Share

cover art for 34. Så mår Kanye Wests chart

Astrorummet

34. Så mår Kanye Wests chart

Sofia känner sig kränkt av solförmörkelsen som nyligen tog plats och Suzi känner sig instabil både mentalt och fysiskt. Då kan det ibland vara skönt att fokusera på andra personer istället, därav veckans ämne: Kanye West och hans chart. Det finns mycket att prata om och eftersom de inte vet vad han har för ascendent så blir det en djupare analys gällande just den.

En podd från Aller Media.

More episodes

View all episodes

 • 36. Är du redo för att nosa på Taylor Swifts chart, med Stefan Stanisic

  31:31
  Suzi och Sofia gästas av Stefan Stanisic som driver “Are you ready for it” - en Taylor Swift nattklubb. Det är vad det låter som: en klubbkväll, helt tillägnad artisten Taylor Swift. Givetvis kan inte Sofia låta bli att nosa på Taylor Swifts chart och gänget diskuterar på vilka sätt artisten kan kopplas till vissa tecken. En podd från Aller Media.
 • Veckans astro - v46

  14:34
  Suzi och Sofia pratar om hur pass månförmörkelsen i tisdags påverkade dem och Sofia berättar hur nästa vecka kommer att se ut för oss. Hint: det blir lite lättare nu. Avsnittet bjuder också på veckans snabba, som alltid.En podd frän Aller Media.
 • 35. Månförmörkelsen har därmed gjort entré

  29:38
  Hallloween må vara över för vissa men för Sofia har den riktiga skräcken tagit plats, i och med månförmörkelsen som inleddes igår. Suzi förklarar varför hon är så fascinerad av att prata om döden. Och apropå döden så förklarar Sofia hur hon som astrolog ser på att ställa dödshoroskop - skulle hon vara ok med att förmedla detta till en person som verkligen vill veta?En podd från Aller Media.
 • Veckans astro - v45

  16:14
  Nu är månförmörkelsen nära. Detta ska du tänka på. Välkomna till veckans astro och veckans snabba!En podd från Aller Media.
 • Veckans astro - v44

  19:03
  Efter solförmörkelsen kommer en ny vecka, som bland annat ska förbereda oss inför den kommande månförmörkelsen. Mer om detta plus veckans snabba, här kommer veckans astro för vecka 44!En podd från Aller Media.
 • 33. Nu är tiden inne för dig att “släppa taget”

  24:09
  I veckans avsnitt av Astrorummet pratar Sofia och Suzi bland annat om den solförmörkelse som precis skett och Sofia förklarar hur en fömörkelse påverkas oss, både mentalt och fysiskt. Suzi och Sofia pratar om att lyckas se på mörkret med nya ögon och kanske även försöka omfamna det. Dessutom är tiden nu kommen för oss att släppa taget om någonting, Mer om detta, i veckans Astrorummet.En podd från Aller Media.
 • Veckans astro - v43

  12:44
  Nu sätter skorpionsäsongen igång! Men vad innebär det egentligen? I veckans astro plus veckans snabba så får du svaren som vägleder dig inför nästa veckas äventyr och utmaningar.En podd från Aller Media.
 • 32. Därför känner du dig omgiven av ett visst stjärntecken

  27:12
  Det har inkommit lyssnarfrågor till Astrorummet! I veckans avsnitt får vi veta mer om likheter mellan personer som är födda med exakt samma ascendentgrad, om det stämmer att vissa födelsehoroskop funkar bättre med varandra än andra, och så diskuterar Suzi och Sofia varför man ibland känner sig omgiven av ett visst tecken.En podd från Aller Media.