Share
پادکست ۱۰ صبح
۴۶-۳: قهر نکن! (مهمان: زواشکیانی - پمکو و تکاپو)
Season 3, Ep. 46
•
به بخش دوم از گفتگو با علی زواشکیانی خوش آمدید. علی، رئیس هیاتمدیره و بنیانگذار شرکت پمکو است و در مدرسه کسبوکار تکاپو، معاونت علمی را بر عهده دارد. او در این قسمت از چالشهای موجود در فضای کارآفرینی و استارتاپی کشور صحبت میکند و جایگاه ایران را در انقلابهای صنعتی گذشته و همچنین فرصتهای پیشرو را تشریح میکند.
با ما همراه باشید تا صحبتهای علی زواشکیانی را اینگونه بشنوید:
- تاسیس شبکه گسترش دانش
- برگزاری دورههای فرصتورزی
- مساله مهمی به نام آموزش
- انقلابهای صنعتی و فرصتهای از دست رفته
- دلایلی برای امیدوار بودن
- مفهومی به نام پایداری
این قسمت از پادکست هم با حمایت پادروپین و توکاسافت منتشر شده. پادکست از این حمایت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات این دو مجموعه میتوانید به سایت آنها سر بزنید:
More episodes
View all episodes
54. ۵۴-۳: مهاجم هدف (مهمان: راد - نوبیتکس)
55:51||Season 3, Ep. 54به بخش دوم از گفتگو با امیرحسین راد خوش آمدید. امیرحسین همبنیانگذار و مدیرعامل نوبیتکس است که در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال فعالیت میکند. او در قسمت قبل از آشنایی با دنیای کریپتو صحبت کرد و از چالشهای شروع کسبوکارش گفت. در این قسمت امیرحسین راد از روند سرمایهگذاری در نوبیتکس، ماجرای فیلتر شدن و رفع آن، نگاه رگولاتوری به کسبوکارهای جدید و روتینهای زندگی خود میگوید.با ما همراه باشید تا صحبتهای امیرحسین راد را این گونه بشنوید:- فیلترینگ و تاثیر آن در رشد کسبوکار- سرمایه گرفتن برای کسبوکار در تهدید- مزایای حضور سرمایهگذار شخصی- چالش نبود زیرساخت برای هجوم یکباره کاربران- اولویتبندی حل چالشها با دخیل کردن بنیانگذاران- شخصیت متفاوت در اداره کردن تیم کوچک و بزرگ- شبکه اجتماعی به مانند منبع مطالعاتی- رسیدن به هدف و روتینهای زندگی- تحلیل نگاه رگولاتوری به حوزههای نو مانند رمزارزاین قسمت از پادکست هم با حمایت موبونو و وندار منتشر شده. پادکست از این حمایت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات این دو مجموعه، میتوانید به سایت آنها سر بزنید:Mobonow.irVandar.io53. ۵۳-۳: مهندسی معکوس (مهمان: راد - نوبیتکس)
01:01:35||Season 3, Ep. 53اين قسمت ميزبان اميرحسين راد، همبنيانگذار و مديرعامل نوبيتکس هستيم. اميرحسين متولد ۱۳۶۴ در شهر قزوين است. او رشته مهندسی شيمی را در سطح عالی طی کرده و با مدرک دکترا فارغالتحصيل شده است.در اين قسمت بخش اول گفتگو با اميرحسين راد را خواهيم شنيد که چگونه بعد از مدتی فعاليت، به عنوان فريلنسر وارد حوزه مشاوره در فعاليتهای مرتبط با رشته مهندسی شيمی شده و بعد از هفت سال، تغيير جهت داده و وارد دنيای جديد و جذاب رمزارزها میشودپيشنهاد میکنيم با ما همراه باشيد و روايت اميرحسينراد از تحصيل و ورود به دنيای کارآفرينان را اينگونه بشنويد:- تحصيل در مدارس سمپاد و انتخاب مهندسی شيمی برای ورود به دانشگاه- آرزويی که او را برای درس خواندن به شوق میآورد- رادسافت در برابر مايکروسافت- دليل متفاوتی که او را از مهاجرت منصرف کرد- شکلگيری ايده نوبيتکس در زمان نوشتن پاياننامه- دغدغهای که به ساخت محصول سرعت بخشيد- هدف اصلی و غير مالی برای رجوع به سرمايهگذار- چالشهای جذاب کردن پرزنتيشن برای سرمايهگذار- نقش شانس در رشد کسبوکاردر قسمت بعد هم همراه ما باشيد تا از زبان اميرحسين راد بيشتر با نوبيتکس و چالشهای کارآفرينی در دنيای ارز ديجيتال آشنا شويد.اين قسمت از پادکست هم با حمايت موبونو و ازکی وام منتشر شده. پادکست از اين حمايت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات اين دو مجموعه، میتوانيد به سايت آنها سر بزنيد:mobonow.irazkivam.com52. ۵۲-۳: کارمندانی که با من دویدهاند (مهمان: زمانی - پیبار)
01:02:11||Season 3, Ep. 52به بخش دوم از گفتوگو با سيدمبين زمانی خوش آمديد. مبين، بنيانگذار پیبار است؛ استارتاپی که راهحلهايی خلاقانه و متناسب با نياز صنعت ارائه داده تا بازيگران اين صنعت، قدرت کنترل دقيق و همهجانبهی فرايند حملونقل را داشته باشند. مبين در قسمت قبل از نحوه آشنايیاش با سوييفت و ورودش به حوزهی پولی صحبت کرد و از چالشهايش در اقناع سيستم بانکی، برای استفاده از محصول نوآورانهش گفت. او در اين قسمت از ماهيت شکست، پیبار، همکارانش که تبديل به قبيله بنيانگذاران شدهاند و همچنين از توسعه فردی خود میگويدهمراه ما باشيد تا داستان پرفرازونشيب سيدمبين زمانی را اينگونه بشنويد:- تعريف شکست و نحوه مواجهه با آن- راهاندازی کسبوکار با همبنيانگذاران پر تعداد- اهميت کارمند بودن قبل از کارآفرينی- انتخاب مهم تيمليدر بودن يا ليدرِ تيم بودن- ساختار تصميمگيری در مديريت تيمی- داستان رشد پیبار و ترسی که به وجود آمد- رابطه معکوس و عجيب تعداد منابع انسانی با گردش مالی فراوان- رقابت کردن در منطقه سياه وسفيداين قسمت از پادکست هم با حمايت مبينسرمايه و موبونو منتشر شده. پادکست از اين حمايت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات اين دو مجموعه، میتوانيد به سايت آنها سر بزنيد:mobinsb.ir mobonow.ir51. ۵۱-۳: فرار از تاریکی (مهمان: زمانی - پیبار)
48:14||Season 3, Ep. 51«من هیچوقت و در هیچ لحظهای ناامید نشدم. گریه میکردم و کار میکردم. افسرده و داغون شده بودم ولی میخواستم که به هدفم برسم و میدونستم که میرسم. به هدفم رسیدم و همه دیدن که رسیدم.»این قسمت میزبان سید مبین زمانی، بنیانگذار استارتاپ پیبار هستیم.او متولد ۱۳۶۳ در گچساران است. سید مبین با اینکه در یکی از زیرشاخههای علوم تجربی تحصیل کرده و فارغالتحصیل شده اما طی ماجرایی با سوییفت آشنا شده و این شروع ورود او به حوزه کار بانکی میشود. تخصص او در دیزاین کسبوکار است و برخلاف بیشتر بیزنسها، او محصولی را طراحی کرده که نمونه مشابه خارجی ندارد.در این قسمت سید مبین زمانی، جزئیات بیشتری از زندگی کاریاش را برای ما میگوید. با ما همراه باشید تا روایت او را اینگونه بشنوید:- تحصیل در خارج از کشور و راهاندازی اولین کسبوکار در شانزده سالگی- تعریف سوییفت و عملکرد آن در تجارت- برگشت به ایران و دلایل ماندگار شدن- شرایط سخت روحی و سرمایهگذاری غیرمتعارف والدین برای آینده او- خودباوری و محصول استاندارد چه رابطهای با هم دارند؟- راههای فرار از تاریکی شکست- پیشنهاد خرید استارتاپ در ابتدای راهاندازی آن- چرا مارکت بیرحمترین در جهان است؟- شانسی که باعث رشد کسبوکار نوپای او شددر قسمت بعد هم با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد سبک زندگی و روتینهای سید مبین زمانی بشنوید.اين قسمت از پادکست هم با حمايت فینوتک و مبینسرمایه منتشر شده. پادکست از اين حمايت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات اين دو مجموعه میتوانيد به سايت آنها سر بزنيد:finnotech.irmobinsb.ir50. ۵۰-۳: من کمدا نیستم (مهمان: خالصی - کمدا)
01:20:07||Season 3, Ep. 50در این قسمت از پادکست، میزبان ثنا خالصی، بنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ کمدا هستیم. این مصاحبه در پنجمین تولد پادکست و با حضور جمعی از همراهان عزیز ۱۰صبح ضبط شده است. ثنا خالصی پیش از این مهمان پادکست بوده و در قسمتهای چهل و دو و چهل و سه از فصل ۲، از راهاندازی و رشد استارتاپ خود صحبت کرده بود. در این قسمت او از ماجرای سرمایهگذاری دیجیکالا روی کمدا و فراز و نشیبهای این کار میگوید.با ما همراه باشید تا صحبتهای ثنا خالصی را اینگونه بشنویم:- چگونه دیجیکالا، سرمایهگذار کمدا شد- پیچتکی که معکوس شد- دو بزنگاه سخت برای کنار کشیدن- تک و تنها در ساختمان گاندی- تماس تلفنی جسورانه با سرمایهگذار- تشبیه رابطه با پدر و رابطه با سرمایهگذار- بیزنسی که از زودپز در نمیآید- اهمیت شناخت مسیر و هممسیر بودن- جعبه قاصدک و پرواز قاصدک دوماين قسمت از پادکست هم با حمايت فینوتک و مبینسرمایه منتشر شده. پادکست از اين حمايت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات اين دو مجموعه میتوانيد به سايت آنها سر بزنيد:finnotech.irmobinsb.ir49. ۴۹-۳: مهاجر مسافر (مهمان: علیاشرفی - گروه علیبابا)
01:01:13||Season 3, Ep. 49در این قسمت از پادکست، میزبان توحید علیاشرفی، معاون بازاریابی گروه علیبابا و مدیرعامل برندیست هستیم. این مصاحبه در پنجمین تولد پادکست و با حضور جمعی از همراهان عزیز ۱۰صبح ضبط شده است. توحید تنها مهمان پادکست است که مصاحبه با او در دو رویداد انجام شده که در قسمت سی و شش از فصل دو، از پیشینه خود و تجربهاش در رشد مقیاسپذیر علیبابا و موارد مفید دیگری صحبت کرده بود. در این قسمت، او از برندیست، مهاجرت و بازگشت به ایران، همینطور از مدیریت بحران و چالشهای حوزه روابطعمومی صحبت میکندبا ما همراه باشید تا صحبتهای توحید علیاشرفی را اینگونه بشنویم:- علیبابا در دوران کرونا و پساکرونا- برندیست چرا راهاندازی و چرا تعطیل شد؟- مهاجرت به اروپا و دلیل برگشت به ایران- روابطعمومی و مواجهه با بحرانها- سکوت یا پاسخگویی در شبکههای اجتماعی- پارداوکسی که مدیرعاملها در حوزه بازاریابی دارند- برندسازی یا مراقبت از برند؛ مسئله این است- ارجحیت نگرش و مدلهای رویکردی بر ابزار و تکنیک- حضور مدیربازاریابی در ابتدای راهاندازی کسبوکاراين قسمت از پادکست هم با حمايت زیبال و فینوتک منتشر شده. پادکست از اين حمايت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات اين دو مجموعه میتوانيد به سايت آنها سر بزنيد:zibal.irfinnotech.ir48. ۴۸-۳: آهستگی و پیوستگی (مهمان: سهرابی - جاجیگا)
01:09:39||Season 3, Ep. 48بخش دوم از گفتگو با بابک سهرابی، بنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ جاجیگا را میشنوید. بابک در قسمت قبل گفت که طی یک تصمیم تدریجی، کار خود در عسلویه را ترک کرد و در این قسمت داستان راهاندازی جاجیگا را روایت میکند که یکی از معدود استارتاپهای مهم کشور است که دفتر آن در خارج از تهران و شهر لاهیجان قرار داردبا ما همراه باشيد تا صحبتهای بابک سهرابی را اينگونه بشنويد:- آشنایی با Airbnb و آنالیز آن- تجربه ناموفق اولین تیمسازی- منتورنماها و ایجاد یاس در آموزش- از دست دادن آگاهانه و عامدانه نتورک پایتخت- دوگانه نیروی انسانی و سیستم در انجام فرایندها- اکسلی که تاریخچه تمام خریدهای جاجیگاست- تعلل سرمایهگذار و رشد جاجیگا- گرفتن سرمایه در دوران کرونا- "ویروس خودت را بغل کن"اين قسمت از پادکست هم با حمايت زیبال و اسکایروم منتشر شده. پادکست از اين حمايت متشکر است و به آن افتخار ميکند. برای اطلاع از خدمات اين دو مجموعه میتوانيد به سايت آنها سر بزنيد:zibal.irskyroom.online47. ۴۷-۳: گریز از مرکز (مهمان: سهرابی - جاجیگا)
01:02:06||Season 3, Ep. 47در این قسمت میزبان بابک سهرابی هستیم. بابک متولد 1357 در تهران است اما خانواده او که اصالتی لنگرودی داشتند در دو سالگی بابک، به این شهر برمیگردند و او بزرگ شده در شمال کشور است. او بعد از اتمام تحصیلات با توجه به تخصص و یادگیری زبان انگلیسی، جذب شرکتی در عسلویه شده و مدت ده سال را در آن شرکت میگذراند. در بخش اول گفتوگو، بابک از دوران کودکی، تحصیل در دانشگاه، کار در عسلویه، علاقه به سفر و گردشگری و تصمیمات سرنوشتسازش برای ما روایت میکند.همراه ما باشید تا داستان بابک سهرابی را اینگونه بشنوید:- فروشندگی تخممرغ شانسی در کودکی- بحران معدل دانشگاه و تغییر تاکتیک- مسلح شدن به زبان انگلیسی- ده سال حضور در عسلویه- اتود زدن عنوانهای مختلف- پاکسازی ساحل دریا و طرح سوالی چالشی از خود- ملاقات با عباس برزگر، بومگرد سرشناس- ارتباط فرهنگ، محیط و آدمهادر قسمت بعد هم همراه ما باشید تا بخش دوم گفتوگو با بابک سهرابی و روایت جذابش از راهاندازی استارتاپ جاجیگا را بشنویداین قسمت از پادکست هم با حمایت پادروپین و زیبال منتشر شده. پادکست از این حمایت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات این دو مجموعه میتوانید به سایت آنها سر بزنید:podro.comzibal.ir