Share

Babykaos

Podden där vi inte skäms över att berätta sanningar om mammalivet & våra graviditeter! Det är okej att tycka att ditt barn är ett monster, det är okej att inte vilja bajsa på sig under förlossningen. Whatever works for you! Välkomna till BABYKAOS!


Latest episode

 • 141. 141. Jullov, terrible two's & antikroppar

  31:16
  Det är jullov och babykaoset är konstant och hela tiden. Winston är i en galen trotsålder, vi är i fjällen, jag har antikroppar och tror jag vet allt om framtiden och lagrade minnen. Hur som helst ett kul och ärligt snack om vår semester och jul. Puss på er och god fortsättning!

More episodes

View all episodes

 • 140. 140. Michaela Forni's & Jullans julavsnitt 🎄🤶🤶

  48:57
  Vilket inspirerande och ärligt avsnitt det blev med härligaste Michaela Forni som är tillbaka i Babykaos! Också alltid mysigt att podda någon dag före jul <3 Vi pratar om livspusslet, att följa sitt driv även om man är helt slut och våga ta risker. Dock glömmer vi inte hur viktigt det är att få sina pauser själv, med sina vänner och med sin partner. Småbarnsåren är tuffa och fantastiska på fler sätt. Relationen utmanas och här pratar vi om hur viktigt det är att prata med varandra, kramas och att inte triggas, eller tjata för mycket för den delen! För det händer ju att man går igång lite det när diskmaskinen inte är tömd…igen. Men är det värt det? Hur som helst! Massor av härligt här inne i det här avsnittet. Missa inte! Och GOD JUL ÄLSKLINGAR <3
 • 139. 139. Tabu-frågor om graviditet & som nybliven förälder med BM Karin Norrbrink

  35:22
  Älskar ändå er lyssnare. Detta avsnitt kom till tack vare en av er som skrev till mig gällande besvikelsen att få beskedet att de skulle få en son. Idag kommer vi gå igenom fler av dessa tabu-frågor och tankar vi alla har haft och har ibland. Vi pratar om att inte döma varandra och våga prata om alla känslor som till och från dyker upp som gravid eller som nybliven förälder. Tack igenom Karin som gästade <3
 • 138. 138. Ellinor Löfgren, gravid i vecka 28 🤰

  50:59
  Ni får inte missa avsnittet med världens mest härliga person, Ellinor Löfgren, som nu är gravid med sitt första barn i vecka 28. Samtidigt väntar även 16 av hennes kompisar barn... Kan det bero på allt hemma-jobbande? :) Nu får ni ett lite längre och magiskt avsnitt om graviditeten, aborter, rädslor och förväntningar.
 • 137. 137. Vi har haft corona! 😱 🦠

  27:20
  Jag å Walle har haft corona! Hur mådde vi egentligen? Hur gick det med kidsen? Vi pratar även om antikroppar, sova mer än vanligt, tjejigt och killigt och mycket mer!
 • 136. 136. Stressrelease, bye bye spiral & livspussel som funkar - Del 3 av 3 med J&J

  27:17
  Jag berättar lite till om den borttagna spiralen och varför jag tog ut den. Jennifer lever ett helt annat liv just nu med harmoni och hobbys. Vi pratar lite om nannys i olika kulturer och att vi kanske bör dra ner tempot ibland istället för att maxa all vila på en veckas semester. Jennifer bröt ihop av sin akutpunktur, tydligen blev det en release av stress man inte visste att man hade.
 • 135. 135. Sabina Dahlfjäll är tillbaka! Nu gravid med barn nr två i vecka 35 🤰🏽💕

  38:42
  En riktig favvogäst är tillbaka! Sist vi poddade var det om träning under graviditet och efter förlossning, men idag fokuserar vi på finaste Sabina som nu är gravid med sitt andra barn i v.35. Även detta avsnitt får sin del träningssnack (dock anpassat för oss mammor) samt vad som känns viktigt inför förlossningen gällande bla bristningar och smärtlindring. Missa inte Sabina i avsnitt 135!