Captare Podcast

del

Laura Bakker og Runar Sæther

Season 1, Ep. 11

Laura Bakker og Runar Sæther er par i løping! Runar løper alt fra 5km til ultradistanser, og er helt i toppen i sin aldersklasse i de løpene han stiller opp i. Laura er maratonløper og har også smakt på ultradistansen, hun trener nå for fullt mot maraton i Rotterdam senere denne uka (7. april). Runar skal være med og dra henne inn til en ny personlig beste.


Det var veldig morsomt å være tre i studio denne gangen, og utfordre dynamikken litt. Vi snakker både norsk og engelsk, siden Laura er stødigst på morsmålet.


Paret er også en del av teamet som arrangerer Parkrun i Tøyenparken, og vi får masse informasjon om dette uhøytidlige løpet som alle kan stille opp i, samme hvilket nivå man er på. Parkrun går hver lørdag klokka 09:30, også i byer som Stavanger, Bergen, Trondheim og nå sist Grimstad. Ellers er det bare å søke opp Parkrun om du skal ut og reise til en (stor)by, dette er blitt et globalt fenomen etterhvert.


Laura og Runar finner du på Instagram:

@lauraibakker

@runarsworld


Tøyen Parkrun offisiell webside og Facebookside


Captare er ikke sponset! Men liker du det du hører, så legg igjen en anmeldelse på iTunes, du kan også gi tilbakemeldinger direkte til meg.

Podcasten er også på Instagram.


Ha en formidabel 1. aprildag med lureri og morsomme løpeturer!


Flere episoder

11/17/2020

Vintertrening med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner

Season 4, Ep. 45
Når løpesesongen ingen forutså nå er over, og vinteren står for døren, kan vi bruke den tiden til å forberede oss til 2021!Jeg har snakket med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner, to løpere med vidt forskjellig bakgrunn, men som begge brenner for løping og trening, og her får vi en god del tips og tanker rundt løpetrening frem mot våren.Ingrid Kristiansen er en levende legende og har en særdeles lang merittliste (hør på episode 12 for mer om Ingrid). Hun driver løpetrening og veiledning gjennom ingridkristiansen.com, hvor hun deler tonnevis med kunnskap. Ingrid er generelt en veldig kul og generøs dame som alltid er å finne heiende langs løypa i mosjonsløp, og fremstår som en stor inspirator for å takle løpingen i balanse med en travel hverdag.Andreas Gossner har jeg først og fremst har blitt kjent med gjennom sosiale medier. Han er en meget habil og entusiastisk løper som er fagansvarlig hos Løpetrening, hvor han hjelper mosjonister på alle nivå til å nå sine mål. Andreas har gjennom sine år som løper og trener gjort så mye forskjellig at han kommer tilbake på podcasten og forteller sin historie. Den praten gleder jeg meg til å ha nå vi kan sette oss ned ansikt til ansikt i studio.Ingrid på Instagram Andreas på Instagram - samt løpetrening---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - eller gi et engangsbeløp herTusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava og Captare Podcast løpeklubb med felles løpeturerSend meg gjerne ene-post.