fram listan på sina absoluta beautyfavoriter från förra året - inom alla kategorier. I veckans avsnitt serveras du en unik och noga utvald portion produkter som Frida och Emma varmt rekommenderar. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 252. Räddad av tre produkter

  35:37
  Äntligen är säsongen igång och Beauty och Bubblor är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt! Den här veckan pratar Emma och Frida om hur jullovet har har sett ut och med vilka känslor i kroppen som de tagit klivet in i 2024. Emma berättar hur hon skapat sig en rutin när hon bastar, som passar henne perfekt denna vinter. Och vilken sorts hudvård som passar - och inte passar - när det är minusgrader utomhus. Frida, som råkat på en dunderförkylning, har enbart använt tre stycken beautyprodukter under julledigheten. Dessa har dock räddat henne de senaste veckorna. Såklart får vi veta vilka produkterna är, i veckans Beauty och Bubblor! Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 251. De bästa beautytipsen från 2023

  33:09
  Nytt år, ny beauty - som vi på Beauty och Bubblor brukar säga. Men, under 2023 så har Emma och Frida snappat upp produkter och metoder som visat sig vara så pass bra att de får följa med in i 2024. I veckans avsnitt så bjuds det på ett ihopplock med några av de bästa beautytipsen från fjol. Bland annat om krämrouge, boosters för ansiktet, foundations, ansiktskrämer, grymma concealers, parfym, hårvård och mycket mer. Nästa vecka är Frida och Emma tillbaka med ett rykande färskt avsnitt efter julledigheten. God fortsättning!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 250. Askungekrämer - vi testar och betygsätter

  26:06
  Är du i behov av en produkt som ger dig upplevelsen av ett rent, lent, glowigt och plumpigt ansikte? Och som dessutom fungerar perfekt som en bas, till exempel under din foundation? Eller vill du ha någonting att kleta på före läggdags - för att sen vakna upp med ett nyponros-fejs? Då kan det vara en så kallad “askungekräm”, som saknas i ditt badrumsskåp! I veckans Beauty och Bubblor går Emma och Frida igenom olika askungekrämer och vilka användningsområden dessa har. De ger som vanligt också tips på sina personliga askunge-favoriter, både de som kommer i formuleringar som dagkrämer, som nattmasker eller som primers. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.