Captare Podcast

del

Eline Øidvin og Leif Åge Solli

Season 1, Ep. 17

Eline Øidvin og Leif Åge Solli har et spesielt forhold, Leif Åge er Elines øyne på løpetur. Eline er sterkt synshemmet fra fødselen av, men lar ikke det stoppe seg fra å løpe mer enn de fleste! Hun trenger da en ledsager, og Leif Åge er en av disse.


Eline forteller om hvordan hun løser sin utfordring med synet, samt historier fra de forskjellige løpene hun har deltatt i, de fleste på maratondistansen.


Eline er utrolig sosial, og veldig ydmyk i forhold til den hjelpen hun får fra alle vennene sine og mennesker hun møter på sine reiser. Hun er et eksempel på takknemlighet, rett og slett!


Følg Eline på Instagram.


Achilles International


Løpegruppa på Bislett som vi nevner, er ledet av Håkon Gisholt.


Artikler fra inn og utland som omtaler Eline:

VG

NY Times fra NYC Marathon

NY Times fra Svalbard

NRK


--------------------------------


Captare er ikke sponset! Men liker du det du hører, så legg igjen en anmeldelse på iTunes, du kan også gi tilbakemeldinger direkte til meg.

Podcasten er også på Instagram.

Flere episoder

11/17/2020

Vintertrening med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner

Season 4, Ep. 45
Når løpesesongen ingen forutså nå er over, og vinteren står for døren, kan vi bruke den tiden til å forberede oss til 2021!Jeg har snakket med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner, to løpere med vidt forskjellig bakgrunn, men som begge brenner for løping og trening, og her får vi en god del tips og tanker rundt løpetrening frem mot våren.Ingrid Kristiansen er en levende legende og har en særdeles lang merittliste (hør på episode 12 for mer om Ingrid). Hun driver løpetrening og veiledning gjennom ingridkristiansen.com, hvor hun deler tonnevis med kunnskap. Ingrid er generelt en veldig kul og generøs dame som alltid er å finne heiende langs løypa i mosjonsløp, og fremstår som en stor inspirator for å takle løpingen i balanse med en travel hverdag.Andreas Gossner har jeg først og fremst har blitt kjent med gjennom sosiale medier. Han er en meget habil og entusiastisk løper som er fagansvarlig hos Løpetrening, hvor han hjelper mosjonister på alle nivå til å nå sine mål. Andreas har gjennom sine år som løper og trener gjort så mye forskjellig at han kommer tilbake på podcasten og forteller sin historie. Den praten gleder jeg meg til å ha nå vi kan sette oss ned ansikt til ansikt i studio.Ingrid på Instagram Andreas på Instagram - samt løpetrening---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - eller gi et engangsbeløp herTusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava og Captare Podcast løpeklubb med felles løpeturerSend meg gjerne ene-post.