Share

cover art for Interpodden S3 E8: "Vi sänker en sexa!"

Interpodden

Interpodden S3 E8: "Vi sänker en sexa!"

Sex av sex vinster och Interpodden är tillbaka! Idag pratar vi om de senaste framgångarna och den mycket hårda veckan som stundar mot Barcelona och Juventus. Medverkande: Hampus Kärki, Binan Al Attar & Sendrak Prieto

More episodes

View all episodes

 • S5E06: Sluta skit på er

  01:14:59
  Dags att gå genom matcherna mot Juve och pazzamatchen mot Benfica, svara på gruppens frågor och samtidigt även snacka om dagens kommande match på Napoli. Varför skiter vi på oss inför juve, var mister för feg i sin uttagning mot Benfica och hur tror du vi kvällens match kommer se ut spelmässigt? Allt i dagens avsnitt. Forza!
 • 5. S5 E05: Vissla eller inte vissla?

  43:52
  Dagens avsnitt sponras av Chivus hjälm. Vi uppdaterar säsongens gång. Thuram har blviit mer bekväm men vissa andra har hamnat i svackor, kommer de ta sig ut och isåfall när? Tufft spelchema framför oss och vi gör våra predictions. Andiamo!
 • S5 E04: "Hit 'Em Up"

  01:00:31
  4-0 mot Fiorentina, 5-1 mot Lillebror och fan vad fint säsongen har startat. Real Sociedad var knackig men vad gör det när vi ändå skrapar med oss en hel pinne hem. Vi går genom de 3 senaste matcherna, pratar framtida möten och svarar på gruppens frågor & funderingar.
 • Interpodden S5 E03: "NU KÖR VI"

  01:24:24
  Nu har säsongen börjat rulla på och vi sätter oss ner för att snacka om försäsongen, mercaton samt om våra två första matcher i ligan. Vi reagerar live på nyheterna om Pavard och bjuder även på ett instick från vår reaktionen under Dumfries mål mot Cagliari.
 • 2. Interpodden S5 E02: "I M zero € i transferbudget"

  54:01
  100 mille för en CL final men vart har Zhang lagt våra cash? Ska vi verkligen släppa Onana & även låta Brozo hämta pengarna i Saudi? Kan Marottas masterplan faktiskt fungera? Silly Season har precis börjat och vi slänger oss rakt in med bland annat liveraktioner på Azpilicuetas transfer (Adis = inte nöjd)
 • 1. Interpodden S5 E01: "Återuppståndelsen"

  01:09:17
  Ca två år sedan sist men nu är Interpodden tillbaka. Binan och Hampus har kämpat på länge nog och nu kan de äntligen luta sig tillbaka och själva lyssna på podden när Vigan och Adis tar över stafettpinnen. Vi sätter oss ner med våra företrädare för att b.la. prata om alla olika frågor som dykt upp i ICZ, när vi själva började hålla på Inter och övrigt gött snack om klubben vi älskar.Ett extra tack till Binan och Hampus. Lycka till med allt! Andiamo!
 • Interpodden S4 Säsongsavslutning: "Campioni D'Italia!"

  01:15:22
  CAMPIONI D'ITALIA! I säsongens sista avsnitt får vi äntligen göra det vi längtat efter sedan podden startade; fira en scudetto tillsammans!Medverkande: Jacob Planell, Babilona Khorsavi & Hampus Kärki
 • Interpodden S4 E12: "Den stora scudettostressen"

  01:08:25
  I dagens avsnitt av Interpodden pratas det om den senaste tidens framgångar, kommande matchen mot Napoli och en hel del scudettostress! Medverkande: Hampus Kärki, Babilona Khorsavi, Binan Al Attar & Jacob Planell
 • Interpodden S4 E11: "Jacob från Puerto Rico"

  01:25:12
  I dagens avsnitt pratar vi om den stora derbysegern och hur det känns att vara i toppen av tabellen. Vi pratar om Capello och Cassanos uttalanden och kommande sammandrabbningen med Parma. Vi får även finbesök!Medverkande: Babilona Khorsavi, Hampus Kärki, Binan Al Attar & Jacob Planell