Share

Wow!

Podden för dig mellan 9 och 12 år


Latest episode

 • 4. "När han skulle gå hem hände det - en puss på kinden!"

  09:57
  Kompis eller kär, vad är skillnaden? Vad gör man när man är ihop? Hur känns det att pussa någon för första gången?Ilsa, Mila, Lina, Melissa, Tula, Astrid och Tuva-Li pratar om allt som är härligt med att vara kär eller ihop. Programledare är Julius och Lee, 13 år.Wow! är RFSU:s podd för dig som går i årskurs 3-6. Den handlar om kroppen och känslor. 

More episodes

View all episodes

 • 3. "Jag höll på att gråta när jag insåg att mobilen var borta"

  07:25
  Vem är mer beroende av sina mobiler - barn eller föräldrar? Kan man vara en annan person online?Mila, Lina och Melissa pratar om vad som är bra och dåligt med att vara hemlig på nätet. Programledare är Julius och Lee, 13 år.Wow! är RFSU:s podd för dig som går i årskurs 3-6. Den handlar om kroppen och känslor. 
 • 2. "Kan man göra slut med en kompis?"

  08:41
  Vänskap är något härligt, men ibland också något svårt. Var går gränsen när en kompis är taskig? Vad kan man göra när en kompis är ledsen eller har det tufft?Tula, Astrid, Tuva-Li, Mattias, Raman, DJ och Elsy pratar om när det uppstår svåra saker i en vänskap. Programledare är Julius och Lee, 13 år.Wow! är RFSU:s podd för dig som går i årskurs 3-6. Den handlar om kroppen och känslor. 
 • 1. "Föräldrarna måste också visa respekt för dig!"

  14:04
  Vad ska vuxna bestämma över? Vad får man bestämma själv som barn? Hur kan man hjälpa en kompis som begränsas av stränga föräldrar? Mattias, Raman, DJ och Elsy pratar om vem som får bestämma vad - från skärmtid och kläder till kompisar och sommarläger. Programledare är Julius och Lee, 13 år.Wow! är RFSU:s podd för dig som går i årskurs 3-6. Den handlar om kroppen och känslor. 
 • 1. "Det känns coolt men läskigt"

  10:37
  Hur känns det att komma i puberteten? Vad är spännande, vad är läskigt? Blir man en annan person? Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki pratar om hur det kan kännas att vara den som är först eller sist och hur det är när kroppen förändras. Programledare är Ivar, 13 år.  Wow! är RFSU:s podd för dig som går i årskurs 3-6. Den handlar om kroppen och känslor.
 • 2. Vad är grejen med killigt och tjejigt egentligen?

  11:16
  Måste man tycka om vissa saker bara för att man är kille eller tjej? Och vad är trans? Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki pratar om när killar gillar rosa och om man måste känna att man är ett särskilt kön. Programledare är Ivar, 13 år. Wow! är RFSU:s podd för dig som går i årskurs 3-6. Den handlar om kroppen och känslor.
 • 3. “Man ser i ögonen om det är okej att kramas”

  10:04
  Hur visar man att man vill kramas? Vem bestämmer om det ska bli en puss? Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki pratar om hur man kan visa att man är kär, hur det känns när någon inte är kär tillbaka och vad man kan göra om man inte vill krama någon. Programledare är Ivar, 13 år. Wow! är RFSU:s podd för dig som går i årskurs 3-6. Den handlar om kroppen och känslor.