Captare Podcast

del

Ecotrail 2019

Season 1, Ep. 19

Sindre Holme setter seg ned i studio og tar en prat etter sitt debutløp i voksen alder, nemlig Ecotrail 20km.


Sindre var med i første episode av Podcasten, og han har trent jevnlig for å få en bra opplevelse i løypa, som er en blanding av sti, grus og asfalt.


Vi forteller begge om våre opplevelser i løpet, og Sindre røper hva som er planene videre. Har han blitt hekta?


Sindre finner du på Instagram, og han lager også podcast.Podcasten tar en sesongpause, og lanserer samtidig Patreon-side, slik at faste lyttere kan hjelpe den å vokse videre.


https://www.patreon.com/captarepodcast


-------------------------

Legg gjerne igjen anmeldelse på iTunes, følg podcasten på Instagram, eller send meg en mail.


Flere episoder

11/17/2020

Vintertrening med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner

Season 4, Ep. 45
Når løpesesongen ingen forutså nå er over, og vinteren står for døren, kan vi bruke den tiden til å forberede oss til 2021!Jeg har snakket med Ingrid Kristiansen og Andreas Gossner, to løpere med vidt forskjellig bakgrunn, men som begge brenner for løping og trening, og her får vi en god del tips og tanker rundt løpetrening frem mot våren.Ingrid Kristiansen er en levende legende og har en særdeles lang merittliste (hør på episode 12 for mer om Ingrid). Hun driver løpetrening og veiledning gjennom ingridkristiansen.com, hvor hun deler tonnevis med kunnskap. Ingrid er generelt en veldig kul og generøs dame som alltid er å finne heiende langs løypa i mosjonsløp, og fremstår som en stor inspirator for å takle løpingen i balanse med en travel hverdag.Andreas Gossner har jeg først og fremst har blitt kjent med gjennom sosiale medier. Han er en meget habil og entusiastisk løper som er fagansvarlig hos Løpetrening, hvor han hjelper mosjonister på alle nivå til å nå sine mål. Andreas har gjennom sine år som løper og trener gjort så mye forskjellig at han kommer tilbake på podcasten og forteller sin historie. Den praten gleder jeg meg til å ha nå vi kan sette oss ned ansikt til ansikt i studio.Ingrid på Instagram Andreas på Instagram - samt løpetrening---------------------------------------------------Støtt Captare påPatreon! (for prisen av en kopp kaffe i måneden) - eller gi et engangsbeløp herTusen takk for anmeldelser påiTunes - viktig for podcastens synlighet!Captare påInstagram.Marius påStrava og Captare Podcast løpeklubb med felles løpeturerSend meg gjerne ene-post.