Share

Selfcare-podden med Anja och Alex

I Selfcare-podden följer vi Anja Forsnor Wärn och Alexandra Pizzoni och deras väg till ett långsiktigt välbefinnande i allt ifrån sömn, träning, ångest och relationer. Hur står man emot frestelsen att falla för snabba lösningar när det kommer till trän...


Latest episode

 • 97. 97. Tack och godnatt

  10:24
  I avsnitt 97 av Selfcare-podden reflekterar Anja och Alex över framtiden och tar ett beslut. Slutlåt: "The Power" - Duke Durmont.

More episodes

View all episodes

 • 96. 96. Utelistan, veckans Selfcare

  17:35
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: veckans utelista.
 • 95. 95. CBD-droppar utan knark

  41:01
  Det blir skönhet utifrån och in men också inifrån och ut i veckans Selfcare-podden: nya hårfrisyrer, en kommande fotografering, semlor och kalorier, ansiktsbehandlingar på skönhetssalong, kosttillskott som ger hyn en boost, CBD-droppar som inte är knarkiga.
 • 94. 94. Fem välbehövliga pauser i vardagen, veckans Selfcare

  13:30
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: fem välbehövliga pauser i vardagen.
 • 93. 93. Ett avslöjande och två andetag

  50:17
  Kallbadstrenden har nått även Selfcare-podden. Alex och Anja recenserar sina senaste bad i vinterkylan och även sina upplevelser inom trenden “andningsövningar”. Dessutom blir det minnesresor tillbaka till organ-massage på Sri Lanka och så avslöjar Alex en stor grej som äntligen ser ut att bli av!
 • 92. 92. Innelistan, veckans Selfcare

  11:04
  Varje söndag tipsar Anja och Alex om stort och smått för att inspirera inför den kommande veckan. Idag: veckans innelista.
 • 91. 91. Bebisfunderingar

  47:37
  Anja och Alex fjällenplanerar, pandemideppar, vaccinationspratar, öppnar upp om personliga tankar angående barn, avslöjar en pågående livskris.