Share

cover art for #109: Sluta skit på er

Interpodden

#109: Sluta skit på er

Dags att gå genom matcherna mot Juve och pazzamatchen mot Benfica, svara på gruppens frågor och samtidigt även snacka om dagens kommande match på Napoli.


Varför skiter vi på oss inför juve, var mister för feg i sin uttagning mot Benfica och hur tror du vi kvällens match kommer se ut spelmässigt? Allt i dagens avsnitt.


Forza!

More episodes

View all episodes

 • #112: Ko-lugnt i hagen

  40:32
  Vi kör på med ett nytt avsnitt, försöker med nöd och näppe få till grejer att prata om med Adis men det går så jävla bra för oss just nu så vi har inte alltför mycket att bjuda på utan att trötta ut er med onödigt snack. Vi snackar Atleti matchen, hur vi pangat in 1000000 mål senaste ligamatcherna och hur vi ser på matchen ikväll med lite annat gött också såklart.
 • #111: Carnival

  01:00:19
  Vi ligger 7p före tjuvarna och kanske vi till och med utökar den ledningen till 10p om allt går vägen ikväll Vi snackar en hel del om ödesmatchen mot Juve och om stormatchen mot Roma för att sedan även summera lite nykomna transfers, sagor kring vissa ex spelare världen över och kör ett allmänt dunderavsnitt för er att avnjuta.
 • 110. #110: Jag kan förklara!!

  58:36
  Ni skulle fått ett avsnitt innan jul men mister vigan svek oss alla, detta är han apology avsnitt. Utöver det snackas det om allt möjligt. Vi sammanfattar första halvan av säsongen, snackar oss igenom januarifönstret, diskuterar CL lottningen mot Atleti, finalen mot Napoli imorgon och såklart även snack om hur vi ser resten av säsongen spelas ut.
 • 5. #108: Vissla eller inte vissla?

  43:52
  Dagens avsnitt sponras av Chivus hjälm. Vi uppdaterar säsongens gång. Thuram har blviit mer bekväm men vissa andra har hamnat i svackor, kommer de ta sig ut och isåfall när? Tufft spelchema framför oss och vi gör våra predictions. Andiamo!
 • #107: "Hit 'Em Up"

  01:00:31
  4-0 mot Fiorentina, 5-1 mot Lillebror och fan vad fint säsongen har startat. Real Sociedad var knackig men vad gör det när vi ändå skrapar med oss en hel pinne hem. Vi går genom de 3 senaste matcherna, pratar framtida möten och svarar på gruppens frågor & funderingar.
 • #106: "NU KÖR VI"

  01:24:24
  Nu har säsongen börjat rulla på och vi sätter oss ner för att snacka om försäsongen, mercaton samt om våra två första matcher i ligan. Vi reagerar live på nyheterna om Pavard och bjuder även på ett instick från vår reaktionen under Dumfries mål mot Cagliari.
 • 2. #105: "I M zero € i transferbudget"

  54:01
  100 mille för en CL final men vart har Zhang lagt våra cash? Ska vi verkligen släppa Onana & även låta Brozo hämta pengarna i Saudi? Kan Marottas masterplan faktiskt fungera? Silly Season har precis börjat och vi slänger oss rakt in med bland annat liveraktioner på Azpilicuetas transfer (Adis = inte nöjd)
 • 1. #104: "Återuppståndelsen"

  01:09:17
  Ca två år sedan sist men nu är Interpodden tillbaka. Binan och Hampus har kämpat på länge nog och nu kan de äntligen luta sig tillbaka och själva lyssna på podden när Vigan och Adis tar över stafettpinnen. Vi sätter oss ner med våra företrädare för att b.la. prata om alla olika frågor som dykt upp i ICZ, när vi själva började hålla på Inter och övrigt gött snack om klubben vi älskar.Ett extra tack till Binan och Hampus. Lycka till med allt! Andiamo!