Share

Wow!

Podden för dig mellan 9 och 12 år


Latest episode

 • 4. “Jag har aldrig varit kär”

  10:47
  Hur är man en bra kompis? Hur känns det att vara kär? Vem kan man prata med om man känner sig utanför? Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki pratar om skillnaden mellan att vara kär och vara kompisar och hur det kan kännas när någon är elak mot en.Wow! är RFSU:s podd. Den handlar om kroppen och känslor. Vi som är med och pratar är Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki och vi går i fyran och i femman. Programledare är Ivar, 13 år. 

More episodes

View all episodes

 • 3. “Man ser i ögonen om det är okej att kramas”

  10:04
  Hur visar man att man vill kramas? Vem bestämmer om det ska bli en puss? Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki pratar om hur man kan visa att man är kär, hur det känns när någon inte är kär tillbaka och vad man kan göra om man inte vill krama någon.Wow! är RFSU:s podd. Den handlar om kroppen och känslor. Vi som är med och pratar är Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki och vi går i fyran och i femman. Programledare är Ivar, 13 år. 
 • 2. Vad är grejen med killigt och tjejigt egentligen?

  11:16
  Måste man tycka om vissa saker bara för att man är kille eller tjej? Och vad är trans? Wowpoddens Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki pratar om när killar gillar rosa och om man måste känna att man är ett särskilt kön.Wow! är RFSU:s podd. Den handlar om kroppen och känslor. Vi som är med och pratar är Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki och vi går i fyran och i femman. Programledare är Ivar, 13 år. 
 • 1. "Man är som en fjäril"

  10:37
  Hur känns det att komma i puberteten? Vad är spännande, vad är läskigt? Blir man en annan person? Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki pratar om hur det kan kännas att vara den som är först eller sist och hur det är när kroppen förändras.  Wow! är RFSU:s podd. Den handlar om kroppen och känslor. Vi som är med och pratar är Ella, Eira, Sam, Sigrid, Elias och Nikki och vi går i fyran och i femman. Programledare är Ivar, 13 år.