Latest episode

 • 178. 178. Et søskenpar fra Gaza

  01:29:09
  Halla (18) og Abdallah (25) deler sin historie med oss om å vokse opp i Gaza, flykte derfra og om hvordan det er å være her i Norge i mens stort sett hele slekta kjemper for livene sine i Gaza. Denne episoden var både fin og tung å spille inn sammen med storebror Abdallah og lillesøster Halla. Men mest av alt kjente jeg på kjærligheten, håpet og varmen deres.

More episodes

View all episodes

 • 177. 177. Josefine (27) om å få diagnosen emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse

  01:02:04
  Josefine forteller og forklarer oss om sin reise i livet til å få diagnosen emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse, tidligere kalt borderline. Vi omtaler diagnosen med begge benevnelsene i episoden. Tusen takk Josefine for åpenheten din rundt en diagnose som fortsatt opplever mye stigmatisering. Og takk for en god samtale!
 • 176. 176. Når traumene dine blir styrken din

  01:36:15
  Møt Jimmy Westerheim (37) i ukas episode der vi snakker om alt fra oppvekst, mobbing, adhd, gründerlivet og hvordan Jimmy til slutt fant roen ved å avslutte relasjonen til sin biologiske pappa.Det ble et skikkelig fint møte med skaperen av «The human aspect» og podkasten hverdagspsyken.
 • 175. 175. En god prat med Tuva (18) og Alexander (18) om russetid, utenforskap og om å være ungdom

  01:02:25
  I bak fasaden denne uka snakker jeg med Tuva og Alexander om ungdomstid, russetid og utenforskap. Vi snakker også om temaene ungdomsoppdragelse, skolepress, dop, seksualitet, mental helse og drikkekultur. Vi avslutter episoden med å diskutere overskrifter i VG.En skikkelig fin, åpen og ærlig samtale med disse to 18 åringene. Anbefaler alle ungdommer og ungdomsforeldre å høre denne episoden!
 • 174. 174. Snakker med Kenneth (39) om mental helse menn, å følge drømmen sin, skuespill og legning

  01:06:00
  Nå skal du få høre en episode sammen med en fyr jeg har kjent til i ca. 3 år. Jeg ble kjent med Kenneth når jeg ved en tilfeldighet hev meg på et lokalt teaterlag. Kenneth har nå fulgt drømmen sin å sagt opp fast jobb for å satse på skuespill på heltid. Han har også slitt med mental helse som vi snakker en del om i denne episoden. En episode med en god miks av sårbarhet, alvor, ærlighet, inspirasjon og latter.Håper du koser deg sammen med Kenneth og meg!
 • 173. 173. Even (33) om mobbing, lese og skrivevansker

  01:14:58
  I årets første innspiling får du møte Even som har blitt utsatt for mobbing stort sett hele barne og ungdomslivet. Han forteller åpenhjertig sin historie om hvordan han har opplevd å bli mobbet og konsekvensene av dette.Even har fortsatt få venner og syns fortiden kan være vanskelig, men han har funnet roen og gleden i skuespill. Skuespill og det at han åpnet seg for en kollega var det som var redningen hans.Mobbing er et tema vi ikke får snakket nok om så jeg syns det er veldig fint å få hatt med tidlig i et nytt podkast år!Du kan følge Even på instagram der heter han even_olstad
 • 172. 172. Maria (41) er trillingmamma og har 4 barn

  01:12:17
  Det er januar og årets første episode av bak fasaden 2024 er på plass og gjesten heter Maria. Maria var en helt vanlig norsk dame i København som brått ble trilling gravid og når hun begynte å dele om det så eksploderte instagrammen hennes. Ukas gjest brenner for både kvinnehelse og foreldrepermisjon og i denne episoden får vi høre om både det, trillinggraviditet, livet som flerlingmamma, ja, vi får rett og slett bli bedre kjent med Maria.Maria har sin egne podkast som heter Livet 2.0 som du kan høre overalt der du hører podkast🎙️