Captare Podcast

del

Elisabet Barnes

Season 2, Ep. 25

Jeg er glad og stolt over å presentere Elisabet Barnes som gjest i Captares 25-episoders jubileum!


Elisabet er en ultraløper som har som spesialitet og løpe etappeløp, gjerne under ekstremt varme forhold som i Marathon des sables.


Hun setter seg ned og forteller om sin transformasjon fra en karriere i London til ultra- og utholdenhetsløper i verdensklasse.


Vi snakker også om hennes vei inn i et plantebasert kosthold, et tema som er like viktig som det er kontroversielt. I dag er det liten tvil om at veganismen er kommet for å bli, noe som kan ha avgjørende innflytelse på miljø, helse og hvordan vi behandler dyr i fremtiden.


Sett i lys av de siste tiders dokumentarer som blant annet The Game Changers, er dette en høyaktuell samtale som jeg håper bidrar til å utforske et tema i rivende utvikling.


Linker som omhandler Elisabet:


Diverse vi nevner i podcasten, og annet som kan inspirere til videre research:


Dokumentarer:


Bøker:


Podcasts:


Nyttig og god informasjon spesifikt for diabetikere om fordelene med et plantebasert kosthold:


Sondre Amdahl var på programmet 'Drivkraft' på NRK P2 samme dag som Elisabet var i studio.

Elisabet på 'Talk Ultra' - podcasten.

Flere episoder

11/17/2020

Vintertrening med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner

Season 4, Ep. 45
Når løpesesongen ingen forutså nå er over, og vinteren står for døren, kan vi bruke den tiden til å forberede oss til 2021!Jeg har snakket med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner, to løpere med vidt forskjellig bakgrunn, men som begge brenner for løping og trening, og her får vi en god del tips og tanker rundt løpetrening frem mot våren.Ingrid Kristiansen er en levende legende og har en særdeles lang merittliste (hør på episode 12 for mer om Ingrid). Hun driver løpetrening og veiledning gjennom ingridkristiansen.com, hvor hun deler tonnevis med kunnskap. Ingrid er generelt en veldig kul og generøs dame som alltid er å finne heiende langs løypa i mosjonsløp, og fremstår som en stor inspirator for å takle løpingen i balanse med en travel hverdag.Andreas Gossner har jeg først og fremst har blitt kjent med gjennom sosiale medier. Han er en meget habil og entusiastisk løper som er fagansvarlig hos Løpetrening, hvor han hjelper mosjonister på alle nivå til å nå sine mål. Andreas har gjennom sine år som løper og trener gjort så mye forskjellig at han kommer tilbake på podcasten og forteller sin historie. Den praten gleder jeg meg til å ha nå vi kan sette oss ned ansikt til ansikt i studio.Ingrid på Instagram Andreas på Instagram - samt løpetrening---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - eller gi et engangsbeløp herTusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava og Captare Podcast løpeklubb med felles løpeturerSend meg gjerne ene-post.