En timme med ...

Share

Hannah (Fashionablefit) Andersson - Vikten av att sätta gränser

Season 3, Ep. 20

I dagens avsnitt träffar jag Hannah Andersson som också är känd som Fashionablefit. Vi pratar om vem Hannah är utan sin titel, vi pratar om fashionablefit och hur resan med Fashionablefit har sett ut, hur man kommer upp på fötter när man är på botten men också vem man är utan sina prestationer.


Vi går också in på hur jobbar man på sin självkänsla, vikten av att våga vara med sig själv och varför man söker sig till att bli distraherad hela tiden, om att bli medveten om vad som händer på insidan och sina tankar som hela tiden går på autopilot.


Hannah tipsar om saker man kan göra i vardagen för att vara snällare mot sig själv, om gränssättning men också varför det är viktigt med förlåtelse och acceptans för att må bra.More Episodes

5/13/2022

Annica Rantala - Målet ska inte vara att alltid leverera 100%

Season 3, Ep. 17
I dagens avsnitt träffar jag Annica Rantala som tidigare har arbetat som marknadschef, sortimentschef, creative director på företag så som Röhnisch, Stadium, Åhlens och som idag arbetar som VD på företaget STRONGER.Vi går in på hur hennes resa har sett ut, vad har hon har lärt sig längst med vägen, vilka lärdomar hon har tagit med sig, om att vara lustdriven och vikten av att inte alltid leverera 100%.Vi pratar också om vikten av mod, synk och att lita på varandra i en organisation, om tillväxten med Stronger men också om att ta snabba beslut och gå fort fram.Hon delar med sig av hur företaget kändes som ett helt nytt företag varje kvartal, vart hennes drivkrafter kommer ifrån och vikten av att rikta hennes höga energinivå rätt.Annica delar också med sig av att hon inte drömmer om balans och inte tror att det finns någon balans - hon tror att livet snarare är oblanas. Upp och ned med höga och djupa dalar och att om man kan förhålla sig till det - då mår man bra. Hon tror på att förhålla sig till livet och att förstå vad man kan påverka och inte. Det är ett sätt att inte bli för stressad. Vad gör en bra ledare?En ledare ska plocka fram den äkta och bästa versionen av medarbetarna och göra sina medarbetare modiga. För att detta ska ske måste man känna sig sedd och respekterad.En viktig faktor enligt henne är att målet behöver inte alltid att vara att leverera 100%, du ska inte leverera 100 hela tiden och kommer då att hålla länge. Hitta, var är det good enough.