Share

cover art for 90. Så fixar du en riktig Selfcare Sunday, veckans Selfcare

Selfcare-podden med Anja och Alex

90. Så fixar du en riktig Selfcare Sunday, veckans Selfcare

Season 3, Ep. 90

Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: mysiga söndagsaktiviteter som fokuserar på kropp och själ.

More episodes

View all episodes

 • 97. 97. Tack och godnatt

  10:24
  I avsnitt 97 av Selfcare-podden reflekterar Anja och Alex över framtiden och tar ett beslut. Slutlåt: "The Power" - Duke Durmont.
 • 96. 96. Utelistan, veckans Selfcare

  17:35
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: veckans utelista.
 • 95. 95. CBD-droppar utan knark

  41:01
  Det blir skönhet utifrån och in men också inifrån och ut i veckans Selfcare-podden: nya hårfrisyrer, en kommande fotografering, semlor och kalorier, ansiktsbehandlingar på skönhetssalong, kosttillskott som ger hyn en boost, CBD-droppar som inte är knarkiga.
 • 94. 94. Fem välbehövliga pauser i vardagen, veckans Selfcare

  13:30
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: fem välbehövliga pauser i vardagen.
 • 93. 93. Ett avslöjande och två andetag

  50:17
  Kallbadstrenden har nått även Selfcare-podden. Alex och Anja recenserar sina senaste bad i vinterkylan och även sina upplevelser inom trenden “andningsövningar”. Dessutom blir det minnesresor tillbaka till organ-massage på Sri Lanka och så avslöjar Alex en stor grej som äntligen ser ut att bli av!
 • 92. 92. Innelistan, veckans Selfcare

  11:04
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: veckans innelista.
 • 91. 91. Bebisfunderingar

  47:37
  Anja och Alex fjällenplanerar, pandemideppar, vaccinationspratar, öppnar upp om personliga tankar angående barn, avslöjar en pågående livskris.
 • 89. 89. Retreatet - och kuppen - på Costa Rica

  40:11
  För ett år sedan befann sig Anja och Alex på ett retreat i Costa Rica. I veckans avsnitt av Selfcare-podden berättar de nu om detaljerna från denna upplevelse, inklusive kuppen när de valde att rymma från dagordningen.