Share

cover art for Hvem passer denne podkasten for?

Designerhjerte

Hvem passer denne podkasten for?

Season 1, Ep. 1

Vi starter med en bonus episode, da ikke alt er helt på plass enda. I denne podkasten deler vi faglige utfordringer, men også det som blir/er bra. Første hele episode kommer en gang på nyåret. Her får du vite hvem denne podkasten passer for, men også hva du kan glede deg til fremover.

More episodes

View all episodes

 • 1. Sesongpremiere sesong 3 - Designernes historier og tester hos Apple

  09:29
  Snakker om boken Designernes historier, og om hva som har skjedd siden sist. Blant annet at jeg har blitt tester for Apple! Har du noe du har lyst å snakke om? Send gjerne en mail til designerhjerte@gmail.com. NB! Bør helst handle om noe innenfor ditt designarbeid, og alle useriøse henvendelser vil bli fjernet.
 • 3. Hvordan blir man en god Interaksjonsdesigner? Med Eivind Solberg

  28:29
  Ressurser:https://www.kristiania.no/studier/fagskole/interaksjonsdesign/.Nyttig foredrag med Wilhelm Joys Andersen som underbygger mye av det jeg og Eivind snakker om når det kommer til universell utforming, samt hvorfor søkeoptimalisering egentlig kommer av seg selv i stor grad: https://youtu.be/gCSWVE36lSM?si=7dT3UMM2eda7L5qs. Foredraget er flere år gammelt, men innholdet står seg godt fremdeles.uu-skolen:https://www.uutilsynet.no/veiledning/nettsteder/711.
 • 2. Gjør litteratur tilgjengelig for alle

  15:03
  Presisering:Jeg mener at med tradisjonelle medier tar man seg bedre tid, enn med digitale medier. Du kan laste ned bøker i Lydhør appen. Du må være registret låner for å få tilgang på NLB sitt bibliotek. Ressurser:nlb.noebok.noGjennomgang av NLB og ebok.no:https://youtu.be/zQxe0qX4wgYSlik bruker du Lydhør appen:https://youtu.be/ubdihquBbjwSusanne Egsets bok "Design med ord":https://ebok.no/eboker/sprok-og-litteratur/design-med-ord-susanne-egset-9788245045536/Følg gjerne NLB og ebok.no på Instagram for gode boktips!
 • 1. Sesongpremiere sesong 2 - Er Apple Vision Pro den nye flatskjermen?

  09:07
  Ressurser:https://www.apple.com/apple-vision-pro/https://developer.apple.com/wwdc23/10072https://developer.apple.com/wwdc23/10034https://developer.apple.com/wwdc23/10076Disney samarbeid:https://youtu.be/fcCD_hjEjfQTim Cook utaler seg om frykt for isolasjon og depresjon knyttet til bruk av Apple Vision Pro:https://youtu.be/Df_2BBTvJ2o. Reportasje fra GMA.
 • 5. Sesongavslutning med Morten Zetlitz - Hvordan bruke spill som læringsverktøy

  17:25
  Ressurserhttps://www.apprendly.com/Test video: https://youtu.be/NN5Ymnn9D0gCappelen Damms læringsverktøy: https://issuu.com/cdundervisning/docs/l_remidler_grunnskolen_cappelen_damm_2022Spillet som satser på universell utforming, i følge morten: https://www.playstation.com/en-no/games/the-last-of-us-part-ii/.
 • 4. Mine erfaringer med kollektivtrafikken

  08:00
  Episode 4.Ressurser: https://ruter.no/https://sporveien.com/https://bussmagasinet.no/selvkjorende-minibusser-i-groruddalen/Ruter har ansvar for tjenesten, mens Sporveien har ansvar for det fysiske.
 • 3. Designerhjerte - Episode 2 med Are Halland - Kjernemodellen + mye mer

  22:42
  Are hadde litt problemer med Airpods, så vi beklager ekko på hans side.Ressurser:https://www.kjernepar.no/https://www.amazon.com/Forever-Employable-Stop-Looking-Work-ebook/dp/B086S5SJXM.
 • 2. Premiere med Eirik Norman Hansen

  33:35
  Ressurser nevnt i episoden:Metauniversethttps://eiriknorman.no/2022/10/17/met...https://www.spatial.io/Snow Crachhttps://www.adlibris.com/no/bok/snow-...Podcast fra 2021https://open.spotify.com/episode/5IAw...HoloCarehttps://www.soprasteria.no/dette-kan-...Toyota's Woven City: a Prototype City of the Futurehttps://youtu.be/ng3X39lenvg.