Share

cover art for 94. Fem välbehövliga pauser i vardagen, veckans Selfcare

Selfcare-podden med Anja och Alex

94. Fem välbehövliga pauser i vardagen, veckans Selfcare

Season 3, Ep. 94

Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: fem välbehövliga pauser i vardagen.

More episodes

View all episodes

 • 97. 97. Tack och godnatt

  10:24
  I avsnitt 97 av Selfcare-podden reflekterar Anja och Alex över framtiden och tar ett beslut. Slutlåt: "The Power" - Duke Durmont.
 • 96. 96. Utelistan, veckans Selfcare

  17:35
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: veckans utelista.
 • 95. 95. CBD-droppar utan knark

  41:01
  Det blir skönhet utifrån och in men också inifrån och ut i veckans Selfcare-podden: nya hårfrisyrer, en kommande fotografering, semlor och kalorier, ansiktsbehandlingar på skönhetssalong, kosttillskott som ger hyn en boost, CBD-droppar som inte är knarkiga.
 • 93. 93. Ett avslöjande och två andetag

  50:17
  Kallbadstrenden har nått även Selfcare-podden. Alex och Anja recenserar sina senaste bad i vinterkylan och även sina upplevelser inom trenden “andningsövningar”. Dessutom blir det minnesresor tillbaka till organ-massage på Sri Lanka och så avslöjar Alex en stor grej som äntligen ser ut att bli av!
 • 92. 92. Innelistan, veckans Selfcare

  11:04
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: veckans innelista.
 • 91. 91. Bebisfunderingar

  47:37
  Anja och Alex fjällenplanerar, pandemideppar, vaccinationspratar, öppnar upp om personliga tankar angående barn, avslöjar en pågående livskris.
 • 90. 90. Så fixar du en riktig Selfcare Sunday, veckans Selfcare

  10:23
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: mysiga söndagsaktiviteter som fokuserar på kropp och själ.
 • 89. 89. Retreatet - och kuppen - på Costa Rica

  40:11
  För ett år sedan befann sig Anja och Alex på ett retreat i Costa Rica. I veckans avsnitt av Selfcare-podden berättar de nu om detaljerna från denna upplevelse, inklusive kuppen när de valde att rymma från dagordningen.