Designerhjerte

 • 1. Sesongpremiere sesong 3 - Designernes historier og tester hos Apple

  09:29
  Snakker om boken Designernes historier, og om hva som har skjedd siden sist. Blant annet at jeg har blitt tester for Apple! Har du noe du har lyst å snakke om? Send gjerne en mail til designerhjerte@gmail.com. NB! Bør helst handle om noe innenfor ditt designarbeid, og alle useriøse henvendelser vil bli fjernet.
 • 3. Hvordan blir man en god Interaksjonsdesigner? Med Eivind Solberg

  28:29
  Ressurser:https://www.kristiania.no/studier/fagskole/interaksjonsdesign/.Nyttig foredrag med Wilhelm Joys Andersen som underbygger mye av det jeg og Eivind snakker om når det kommer til universell utforming, samt hvorfor søkeoptimalisering egentlig kommer av seg selv i stor grad: https://youtu.be/gCSWVE36lSM?si=7dT3UMM2eda7L5qs. Foredraget er flere år gammelt, men innholdet står seg godt fremdeles.uu-skolen:https://www.uutilsynet.no/veiledning/nettsteder/711.
 • 2. Gjør litteratur tilgjengelig for alle

  15:03
  Presisering:Jeg mener at med tradisjonelle medier tar man seg bedre tid, enn med digitale medier. Du kan laste ned bøker i Lydhør appen. Du må være registret låner for å få tilgang på NLB sitt bibliotek. Ressurser:nlb.noebok.noGjennomgang av NLB og ebok.no:https://youtu.be/zQxe0qX4wgYSlik bruker du Lydhør appen:https://youtu.be/ubdihquBbjwSusanne Egsets bok "Design med ord":https://ebok.no/eboker/sprok-og-litteratur/design-med-ord-susanne-egset-9788245045536/Følg gjerne NLB og ebok.no på Instagram for gode boktips!
 • 1. Sesongpremiere sesong 2 - Er Apple Vision Pro den nye flatskjermen?

  09:07
  Ressurser:https://www.apple.com/apple-vision-pro/https://developer.apple.com/wwdc23/10072https://developer.apple.com/wwdc23/10034https://developer.apple.com/wwdc23/10076Disney samarbeid:https://youtu.be/fcCD_hjEjfQTim Cook utaler seg om frykt for isolasjon og depresjon knyttet til bruk av Apple Vision Pro:https://youtu.be/Df_2BBTvJ2o. Reportasje fra GMA.
 • 5. Sesongavslutning med Morten Zetlitz - Hvordan bruke spill som læringsverktøy

  17:25
  Ressurserhttps://www.apprendly.com/Test video: https://youtu.be/NN5Ymnn9D0gCappelen Damms læringsverktøy: https://issuu.com/cdundervisning/docs/l_remidler_grunnskolen_cappelen_damm_2022Spillet som satser på universell utforming, i følge morten: https://www.playstation.com/en-no/games/the-last-of-us-part-ii/.
 • 4. Mine erfaringer med kollektivtrafikken

  08:00
  Episode 4.Ressurser: https://ruter.no/https://sporveien.com/https://bussmagasinet.no/selvkjorende-minibusser-i-groruddalen/Ruter har ansvar for tjenesten, mens Sporveien har ansvar for det fysiske.
 • 3. Designerhjerte - Episode 2 med Are Halland - Kjernemodellen + mye mer

  22:42
  Are hadde litt problemer med Airpods, så vi beklager ekko på hans side.Ressurser:https://www.kjernepar.no/https://www.amazon.com/Forever-Employable-Stop-Looking-Work-ebook/dp/B086S5SJXM.
 • 2. Premiere med Eirik Norman Hansen

  33:35
  Ressurser nevnt i episoden:Metauniversethttps://eiriknorman.no/2022/10/17/met...https://www.spatial.io/Snow Crachhttps://www.adlibris.com/no/bok/snow-...Podcast fra 2021https://open.spotify.com/episode/5IAw...HoloCarehttps://www.soprasteria.no/dette-kan-...Toyota's Woven City: a Prototype City of the Futurehttps://youtu.be/ng3X39lenvg.
loading...