Share

cover art for Kvinnelaget-stusselig i nord og toppkamp i sør- med Melissa og Peter Wiik Kovacs

SF-Podden

Kvinnelaget-stusselig i nord og toppkamp i sør- med Melissa og Peter Wiik Kovacs

Season 4, Ep. 112

Vi har ekteparet Wiik Kovacs på besøk i studio, og vier den første halvtimen til kvinnelaget til Sandefjord, som sesongåpner til søndag hjemme mot Lillestrøm 2! Kan suksesshistorien fortsette?

Vi snakker også om kampen mot TUIL, inkludert spillerbørsen.

Peter Kovacs representerer Røkla i konkurranse mot SF-Podden, denne gangen er det triksing som står på menyen, kan det bli 4-0 til SF-Podden?

Vi ringer også leder i Tigerberget Kai Rune Hansen for siste info om Start, før oppgjøret på lørdag.

More episodes

View all episodes

 • 249. Pause før pausen

  01:00:19
  Mai har vært en vanskelig måned å samles på, men nå er vi her og går igjennom en haug med kamper og ser frem i mot kampen mot Kåffa på søndag. Enkelt og greit, akkurat som poenget mot Glimt i dag!
 • 248. Det var godt - utrolig godt!

  01:12:17
  Vi vant mot Molde! VI VANT MOT MOLDE! Ahhhhh, det er så deilig. Vi snakker om den deilige seieren, inkludert børsen og vi ser frem i mot kampen mot Sarpsborg til helgen. Vidar arrangerer 20 spørsmål og blir noe lei av Jørns somling.
 • 247. AK47 som gjest i episode 247 - med Stian Kristiansen

  49:42
  Leif-Tore er dagens programleder med Jørn som sidekick! De får besøk av selveste Stian Kristiansen, han svarer på de ti faste, enten eller og lytterspørsmål. Vi går også igjennom kampen mot FFK og ser frem i mot søndagens oppgjør mot Molde!
 • 246. Kommende storhetstid - med Sebastian Holm Mathisen

  01:16:28
  Vi uttaler oss om hendelsen med LSK-supporterne, noe hissig. Vi prøver også å ta oss godt av gjesten Sebastian Holm Mathisen, som svarer villig på våre spørsmål og deres spørsmål. Vi ser også frem i mot kampen mot FFK!
 • 245. Uavgjort med bitter smak

  44:50
  Vi snakker om kampen mot Odd, et bittert resultat for å si det mildt. Børs, 20 spørsmål og ikke minst så ser vi frem i mot kampen mot LSK på splitter nytt dekke!
 • 244. Teknikk skal det være - med Christopher Cheng

  01:08:09
  Vi er tilbake og gleder oss til å møte Odd. Vi må dog snakke om tapet i Trøndelag og nevner kort cup-exiten. Men vi slår også til med de ti faste, lytterspørsmål, 20 spørsmål og enten-eller! Og ja, vi tar ut laget og gjetter på målscorere mot Odd, for nå blir det vel mål?
 • 243. SF-Kvinner Spesial

  47:13
  Det nærmer seg sesongstart for SF-Kvinner og vi tok derfor en prat med trener Fredrik Purser og kaptein Andrea Røthe. De svarer på ti faste, snakker om forventninger til sesongen og litt om hvordan en typisk dag ser ut. Første hjemmekamp er mot Hei og spilles 14.04, møt opp og støtt jentene da vel!
 • 242. Blikket mot Eliteserien 2024

  01:12:57
  Vi ser frem i mot Eliteserien 2024! Hvem blir årets spiller, årets toppscorer og årets forbedring? Hvordan ender tabellen? Vi gir deg svarene både på dette og på lytterspørsmålene som dere sendte inn, vi introduserer også en ny spalte og ser kort frem i mot kampen mot RBK i første runde.Husk å melde deg på vår tabellkonkurranse her:https://tabelltipset.no/tippeligaer/b7qYdm
 • 241. Vi prøver igjen!

  53:39
  Vi prøver oss på episode 241 nok en gang da den forrige ble borte i surr og rør. Vi snakker om spillere inn og ut, vi ringer trener for Junkeren, Joachim Kildal for meget god informasjon om nysigneringen Stian Kristiansen. Vi svarer også på lytterspørsmål, naturligvis!

Comments