BaraBen-Podden

Share

BaraBen-Podden (2/2020): Vem ska bort?

Season 1, Ep. 2

Vad gör vi om en spelare smittas av Corona? Ska spelare som visar sympatier med Black Lives Matter bestraffas? Hur ska Blåvitts mittfält formeras - vem ska bort? När BaraBen-Podden är tillbaka sätter sig Markus Hankins, Daniel Andrén, Jelena Vasić och Antonijo Matanovic på puben och tjötar försvar, mittfält och anfall i IFK Göteborg, om Helsingborgs brutala skulder, om DIF-statistiken som förutspår guld för Blåvitt och om det sjuka ryktet att Blåvitt nobbat ett bud på över 70 miljoner kronor för "Hasse"...


I ett lätt redigerat "semi-unplugged"-avsnitt från verkligheten får vi höra Antonijo förklara varför det blir ett "skadeinferno" i årets upplaga av Allsvenskan, vi hör funderingar från Jelena på varför Aiesh borde bänkas i Blåvitt och lyssna till när Daniel kräver att hela Helsingborg ska avgå. Det blir snack om att Guillermo Molins kanske inte pallar trycket i Malmö, att Nanne Bergstrand alltid pallar trycket och varför Mattias Bjärsmyr inte är en "pappa" i 2020 års upplaga av Blåvitt.


Detta och mycket mer hör ni i vår podd som är lika lång som en fotbollsmatch, 2 x 45 minuter + tilläggstid. Håll till godo!

More Episodes

5/21/2021

BaraBen-Podden episod 24: Linda Breding ger oss sanningen om Soccer Services: Vad gör de egentligen?

Season 2, Ep. 24
Baraben-Podden avsnitt 24: Linda Breding ger oss sanningen om Soccer Services: Vad gör de egentligen?TRÄNARFRÅGAN: Vart är Blåvitt på väg med Roland vid rodret? Panelen är oenig där Antonijo Matanovic, Christian Olsson, Linda Breding och Daniel Andrén i panelen tar ett rejält grepp kring tränarfrågan. Borde Rolle få sparken på tisdag? Borde vi sitta ner och stilla i "båten"? Kan det dröja till nästa helg? Eller bör man vara team Rolle? Vi reder ut detta, eller vad var och en i panelen tycker om saken, i alla fall...ÄR SPELET BRA? Det blir det bråk i panelen: Daniel och Antonijo är håller inte med varann om Blåvitts spel - ser man goda tendenser, eller ser man inget positivt alls? DIF AWAY: Djurgården på söndag är en otroligt svår match tycker delar av panelen, men Linda Breding manar till lugn: ”det är inte Real Madrid vi möter”. Vi ger er allt ni behöver veta inför den ångestladdade våravslutningen på söndag...BAKOM KULISSERNA! Och sist men inte minst tar Linda med oss på en odyssé bakom kulisserna på Kamratgården och pratar om gåtan Soccer Services. Men vet någon egentligen vad de sysslar med?Podden som skapar rubriker är tillbaka med ett avsnitt som är lika långt som en EM-match som går till förlängning och straffar. Men i BaraBen-podden slipper ni Andreas Granqvist i truppen... Nu kör vi!