Share

cover art for Rekruttering og det å beholde ansatte

Elektropodden

Rekruttering og det å beholde ansatte

Season 1, Ep. 101

Erlend Magnus får besøk av Heidi Lie, forbundssekretær i El og IT, og Karoline Nystrøm, tidligere sjef i Schneider Electric, nå styreleder for økt mangfold innen elektro i EFO. På Eliaden arrangeres det to fagseminarer som fokuserer på rekruttering, ledelse og kvinner i elektrobransjen. Hvorfor er det å lede mangfold avgjørende både for rekruttering og for å beholde ansatte?


Sjekk ut seminarene her:

https://eliaden.no/seminarer/hvordan-lede-et-storre-mangfold/ (29. mai klokken 10-11)

https://eliaden.no/seminarer/velkommen-til-faglig-seminar-for-kvinner-i-elektrobransjen/ (29. mai klokken 12-17)

More episodes

View all episodes

 • 107. God sommer fra teknisk seksjon

  14:06
  Jon-Steinar, Jo og Erik runder av før sommeren. Jon-Steinar og Jo forteller om forrige ukes besøk på InterSolar i Tyskland, som imponerte stort. Erik snakker litt om sine prosjekter rundt dokumentasjon og planer fremover. NHO Elektro ønsker alle lyttere en riktig god sommer. Vi høres i august!
 • 106. NHO Elektrodokumentasjon

  11:48
  I forbindelse med navnebytte fra Nelfo til NHO Elektro har også våre sjekklister og dokumentasjon skiftet navn. Jon Steinar og Erik tar her for seg blant annet litt historie om vår dokumentasjon og endringene i den nye utgaven. Erik har også litt nyheter om kommende sjekklister det arbeides med i fremtiden for våre medlemmer!
 • 105. Nye veiledere og Erlends siste dag

  11:57
  Jo, Erlend og Erik snakker om diverse nytt fra teknisk seksjon i form av nye og oppdaterte veiledere for smarthus og mikronett. I tillegg kommer nerdene i studio innom solceller og batteriinstallasjoner. Dette er Erlends siste dag i NHO Elektro før han tar fatt på nye utfordringer!
 • 104. AI med Eirik Solheim og Torgeir Waterhouse

  40:17
  Jon-Steinar gjester Eirik Solheim og Torgeir Waterhouse. Tema for episoden er AI-teknologi!
 • 103. Velkommen Erik og Smarthus vol 16.

  16:16
  Jon-Steinar og Erlend Magnus tar imot Erik! Nyansatt fagsjef for Ekom i NHO Elektro. Bli kjent med Erik i denne episoden av elektropodden. Nerdene i studio snakker også om trådløs rekkevidde og signalstyrker i smarthus. Erik og Erlend deler sine erfaringer med Bluetooth, Zigbee, Z-wave og Wi-Fi.
 • 102. Kunderådgivning og digitale verktøy

  18:23
  Erlend Magnus får besøk av Hanne Moen Sporsheim og Jan Gustav Nyheim i El-verdi. Tema for episoden er kunderådgivning og digitale verktøy. Hvorfor bør vi fokusere mer på rådgivning i bransjen? Hvordan kan digitale verktøy bedre salg og kundeforhold? Hør denne episoden for å svar på dette.
 • 100. Batterisnakk med Eaton

  33:05
  Erlend Magnus og Jo gjester Marius Bergersen Hansen fra Eaton. Tema for episoden er batteriinstallasjoner. I denne episoden snakkes det om trender og drivere for batterier. Hvordan ser den teknologiske og økonomiske utviklingen ut? Hør dette og mer synsing i denne episoden av elektropodden!
 • 99. Battery Energy Storage System med BOS Power

  26:39
  Erlend Magnus og Jo gjester Daniel Hagfeldt i BOS Power. Dagens tema er batterier og BESS (battery energy storage systems). Hva er BESS? Hvorfor trenger vi flere batteriinstallasjoner? Hvordan fingerer slike batteriløsninger i mikronett og fleksibilitetsløsninger? Hør denne episoden for å få svar på dette og mer. BOS Power kommer også til Eliaden. Sørg for å ta turen innom deres stand for å lære om batteriteknologien som kommer.