Share

cover art for 204. Den lackade fylliga donoughtläppens comeback!

Beauty & Bubblor

204. Den lackade fylliga donoughtläppens comeback!

I det här avsnittet av Beauty och Bubblor möter vi två trötta padelfantaster som, trots möra kroppar, tveklöst kliver in i ytterligare en ny trendspaning. Den här gången tar Emma och Frida sats och hoppar rakt in i vårens makeup-trender! Och ja, skimrande kindben och rosiga kinder kommer ligga i fokus även denna vår, precis som det blir läge att levla upp läpparna. För det finns även bubblare med i trendspaningen. Kommer det bli ute med läppenna och inne med fylliga, glaziga läppar igen - som nästan ser lackade ut? Det blir såklart också tips på vilka färger som kommer ta plats i vår, hur ögonskuggan ska sitta och se ut samt spaningar om huruvida pärltrenden är här för att stanna. Frida har testat en ny TikTok-trend: Easy Eyeliner Hack. Och så blir det såklart i vanlig ordning, budgettips.

En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • 274. Produkterna som vårdar ditt sommarhår, med @hairtalkbyemelie

  36:02
  Det blir ett svallande hårspecial som tar plats i veckans Beauty och Bubblor då Emilie Johansson, även känd som @hairtalkbyemelie med sin populära YouTube-serie “I badrumsskåpet”, gästar. Emilie har tagit med sig massor av återfuktande hårprodukter som vårdar och stärker ditt sommarhår på bästa möjliga sätt. Dessa går hon såklart igenom tillsammans med Emma och Frida i veckans avsnitt. Produkterna är uppdelade i tre segment: appliceras i håret före tvätt, appliceras i håret under tvätt och appliceras i håret efter tvätt. Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 273. Vi checkar in nylanserad beauty, bland annat från CAIA!

  33:48
  Nu blir det en riktig uppladdning av Emma och Fridas sommarfavoriter som presenteras, i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor. Bland annat får vi veta mer om nyheter inom SPF-kategorin, sommarens bästa fuktboosters, fetare serum, oljor och krämer som ger skydd både för ansikte och hår samt den perfekta baskrämen som är proppad med vitaminer och dessutom smälter in i ditt ansikte, oavsett hur solbränd du är. Sen så plockar Frida upp en produkt från det omtalade märket Biologique Recherche. Detta får Emma att - i sin tur - plocka fram en anekdot från egen erfarenhet från just denna anrika franska hudvårdsserie. Dessutom har Lancôme släppt nya läppennor som Emma avgudar, och Codage har ett exfolierande balm som Frida bara inte kan sluta älska! Plus, nyheter från CAIA!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 272. Det stora avsnittet om prisvärd beauty som alla väntat på!

  37:52
  Budgetprodukter som inte tummar på kvalitén trots billig prislapp? Ja, detta är precis vad veckans Beauty och Bubblor kommer att handla om - efter att så många lyssnare efterfrågat detta, speciellt inför sommaren. Emma och Frida går bland annat igenom prisvärda mascaror, colour sticks, solpuder, grymma sminkborstar som funkar till fler än ett användningsområde. Det blir även tips på concealers, läppstift, ett setting spray som går bra både före- och efter att smink har applicerats och som dessutom innehåller niacinamid. Men också - ett setting spray som ska få sminket att hålla i 16 timmar och som doftar av ljuvlig gurka. Ett dag- och nattserum som även det innehåller niacinamid, hela 10 procent! Retinol, som kommer i oljeformula och en ansiktsolja som funkar perfekt nu i sommar. En härlig dagkräm som erbjuder både SPF och bakuchii-olja, naturens egna retinol. Dessutom: micellärt vatten, peelings och spot-treatments. Ja, ett riktigt rackarbajsar-budgetavsnitt, som Emma skulle ha sagt!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 271. Nya budgetfavoriter som ger dig perfekt sommarglow

  36:08
  Emma har varit i London på shoppingresa med sin bokklubb och fokuset har legat på just beauty. Givetvis gick hon loss på Victoria Beckham Beauty och i veckans avsnitt berättar hon vad hon köpte för smink - samtidigt som hon applicerar det. Frida har med sig några soliga nyheter som hon upptäckt. Bland annat en vårdande ansiktsolja som innehåller SPF, ett sun-balm som är vattenfast, och så budgetnyheten: Isadoras nya serie med cc-creams som innehåller både färgtoner, fukt och SPF. Dessutom blir det genomgång av nya contour-sticks och flytande bronzers, även dessa inom budgetkategorin.Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 270. Sommaröppning av neccessärerna

  43:22
  Det har blivit dags för sommarens beauty att ta plats i neccessärerna! I detta avsnitt blir det en full face-genomgång: vilka sminkprodukter kommer att ligga i Emma och Fridas necessärer i sommar och varför just dessa? Frida och Emma förklarar - samtidigt som de sminkar sig - steg för steg vilka produkter som används för att rengöra ansiktet och vilka primers som gäller (bonustips om hur en primer kan appliceras för att skapa en så bra canvas som möjligt). Sen så kommer vi till basen: vad använder Emma och Frida för kombinationer när de lägger sin foundation denna sommar? Och vilken concealer? Hur gör de sen när de contourar och bronzar och vilka produkter ger den där solkyssta känslan? Detta följs av ögonbrynsfix, ögonsmink, rouge, den sista glowiga finishen och så får vi inte glömma fräknarna. Sist men absolut inte minst: den perfekta nude-färgen för sommarläppen! Klipps av: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 269. Det maxade avsnittet om sommarbeauty

  35:43
  Det har landat nya beautyprodukter i badrumsskåpen, och som Emma och Frida kommer att använda flitigt under hela sommaren. Och det är klart att veckans avsnitt alltså kommer att handla om just dessa produkter. Bland annat blir det recensioner om ett nytt rengörings-balm, ett fluidserum som innehåller niacinamid och som doftar av läskande vattenmelon, en ny primer som kommer i mousse-formula, en oljebaserad lipgloss med hyaluronsyra i, och ett rengörings-stick som har exfolierande effekt. Makeup-nyheter blir det också, med fokus på smink som Frida och Emma kommer att använda på sina sommarfejs. De tipsar också om ett reparerande nagellack som bygger upp nageln och håller den fräsch, Emma hyllar en fantastisk nattmask som verkligen boostar upp ansiktet under natten och Frida har upptäckt en ny budget-SPF som har en grym formula och som funkar under smink. Detta och mycket mer, i veckans maxade sommarbeauty-avsnitt!Klipps av: Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 268. Vi testar produkter från Sephora

  36:02
  Glow, som kommer sitta som ett smäck i sommar, eye patches som är återanvändningsbara, skimrigt nagellack, fruktigt serum, läppmask och nattmask, pads mot inåtvuxna hårstrån, färgglada sminkpaletter, SPF och ett nytt sätt att raka benen på. Emma och Frida har varit på Sephora och plockat med sig allt som fångat deras skarpa beautyblickar. I veckans avsnitt får vi vara med när de testar samtliga produkter och delar med sig av sina initiala reaktioner!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 267. Beautyprodukterna som gjorde succé i Marbella

  34:55
  Emma och Frida är nyligen hemkomna från Marbella där de, tillsammans med en grupp vänner, har spelat en massa padel. Förutom kompisarna så fick ett gäng beautyprodukter också följa med på resan. Frida och Emma packade nämligen ner dessa i syfte att skämma bort sina väninnor. Under en av kvällarna anordnade nämligen Emma och Frida en riktig beautysession! Kompisgänget fick, under guidning av Frida och Emma, testa massor med fina ansiktsprodukter. I veckans avsnitt får vi veta vilka produkter som testades och hur Emma och Fridas vänner reagerade när de fick se resultaten. Dessutom hade de med en massa härligt smink. Vilka produkter gjorde störst succé? Avslutningsvis, så har Frida blivit helt besatt av en nattkräm. Vilken då? Svaren får ni såklart i veckans avsnitt av Beauty och Bubblor!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.
 • 266. Allt om vår look på årets ELLE-gala

  38:55
  Årets ELLE-gala tog nyligen plats och Emma och Frida var i vanlig ordning redo för fest! I veckans avsnitt av Beauty och Bubblor så handlar det givetvis därför om vilken look som valdes - från topp till tå. Hur blev makeupen? Vad för sorts frisyrer landade bäst? Vilka kläder satte de på sig? Och - kanske viktigast av allt - vilka produkter användes under processens gång? Som vi vet är Emma och Frida mästare på att smyga in ett och annat beautyhack när det vankas event. Så även denna gång, vilket också avslöjas i veckans avsnitt!Klipps av Gabriella Lahti.En podd från Aller Media.