Share

cover art for 135. Sabina Dahlfjäll är tillbaka! Nu gravid med barn nr två i vecka 35 🤰🏽💕

Babykaos

135. Sabina Dahlfjäll är tillbaka! Nu gravid med barn nr två i vecka 35 🤰🏽💕

Ep. 135

En riktig favvogäst är tillbaka! Sist vi poddade var det om träning under graviditet och efter förlossning, men idag fokuserar vi på finaste Sabina som nu är gravid med sitt andra barn i v.35. Även detta avsnitt får sin del träningssnack (dock anpassat för oss mammor) samt vad som känns viktigt inför förlossningen gällande bla bristningar och smärtlindring. Missa inte Sabina i avsnitt 135!

More episodes

View all episodes

 • 141. 141. Jullov, terrible two's & antikroppar

  31:16
  Det är jullov och babykaoset är konstant och hela tiden. Winston är i en galen trotsålder, vi är i fjällen, jag har antikroppar och tror jag vet allt om framtiden och lagrade minnen. Hur som helst ett kul och ärligt snack om vår semester och jul. Puss på er och god fortsättning!
 • 140. 140. Michaela Forni's & Jullans julavsnitt 🎄🤶🤶

  48:57
  Vilket inspirerande och ärligt avsnitt det blev med härligaste Michaela Forni som är tillbaka i Babykaos! Också alltid mysigt att podda någon dag före jul <3 Vi pratar om livspusslet, att följa sitt driv även om man är helt slut och våga ta risker. Dock glömmer vi inte hur viktigt det är att få sina pauser själv, med sina vänner och med sin partner. Småbarnsåren är tuffa och fantastiska på fler sätt. Relationen utmanas och här pratar vi om hur viktigt det är att prata med varandra, kramas och att inte triggas, eller tjata för mycket för den delen! För det händer ju att man går igång lite det när diskmaskinen inte är tömd…igen. Men är det värt det? Hur som helst! Massor av härligt här inne i det här avsnittet. Missa inte! Och GOD JUL ÄLSKLINGAR <3
 • 139. 139. Tabu-frågor om graviditet & som nybliven förälder med BM Karin Norrbrink

  35:22
  Älskar ändå er lyssnare. Detta avsnitt kom till tack vare en av er som skrev till mig gällande besvikelsen att få beskedet att de skulle få en son. Idag kommer vi gå igenom fler av dessa tabu-frågor och tankar vi alla har haft och har ibland. Vi pratar om att inte döma varandra och våga prata om alla känslor som till och från dyker upp som gravid eller som nybliven förälder. Tack igenom Karin som gästade <3
 • 138. 138. Ellinor Löfgren, gravid i vecka 28 🤰

  50:59
  Ni får inte missa avsnittet med världens mest härliga person, Ellinor Löfgren, som nu är gravid med sitt första barn i vecka 28. Samtidigt väntar även 16 av hennes kompisar barn... Kan det bero på allt hemma-jobbande? :) Nu får ni ett lite längre och magiskt avsnitt om graviditeten, aborter, rädslor och förväntningar.
 • 137. 137. Vi har haft corona! 😱 🦠

  27:20
  Jag å Walle har haft corona! Hur mådde vi egentligen? Hur gick det med kidsen? Vi pratar även om antikroppar, sova mer än vanligt, tjejigt och killigt och mycket mer!
 • 136. 136. Stressrelease, bye bye spiral & livspussel som funkar - Del 3 av 3 med J&J

  27:17
  Jag berättar lite till om den borttagna spiralen och varför jag tog ut den. Jennifer lever ett helt annat liv just nu med harmoni och hobbys. Vi pratar lite om nannys i olika kulturer och att vi kanske bör dra ner tempot ibland istället för att maxa all vila på en veckas semester. Jennifer bröt ihop av sin akutpunktur, tydligen blev det en release av stress man inte visste att man hade.
 • 134. 134. Avlastning, skyddsmask på dagen och mask i magen - Del 2 med J&J

  29:54
  Då var det dags för del 2 av avsnittet med Jennifer. Nu får ni hänga med i snacket om vara ensam utan man i flera veckor, men sen få 100% avlastning och att boka playdate med Vanessa Trump's barn...Vi pratar också om tidigare mornar, mask på dagen och mask i magen.
 • 133. 133. Drop-off på förskolan i USA, läggning & syskonkramar (J&J del 1)

  24:09
  För er som som lyssnat på Babykaos allra första avsnitt fram till ca avsnitt 70 känner igen Jennifer, som också var med och drog igång den här pärlan. Äntligen fick vi kackla lite igen på distans då hon bor med sin familj i Jupiter, Florida. Vi kunde inte riktigt sluta prata så ni kommer få några delar med oss, like the old days! 🥰 Hur som helst i del 1 pratar vi om USA och corona, drop-off på dagis, munskydd, hemskolning, läggning och nattrutiner, barnens egna ansvar och att krama sönder sitt syskon.