Captare Podcast

del

Ingrid Kristiansen

Season 1, Ep. 12

Ingrid Kristiansen kom til studio på sykkel og snakker om noe hun kan, nemlig trening! Og løping. Og litt om alt rundt også, erfart gjennom et langt liv som utøver og menneske. Ingrid forstår seg på oss som blir litt opphengt i intervaller og detaljer og hva vi skal gjøre for å bli raskest mulig, og det deler hun med oss i denne samtalen, hvor jeg er en skikkelig novise og blir usikker på om det er så lurt å kjøre fartsdrag på langturene.


Ingrid er personlig trener for mange løpere i dag, hun veileder og rettleder og er veldig engasjert i det hun gjør. Det er det flere som har hatt god nytte av på veien mot en 10km, halv- eller hel-maratonpers.


Jeg hadde det veldig moro i denne samtalen, og tempo er høyt, så om du blir litt svimmel, ikke fortvil, det er lov å ta en pause!


En liten bio om Ingrid, skrevet av legendariske Per Jorsett:

https://www.ingridkristiansen.com/om-oss/per-jorsett-om-ingrid/


Det blir mye baking i introen, endelig! Jeg lærte av Morten Schakenda, og det kan sikkert du også, om du vil da. Hvis du synes det blir for mye om baking, så spol til ca 13:45, da kommer Ingrid. Men jeg anbefaler at du hører, for det du ikke vet går du glipp av!


Videoen jeg snakker om, hvis du har lyst til å se god løpestil på Ingrid i NYC 1986.


Ingrid på Instagram: @ingridkristiansencom


--------------------------------


Captare er ikke sponset! Men liker du det du hører, så legg igjen en anmeldelse på iTunes, du kan også gi tilbakemeldinger direkte til meg.

Podcasten er også på Instagram.


Ha en flott løpetur i vårsola, og husk, sola tar bra nå altså, så ta på capsen!Flere episoder

11/17/2020

Vintertrening med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner

Season 4, Ep. 45
Når løpesesongen ingen forutså nå er over, og vinteren står for døren, kan vi bruke den tiden til å forberede oss til 2021!Jeg har snakket med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner, to løpere med vidt forskjellig bakgrunn, men som begge brenner for løping og trening, og her får vi en god del tips og tanker rundt løpetrening frem mot våren.Ingrid Kristiansen er en levende legende og har en særdeles lang merittliste (hør på episode 12 for mer om Ingrid). Hun driver løpetrening og veiledning gjennom ingridkristiansen.com, hvor hun deler tonnevis med kunnskap. Ingrid er generelt en veldig kul og generøs dame som alltid er å finne heiende langs løypa i mosjonsløp, og fremstår som en stor inspirator for å takle løpingen i balanse med en travel hverdag.Andreas Gossner har jeg først og fremst har blitt kjent med gjennom sosiale medier. Han er en meget habil og entusiastisk løper som er fagansvarlig hos Løpetrening, hvor han hjelper mosjonister på alle nivå til å nå sine mål. Andreas har gjennom sine år som løper og trener gjort så mye forskjellig at han kommer tilbake på podcasten og forteller sin historie. Den praten gleder jeg meg til å ha nå vi kan sette oss ned ansikt til ansikt i studio.Ingrid på Instagram Andreas på Instagram - samt løpetrening---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - eller gi et engangsbeløp herTusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava og Captare Podcast løpeklubb med felles løpeturerSend meg gjerne ene-post.