Captare Podcast

del

Jon Ilseng

Season 1, Ep. 8

Jon Ilseng setter seg ned i studio, og beviser sin formidable utholdenhet, for vi holder det gående langt over halvmaraton-tid denne gangen. Jon skriver om løpingen sin på bloggen Overterskel, vel, han gjør mer enn å bare skrive egentlig, han øser av sine erfaringer, skriver godt og strukturert, med bilder og linker. Den som leser og plukker opp tips kan nok forbedre sine 5, 10 eller 1/2-maratontider i stor grad. Hvis det er det du vil da!


For å vite hva du vil må du nok vite hva du liker, og Jon vet godt hva han liker å gjøre.


For å avslutte med et sitat av Jon:


Livet er en helhet og alt henger sammen med alt.


Captare er ikke sponset! Men liker du det du hører, så legg igjen en anmeldelse på iTunes, du kan også gi tilbakemeldinger direkte til meg.
Flere episoder

6/3/2020

Bjørg Astrid Johannesen

Season 3, Ep. 40
Bjørg Astrid Johannesen slår et slag for baktroppen! Hun er en uredd løper som deler tanker om livet rundt løping i blogg for Runners World.Jeg er veldig glad for å dele denne samtalen med en som gir av seg selv og viser at resultater ikke handler om plassering i løp.Bloggen hennes finner du i denne linken, det hun skriver kan være like nyttig å lese om du er sub 3 maratonløper eller den som kvier seg for å melde seg på et 10km-løp.Bjørg Astrid sin Instagram profil og Strava profil, følg henne og del gjerne episoden med noen du tenker har nytte av å høre denne!Styrketreningsposten på RWI løpet av de seneste ukene har min forrige gjest laget minst et par podcastepisoder, og for betraktninger av det morsomme slaget om blant annet Norge og Bergen samt et David Goggins-løpeprosjekt, så kan du høre episodene via disse linkene:We will miss out on real opportunities for change during this pandemic IF we don’t exercise judgment. For real. As in, critical thinking. Now’s the time.Conspiracy theorists bug the crap out of me and are getting too much of a voice in today’s world. Needs to stop if for no other reason than my sanity. But in this episode I make it about all of us.---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - i juni får du et verk i posten!Tusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava.Send meg gjerne ene-post.