Share

cover art for Echte gesprekken, Plan C en doorscrollen

RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST

Echte gesprekken, Plan C en doorscrollen

Ep. 59

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe episode! Ischa Meijer was een befaamd, maar gevreesd journalist en interviewer. Toch heeft Tijl veel begrip voor de inmiddels overleden Ischa, wiens zware jeugd hem later gevormd heeft. Ischa hield enkel van gesprekken die ergens over gaan, de perfecte tafelheer voor een aflevering RubenTijlRuben. Toch? Daar komen de heren zelf in de backstage achter. Ruben van der Meer heeft op uitnodiging van Martin Koolhoven na lange tijd Plan C weer gezien. Een film waarin hij de rol van Ronald Plasmeyer vertolkt. Kijkend naar de Twitter van Martin, hebben de heren urenlang geboomd over films. Ruben Nicolai haalt weer een van zijn ergernissen aan: TikTok. Maar zittend op het toilet betrapte hij zichzelf op de algoritmefuik van Instagram. Gelukkig heeft hij snel een oplossing gevonden om dit probleem te verdoezelen.

🎵 Welke zeven liedjes omvatten jouw leven? Speel online 'het Zeven van je Leven-vragenspel' en geef antwoord op die vraag!

🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via Petje Af!

🖼️ Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering!

🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.

📧 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

More episodes

View all episodes

 • 76. Édith Piaf, de zolder van het paradijs en slaaptiming

  52:58
  Het is jaargang 4, aflevering 76 en Ruben van der Meer liet een traan bij de Beste Zangers, of Beste Kijkers voor Ruben Nicolai, waarna de heren de werkdag van Jan Smit onder de loep nemen. Ruben Nicolai vervolgt met een puzzel om de heren op te warmen voor het verhaal wat hij zal vertellen. Tijl neemt over met een verhaal over zijn bezoek aan de mooiste zolder van het land. Ruben van der Meer sluit af met zijn welbekende vragenlijstje. Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via Petje Af! Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering! Geproduceerd door: Tonny Media. Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl
 • 75. Fake news en Joke de la Tourette

  58:46
  Het is jaargang 4, aflevering 75 en de heren bespreken het ontbrekende neusschotje van de neef van Kim Kardashian. Tijl verdedigt zich tegen zware beschuldigingen van fake news op Twitter. Ruben van der Meer heeft last van joke de la Tourette en verplaatst zich na het kijken van een documentaire in Jan en alleman. Tot slot vertelt Ruben Nicolai een verhaal dat vrolijk afloopt.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via Petje Af!🖼️ Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering!🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.📧 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl
 • 74. Louis de Funès, Wolleke Hoppekes en slechte katers

  59:27
  Het is jaargang 4, aflevering 74 met de allerslechtse aankondiging allertijden. Ruben Nicolai betrapt Tijl en Ruben van der Meer op het schrikbarende feit dat ze nog geen testament hebben en breidt zijn lijst met beroemde Franse acteurs uit. Tijl neemt Ruben van der Meer aan de hand door langs alle nieuwe lijsttrekkers, van Yeşilgöz tot Wolleke Hoppekes, te gaan. Tot slot stelt Ruben van de Meer een vraag waar de mannen uren over kunnen doorgaan.🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via Petje Af!🖼️ Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering!🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.📧 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl
 • TAFKAL viert 20-jarig jubileum in Ziggo Dome - Patrick Lodiers

  46:41
  Het is TAFKAL-week van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober: iedere dag een nieuwe podcast met Ruben, Tijl, Ruben, Jeroen en Patrick. Want niet alleen start het tweede seizoen van TAFKAL (voorheen De Lama's) die vrijdag, maar we gaan ook ons 20-jarig jubileum vieren in Ziggo Dome volgend jaar.Elke podcast staat een ander TAFKAL-lid centraal, waarmee vervolgens een diepte-interview wordt gehouden met gouden anekdotes, feitjes en herinneringen. Alles om jou klaar te stomen voor TAFKAL MANIA.Deze aflevering staat centraal: Patrick Lodiers!Geproduceerd door Tonny Media.
 • TAFKAL viert 20-jarig jubileum in Ziggo Dome - Tijl Beckand.

  50:11
  Het is TAFKAL-week van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober: iedere dag een nieuwe podcast met Ruben, Tijl, Ruben, Jeroen en Patrick. Want niet alleen start het tweede seizoen van TAFKAL (voorheen De Lama's) die vrijdag, maar we gaan ook ons 20-jarig jubileum vieren in Ziggo Dome volgend jaar.Elke podcast staat een ander TAFKAL-lid centraal, waarmee vervolgens een diepte-interview wordt gehouden met gouden anekdotes, feitjes en herinneringen. Alles om jou klaar te stomen voor TAFKAL MANIA.Deze aflevering staat centraal: Tijl Beckand!Geproduceerd door Tonny Media.
 • TAFKAL viert 20-jarig jubileum in Ziggo Dome - Ruben van der Meer.

  45:55
  Het is TAFKAL-week van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober: iedere dag een nieuwe podcast met Ruben, Tijl, Ruben, Jeroen en Patrick. Want niet alleen start het tweede seizoen van TAFKAL (voorheen De Lama's) die vrijdag, maar we gaan ook ons 20-jarig jubileum vieren in Ziggo Dome volgend jaar.Elke podcast staat een ander TAFKAL-lid centraal, waarmee vervolgens een diepte-interview wordt gehouden met gouden anekdotes, feitjes en herinneringen. Alles om jou klaar te stomen voor TAFKAL MANIA.Deze aflevering staat centraal: Ruben van der Meer!Geproduceerd door Tonny Media.
 • TAFKAL viert 20-jarig jubileum in Ziggo Dome - Jeroen van Koningsbrugge

  39:18
  Het is TAFKAL-week van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober: iedere dag een nieuwe podcast met Ruben, Tijl, Ruben, Jeroen en Patrick. Want niet alleen start het tweede seizoen van TAFKAL (voorheen De Lama's) die vrijdag, maar we gaan ook ons 20-jarig jubileum vieren in Ziggo Dome volgend jaar.Elke podcast staat een ander TAFKAL-lid centraal, waarmee vervolgens een diepte-interview wordt gehouden met gouden anekdotes, feitjes en herinneringen. Alles om jou klaar te stomen voor TAFKAL MANIA.Deze aflevering staat centraal: Jeroen van Koningsbrugge!Geproduceerd door Tonny Media.
 • TAFKAL viert 20-jarig jubileum in Ziggo Dome - Ruben Nicolai

  46:15
  Het is TAFKAL-week van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober: iedere dag een nieuwe podcast met Ruben, Tijl, Ruben, Jeroen en Patrick. Want niet alleen start het tweede seizoen van TAFKAL (voorheen De Lama's) die vrijdag, maar ze gaan ook hun 20-jarig jubileum vieren in Ziggo Dome volgend jaar.Elke podcast staat een ander TAFKAL-lid centraal, waarmee vervolgens een diepte-interview wordt gehouden met gouden anekdotes, feitjes en herinneringen. Alles om jou klaar te stomen voor TAFKAL MANIA.Deze aflevering staat centraal: Ruben Nicolai.Geproduceerd door Tonny Media.
 • 73. X-files, onweer en The Young Ones

  01:04:45
  Het is jaargang 4, aflevering 73 en Tijl blikt terug op The Peak TV, ofwel de Gouden Eeuw van televisieseries. De gehavende Ruben Nicolai pleit voor een educatievere podcast en profileert zichzelf als 'Bliksem'-expert, alhoewel Tijl ook blijkt te beschikken over een portie geladen basiskennis. Ruben van der Meer is (naast seksverslaafd) deze dagen veel bezig met Cliff Richard & The Young Ones, waarmee in stijl wordt afgesloten.📲 UPDATE: Vanaf nu hoor je ons om de week! Vandaag een reguliere aflevering en volgende week een speciale backstage!🧢 Heb je niet genoeg gehad, abonneer dan op onze extra content via Petje Af!🖼️ Volg ons op Instagram en TikTok voor bites uit de aflevering!🎙️ Geproduceerd door: Tonny Media.📧 Adverteren? Mail naar adverteren@tonnymedia.nl