Captare Podcast

del

Laura Bakker og Runar Sæther

Season 1, Ep. 11

Laura Bakker og Runar Sæther er par i løping! Runar løper alt fra 5km til ultradistanser, og er helt i toppen i sin aldersklasse i de løpene han stiller opp i. Laura er maratonløper og har også smakt på ultradistansen, hun trener nå for fullt mot maraton i Rotterdam senere denne uka (7. april). Runar skal være med og dra henne inn til en ny personlig beste.


Det var veldig morsomt å være tre i studio denne gangen, og utfordre dynamikken litt. Vi snakker både norsk og engelsk, siden Laura er stødigst på morsmålet.


Paret er også en del av teamet som arrangerer Parkrun i Tøyenparken, og vi får masse informasjon om dette uhøytidlige løpet som alle kan stille opp i, samme hvilket nivå man er på. Parkrun går hver lørdag klokka 09:30, også i byer som Stavanger, Bergen, Trondheim og nå sist Grimstad. Ellers er det bare å søke opp Parkrun om du skal ut og reise til en (stor)by, dette er blitt et globalt fenomen etterhvert.


Laura og Runar finner du på Instagram:

@lauraibakker

@runarsworld


Tøyen Parkrun offisiell webside og Facebookside


Captare er ikke sponset! Men liker du det du hører, så legg igjen en anmeldelse på iTunes, du kan også gi tilbakemeldinger direkte til meg.

Podcasten er også på Instagram.


Ha en formidabel 1. aprildag med lureri og morsomme løpeturer!


Flere episoder

6/3/2020

Bjørg Astrid Johannesen

Season 3, Ep. 40
Bjørg Astrid Johannesen slår et slag for baktroppen! Hun er en uredd løper som deler tanker om livet rundt løping i blogg for Runners World.Jeg er veldig glad for å dele denne samtalen med en som gir av seg selv og viser at resultater ikke handler om plassering i løp.Bloggen hennes finner du i denne linken, det hun skriver kan være like nyttig å lese om du er sub 3 maratonløper eller den som kvier seg for å melde seg på et 10km-løp.Bjørg Astrid sin Instagram profil og Strava profil, følg henne og del gjerne episoden med noen du tenker har nytte av å høre denne!Styrketreningsposten på RWI løpet av de seneste ukene har min forrige gjest laget minst et par podcastepisoder, og for betraktninger av det morsomme slaget om blant annet Norge og Bergen samt et David Goggins-løpeprosjekt, så kan du høre episodene via disse linkene:We will miss out on real opportunities for change during this pandemic IF we don’t exercise judgment. For real. As in, critical thinking. Now’s the time.Conspiracy theorists bug the crap out of me and are getting too much of a voice in today’s world. Needs to stop if for no other reason than my sanity. But in this episode I make it about all of us.---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - i juni får du et verk i posten!Tusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava.Send meg gjerne ene-post.