Woordenwisseling

Woordenwisseling is een podcast waarin Marley, Drees en Mischa dieper ingaan op de actualiteit binnen de urban-scene. De presentatoren zullen het daarbij hebben over thema's als hiphop, cultuur en maatschappelijke problematiek. De missie van Woordenwisseling is om op een amuserende manier informatie over te brengen aan het publiek.


Deze podcast geeft meer invulling aan de hiphopactualiteit op een informatieve en opiniërende manier. Wij willen het debat aanzwengelen door onze luisteraar te laten nadenken over wat er in de urban-cultuur gebeurt.


Woordenwisseling richt zich op één belangrijk nieuwsthema van de desbetreffende week. Daarbij duiken we bijvoorbeeld in de geschiedenis van het onderwerp, kijken we naar de laatste ontwikkelingen en vormen we aan de hand van onze research een mening. Soms botst dat, soms zijn we het met elkaar eens. 


We houden van onze luisteraars. Daarom vinden we interactie erg belangrijk. Twijfel dus niet om ons een bericht te sturen via Instagram, om onze op nieuwe ideeën te wijzen.

Mischa Tromp

Ik ben opgeleid tot journalist. Van mijn 15e tot mijn 20e heb ik een eigen radioprogramma gehad. Daar richtte ik mij samen met het huidige team van deze podcast op de hiphopwereld. Ik leef en adem hiphop en dat etaleer ik graag in deze podcast.

Drees Kerckhaert

Drees Kerckhaert, ik ben naast de vaste host van de wekelijkse radioshow Booom ook actief als DJ / Producer. Tevens heb ik een vooruitziende blik op het gebied van opkomende muziek tot ver buiten onze eigen landsgrenzen. Daarnaast bezit ik veel kennis over zowel de voorkant als de achterkant van de hedendaagse muziekindustrie.

Marley Stok

Ik ben elke zaterdag te horen tijdens de radioshow BOOOM, wat ik al vier jaar met trots doe. Ik ben opgegroeid met hiphop en door het programma is mijn kennis in dit genre ontzettend versterkt. Daarnaast ben ik goed op de hoogte van de nieuwste muziek en zoek ik graag de actualiteit uit, nationaal en internationaal.