Bak Fasaden - En reise i livet med sykepleier Ine

del

114. En mann fra Palestina

Season 1, Ep. 114

Jeg har vært noen dager på reise i Palestina. Det var en reise med masse nye inntrykk på godt og på vondt. Det var vondt å se hvordan mennesker blir påvirket av å leve i et okkupert område, noe av det gode var samholdet og gjestfriheten.

Vi bodde i en by som heter Ramallah og der var jeg så heldig å få ha flere samtaler med en reflektert, hyggelig og god mann. En av samtalene fikk jeg spilt inn og den skal du få høre her nå i bak fasaden. 

Det er viktig å understreke at dette er ikke en politisk episode, det er en palestinsk mann sin historie om hans opplevelser om livet i okkupasjon og om hans liv som blant annet ektemann og far. 


Tusen takk til alle dere som er med å sponser bak fasaden, har du også lyst til å være med å sponse så sjekk Facebook eller instragram for link til medlemskap.


Bli medlem på: https://plus.acast.com/s/bakfasaden.Hovedsponsor av bak fasaden er TM. Vi har TM klinikken og TM helse i våre lokaler.


TM klinikken tilbyr hud, kropp og laserbehandlinger. TM helse tilbyr kognitiv terapi både online og på plass på TM i Fredrikstad sentrum.Du kan kjøpe hudpleieprodukter på tmklinikken.no

Flere episoder