Share

cover art for BONUS: Portrett signert Women in Tech

i loopen

BONUS: Portrett signert Women in Tech

Kunstneren Edward Munch var en ekte modernist, noe som gjenspeiles i hans kunst og blikk på egen samtid. Munch mente at kunsten skulle omhandle mennesker som puster, føler, elsker og lider, og ikke interiør og folk som leser og kvinner som strikker. Spesielt kvinnene hadde stor innflytelse i hans liv og kunstneriske visjon. Hva passer vel ikke bedre enn å invitere med et knippe av nåtidens inspirerende kvinner til å male et realistisk bilde av hvordan det er å jobbe innen teknologi – på selveste Munchmuseet?


Gjester:

Kjersti Thrane Stathopoulou, Partner og leder for Cyber Risk i Deloitte.

Karine Storaker Braaten, Innovasjonssjef i OBOS.

Winta Negassi, Head of HR, Northern Europe LCS i Google.


Programleder:

Danat Tekie


i loopen – en podkast av Deloitte

More episodes

View all episodes

 • Norge i det globale energiskiftet

  42:57
  Ståle Kyllingstad, konsernsjef i IKM Gruppen, og Julie Wedege, direktør for politikk og eierskap i Statkraft, diskuterer de ulike alternativene og kombinasjonene av energikilder som kan være både lønnsomme og ha minst mulig naturinngrep.Hvilken energimiks bør vi prioritere? Hvilke læringer tar vi fra andre lands håndtering av energikrisen? Og har vi relevante ressurser, teknologi og kompetanse til å sikre det grønne skiftet?Denne episoden, ledet av Julie McCarthy, gir deg inspirasjon til å se det store bildet knyttet til energiomstilling, å lære om teknologiutvikling innenfor fornybar energi, og å forstå hvilke typer valg Norge kan ta i lys av det globale energiskiftet.
 • Veien til mangfold og inkludering 3.0

  41:24
  Hva definerer en vellykket inkluderingsstrategi, og hvem holdes ansvarlig for å iverksette den? Veien er ikke bare rosenrød, og det finnes noen utfordringer.Will Smith, Managing Partner i Deloitte NSE, og Umair Shamsi, Vice President og leder for personalprosesser i Telenor, har utvekslet erfaringer, innsikt og beste praksis.De diskuterer alt fra dedikerte programmer for ledelse til arbeidsmiljøer der synlig og usynlig mangfold verdsettes, og hvor alle føler en psykologisk trygghet til å stille spørsmål og lære av andres historier.Denne episoden, ledet av Danat Tekie, gir deg inspirasjon til å utvikle en D&I 3.0 strategi, til hvordan sette seg inn i skoene til de som kan være utestengt og utsatt for biaser, og hvordan alle kan bli involvert i inkluderingsprosessen.
 • Overgang fra idrett til næringslivet, og vice versa

  40:22
  Livet etter idretten kan virke som en tilbakevending til det grunnleggende for tidligere verdens beste alpinist Kjetil Jansrud. Likevel sitter han med viktige erfaringer fra sin karriere som idrettsutøver, som kan være av stor verdi for næringslivet. Dette støtter Hans Ragnar Berg, leder for CFO Services i Deloitte Norge. Berg, som var aktiv skihopper i barndommen, finner mange likheter mellom toppidretten og ledelsesbransjen. Denne episoden, ledet av Julie McCarthy, gir deg inspirasjon om idrettskultur, teamarbeid, hvordan du kan gi tilbakemeldinger, og lære fra både suksess og feil.
 • i loopen er tilbake!

  01:53
  Er du klar for en ny sesong med tankevekkende diskusjoner om temaer knyttet næringslivet og andre områder? Vil du bli inspirert og utfordret?Podkastvertene våre, Danat Tekie og Julie McCarthy, har vært i studio på Deloittehuset i Oslo og spilt inn nye episoder med spennende gjester. Sammen skal de dypdykke ned i aktuelle trender og stille viktige spørsmål, alt fra AI og mangfold til søvn og det grønne skiftet ✨ Vi slipper ut tre episoder allerede den 15. februar. Så bli med oss og ikke nøl med å fortelle hva du gleder deg mest til!
 • Mer enn en jobb: Arbeidstakerinnflytelse på fremmarsj

  42:36
  Handlingsrommet til deg som ansatt øker. I fremtiden vil du som arbeidstaker ha større valgmuligheter og innflytelse til å forme eget arbeid, samt handlingene og agendaen til organiasjonen du jobber for. Hva er egentlig Worker Agency? Og kan arbeidsliv og de mange lidenskapene til arbeidstakere forenes? Sumeet Singh Patpatia, Global Head of Diversity i Schibsted og Alanna Solberg, som leder Deloitte Norges «Centre of Expertise» for fremtidens arbeidsliv og mangfold & inkludering, gjester sesongens siste episode. Programleder: Julie McCarthy
 • 3D-printing: Når teknologi endrer spillereglene

  39:21
  Hva skjer når ett av Nordens største selskaper introduserer en ny teknologi som påvirker intet mindre enn selskapets forsyningsskjede og forretningsmodell? Brede Lærum, Head of AM Center of Excellence i Equinor, tar oss med på læringsreisen.Med Deloittes Terje Sørby og Kristoffer Nieuwejaar.i loopen – en podkast av Deloitte
 • The road to strategic transformation

  42:22
  Tune in with Danat Tekie and Arjan de Draaijer, European Sustainability Senior Partner, as we explore how organizations can drive successful and valuable transformations. 
 • AVOD, Generative AI, Social shopping: Check out what’s in store for 2023!

  38:09
  Today’s technologies are creating new tomorrows. Paul Lee, Global Head of Research for TMT in Deloitte and Joachim Gullaksen, Partner – lead for TMT, give you the latest predictions in the fields of technology, media and telecommunications.