Share

cover art for Deze 5 dingen wil je niet druk mee zijn (en 6 dingen wel!)

Zachte kracht vooruit

Deze 5 dingen wil je niet druk mee zijn (en 6 dingen wel!)

Season 3, Ep. 264

6 keer lekker druk

 1. je bouwt aan een nieuw aanbod en bent druk met de plannen en je nieuwe salespagina
 2. je lanceert en levert vet veel waarde die mensen helpt om een besluit te nemen bij je in te stappen
 3. je gooit veel energie in het maken van aantrekkelijke content om je bereik te laten groeien
 4. je bent super gefocust je klanten kneitergoed aan het helpen op een livedag of in sessies
 5. je werkt achter de schermen aan een systeem dat je op de lange termijn vet veel tijd bespaart
 6. je duikt in iets dat je moeilijk vindt, maar waarvan je weet dat het je bedrijf veel oplevert als je dit zelf beheerst in plaats van uitbesteedt.


Luister om de 5 dingen waar je niet druk mee wilt zijn te horen!


In het Wilde vrouw businesstraject krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.


Kijk op https://wildevrouwmagazine.nl/businesstraject

We beginnen 1 december!


More episodes

View all episodes

 • 274. Hoe jij jezelf ziet heeft invloed op je bedrijf

  12:17
  In het Wilde vrouw businesstraject krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.Kijk op https://wildevrouwmagazine.nl/businesstrajectWe beginnen 1 december!
 • 273. Hoe blijf je in beweging als je in je innerlijke winter zit?

  16:19
  In het Wilde vrouw businesstraject krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.Kijk op https://wildevrouwmagazine.nl/businesstrajectWe beginnen 1 december!
 • 272. Bouwen aan je bedrijf betekent niet dat je een groot bedrijf bouwt

  09:45
  Is het tijd om een stevig fundament te bouwen voor je bedrijf? Dan is het Wilde vrouw businesstraject voor jou!https://wildevrouwmagazine.nl/businesstraject
 • 271. Wat verkopen minder spannend maakt

  06:47
  1 december kun je samen met me starten! https://wildevrouwmagazine.nl/businesstrajectIn het Wilde vrouw businesstraject krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.
 • 270. Wanneer ik je afraad een cursus te maken

  12:15
  1 december starten we met het businesstraject! Krijg je meteen de 9-delige training 'Jij een traject' t.w.v. 997 euro bij! https://wildevrouwmagazine.nl/businesstrajectIn het Wilde vrouw businesstraject krijg je bovendien toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.
 • 269. Plan geflopt? Dan wil ik dit tegen je zeggen

  11:29
  1 december kun je samen met me starten aan je wilde jaar! https://wildevrouwmagazine.nl/businesstrajectIn het Wilde vrouw businesstraject krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.
 • 268. Is het tijd om een grote stap te zetten of niet?

  09:03
  Even kort over de vraag of het óók voor jou is!https://wildevrouwmagazine.nl/businesstraject
 • 267. De winter is perfect om aan je bedrijf te werken

  09:02
  Bouw deze winter aan je bedrijf in het Wilde vrouw businesstraject.In het Wilde vrouw businesstraject krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.
 • 266. Jij bent in staat je bedrijf groter dan jouzelf te maken

  09:14
  Opschalen? Doorbouwen vanuit rust? Kun jij ook.1 december kun je samen met me starten! https://wildevrouwmagazine.nl/businesstrajectIn het Wilde vrouw businesstraject krijg je toegang tot de uitgebreide bibliotheek Zachte bouwers; alles om je bedrijf zo te laten groeien, dat het jou steeds minder tijd kost. Speciaal voor jou als je een eigen aanbod hebt en aan een duurzaam bedrijf wil bouwen.