Digital Forretningsforståelse

Share

Arne Selvik og Den digitale styreverden

Season 6, Ep. 1

Arne Selvik er en nestor i det norske styremiljøet, og har ledet, jobbet i, evaluert, rekruttert til og forsket på utallige styrer i sin lange karriære. Han er også fagbokforfatter, han har blant annet skrevet bøkene Omgitt av løgnere (2005), Ledelse på hjernen (2015) og (Den skjulte) Styreverden, som kom i sin 3. utgave i 2019.


For noen år siden tok verten for denne podkasten mot til seg, og foreslo et samarbeid med Selvik der vi kombinerte den digitale kompetanse med styrekompetane for å lage en bok om digitale transformasjoner, skrevet spesifikt for styremedlemmer. Heldigvis sa Arne ja, og gjennom covid-perioden har vi hatt et flott samarbeid som altså har resultert i boken Den digitale styreverden . I forbindelse med boken har vi også intervjuet mange meget erfarne styrearbeidere; Åke Gregertsen, Ingvild Huseby, Bente Landsnes, Henrik Lie-Nielsen, Birger Magnus, Silvija Seres, Leif Teksum og Tone Wille.


I denne episoden snakker vi om hvem boken er for og hvordan vi tror den kan komme til nytte for styrer, om hvordan vi jobben frem boken, og litt om tanker vi har om tematikkene i boken nå etter at boken er ferdig.


Takk for både praten og samarbeidet Arne!


Intro og outro:


Better living through algorithms av Ugress

https://ugress.bandcamp.com/track/better-living-through-algorithms


Sangen er brukt med tillatelse av komponist og utøver.

Flere episoder