Captare Podcast

del

Kristoffer og Petter fra Kråkesølv

Season 2, Ep. 21

Kristoffer og Petter Unstad spiller i bandet Kråkesølv fra Bodø, og i forbindelse med en konsert i Oslo setter de seg ned og prater om løping og musikk.


Flaks for oss siden vi veldig godt liker begge deler!


Brødrene har solide tider (sub 3) på maraton, og forteller litt om sin bakgrunn og vei inn i løpingen.


Etter en pause siden forsommeren er podcasten tilbake, og med dette er sesong 2 i gang. Jeg har reflektert mye rundt det å lage podcast mens jeg har løpt i sommer, og ser at en episode i uka kan bli litt i overkant denne høsten, derfor kommer episodene i høst med ujevne mellomrom. Det er et tidkrevende arbeid, og tid er en knapp ressurs.

Siden jeg uansett elsker å gjøre dette, så er kontinuitet det viktigste, det gjelder her og i hverdagen som løper. Takk til alle som deler og støtter podcasten!


Linker til forskjellig nevnt i podcasten:


Støtt Podcasten på Patreon! Send meg en e-post (jeg svarer omsider:) Og legg gjerne igjen en anmeldelse på iTunes. Captare på Instagram.

Flere episoder

11/17/2020

Vintertrening med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner

Season 4, Ep. 45
Når løpesesongen ingen forutså nå er over, og vinteren står for døren, kan vi bruke den tiden til å forberede oss til 2021!Jeg har snakket med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner, to løpere med vidt forskjellig bakgrunn, men som begge brenner for løping og trening, og her får vi en god del tips og tanker rundt løpetrening frem mot våren.Ingrid Kristiansen er en levende legende og har en særdeles lang merittliste (hør på episode 12 for mer om Ingrid). Hun driver løpetrening og veiledning gjennom ingridkristiansen.com, hvor hun deler tonnevis med kunnskap. Ingrid er generelt en veldig kul og generøs dame som alltid er å finne heiende langs løypa i mosjonsløp, og fremstår som en stor inspirator for å takle løpingen i balanse med en travel hverdag.Andreas Gossner har jeg først og fremst har blitt kjent med gjennom sosiale medier. Han er en meget habil og entusiastisk løper som er fagansvarlig hos Løpetrening, hvor han hjelper mosjonister på alle nivå til å nå sine mål. Andreas har gjennom sine år som løper og trener gjort så mye forskjellig at han kommer tilbake på podcasten og forteller sin historie. Den praten gleder jeg meg til å ha nå vi kan sette oss ned ansikt til ansikt i studio.Ingrid på Instagram Andreas på Instagram - samt løpetrening---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - eller gi et engangsbeløp herTusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava og Captare Podcast løpeklubb med felles løpeturerSend meg gjerne ene-post.